Är det att lova för mycket?

Kanske är i år året då jag ska bli en sån där optimisthippie som ger nyårslöften? Kan ju vara lite kul att försöka intala sig själv att man kan göra nånting som det sedan visar sig att man inte alls kan stå fast vid. Något som leder till insikten att man har svag karaktär och självförtroendet ger sig på ett självmordsförsök på Drottninggatan. Men i år kommer det inte alls att bli så! Nej, inte alls faktiskt!
Mina löften i år:

 1. Återta kontrollen över mitt liv. Låter väldigt flummigt, något som Dumbeldore skulle kasta ur sig: "Harry you must controle your emotions" typ, men det struntar jag i. Det är i alla fall min plan. Det slipper liksom bli så stökigt i jättehuvet mitt om det ständigt pågår nån form av yogaklass där inne.
 2. Skaffa ett gymkort (gärna gratis)
 3. Bli en biff så att folk på gymmet får respekt för mig
 4. Tjäna mycket pengar
Totalt 4 löften! 4 årstider, 4 månader av plugg på nästa termin, Apple har släppt Iphone 4, Jag och P har planerat att gå till banken klockan 4, så lite som 4 lax är vad jag har att spendera på min 4 veckors semester, 4 år ökar du din livslängd med om du dricker ett halvt glas rödvin om dagen enligt en Holländsk studie och sist men inte minst inte mindre än 4 år levde denna kyckling utan sitt huvud!


Gott nytt år på er!

, , , ,

This is not SPAARTAA!!

Vi var ute en sväng tidigare idag. Ett tag hade vi lite problem att få tag i en ledig taxi i ap-äckel-kylan som råder i Peking. Jag hade blivit så less på att få en brain freeze varje gång jag öppnade munnen för att säga något och jag var på sjukt dåligt humör! Efter ca 10 långa minuters lidande fick jag nog!
Sparta Peking Kattis Waern vi fryser ihjäl

, , ,

The grand master plan!

God morgon läsare!
Idag ska jag skanna dokument. Låter ytterst seriöst. Jag kan meddela att det är det också!
I morgon är den stora dagen då jag ska övertala Mai som jobbar som marknadschef för en flashig bar i Sanlitun att jag ska få jobba som bartender där ett tag och skaffa mig erfarenhet. Har jag berättat om min grand masterplan förresten?
Den ser ut så här:
 1. Jobba på mai's bar som bartender gratis ett tag och få erfarenhet
 2. Säga till Mai efter ett tag att nu är jag en erfaren bartender så vill jag ha betalt för att jobba här. /Reservplan om det tjurar ihop sig totalt; hitta en ny västerländsk bar där jag kan få hyfsat betalt för att jobba i baren.
 3. När jag har pluggat och jobbat klart i Peking vilket kan bli from Juli (beror mest på hur ledsen jag är över att lämna) åker jag till Israel. Till Tel Aviv närmare bestämt som är ett av de bästa ställena i världen och flyttar in med några goa typer.
 4. Jag har fortfarande ca 1 år av mina studier som i teorin går att plugga på distans så jag letar upp dom kurserna och börjar plugga.
 5. Om man inte kan hebreiska i Israel är det relativt svårt att få ett välbetalt jobb men som bartender ska det inte vara speciellt svårt för en svensk att tjäna bra pengar då allt man får är dricks, och eftersom jag då kommer ha erfarenhet kommer det förhoppningsvis gå vägen. Jag har redan bestämt att jag ska jobba på "The Dock" som är precis vad det låter som. En jättestor packad samling av de bästa och vildaste nattklubbarna precis vid havet som drar en stor samling ecstasytuggande ungdomar vars mål är att ha och oskyddat sex längs strandkanten. (Skoja bara mamma) men seriöst det är ett überschyst ställe.
Nej ut och skanna var det!

Aftonbladet the never ending jidder

Jag sitter och förlöjligar Aftonbladet. De har ofta artiklar skrivna av sina proffstyckare. Vad definierar en sådan? Är det någon form av masterutbildning man måste ha? Med eller utan akademisk titel anser jag mig i allra högsta grad vara en proffstyckare. (Varför det här ordet inte blir rödmarkerat kan man ju också fundera över?) Anyways, det är inte ofta jag cruisar runt på Aftonbladet men när det väl händer roas jag mest av att de kan skriva så mycket om så obetydelsefulla saker.

Den här gången snubblade jag över en artikel angående opassande leksaker. Det senaste är Lego som nu gör set som är "based on a true story". Först ut är värdetransportrån och helikopterrånet. Jag skrattar så jag dör! Vilken proffstyckare satt hemma och klurade ut den idén?

Här kan ni föresten läsa hela artikeln om ni vill.

Detta har givetvis skapat en kritkstorm när alla moralhippies som sitter hemma i sina kojor och trycker och som bara måste hävda sig. Vem tror egentligen att en byggsats kommer göra barn kriminella?
I artikeln intervjuas en mamma och hennes två barn. Enligt Aftonbladet hävdar barnen att de aldrig skulle vilja ha Legot i present. Jag undrar vad de fick av aftonbladet för att säga det? Mamman flikar in med "Det här är ju associerat med brott där folk far illa psykiskt och fysiskt. Jag är förvånad." Wtf Vem är du!? Men alla olika varianter på plastvapen du kan köpa som låter dina barn springa runt hemma och låtsas döda varandra, skulle dessa då inte vara associerade med brott? Eller varför inte alla tv-spel som finns?
Aftonbladet hade gett sig på att försöka kontakta BR utan resultat. Vad fan ska ni jiddra med dom för? Det är väl Lego ni ska kontakta om ni vill bråka? I artikeln kunde man också läsa om andra produkter som fått kritik bland annat städvagnen "Girls Only" och här dör jag för andra gången av skratt. Vilken Fail! Vilken skum person kommer på sånt här och lyckas dessutom driva igenom idén? Läskigt att tänka på! Nej nu har jag fått min dos av aftonbladet för ett tag och efter att ha läst artikeln så känner jag så här!


, , , ,

morgonfunderingar

Mårning!
Var en sväng på stan under kvällen igår och kan nu lugnt konstatera att kattmaten äntligen är inköpt! Det blev också übercoola Skullcandy hörlurar för 50 spänn och en as-nice mans-skjorta från Marlboro för 60 spänn. Inte så illa pinkat det inte! I Kina är varje dag är en mellandag! Ingen har väl missat förresten att det nu finns en fan page för mig på Fejjan? Jag känner mig mäktig och känd med mina 6 fans.

Jag har för övrigt två frågor jag skulle vilja belysa så här på morgonkvisten:
 1. Behöver man ha jeans med sig till Burma? I januari ska det vara mellan 10-25 grader. Det är väl ändå ett jefligt löddigt svar! Vad tror ni?
 2. Är det ok att se Brüno (för andra gången i sitt liv) och fortfarande tycka att den är rolig?

, , , , ,

Dexter tjurar

Det är tisdag och jag känner mig otroligt slö. Jag har redan bestämt mig för att jag inte hinner plugga idag, istället har jag spenderat morgonen med att spela "Blommig Falukorv" i olika versioner på Spotify för P och käkat chokladflingor. Ikväll måste vi tyvärr släpa oss utanför dörren för att ett, äta mat, (det måste man ibland), och två för att ta oss till Yashow och gå loss på en massa fejkshopping. Då man är student utan pengar blir hela prutningen mer på liv och död om ni förstår. Varje gång man inte får ett schyst pris förlorar man de pengar man annars skulle spenderat på mat.

För övrigt vill jag också beklaga mig över Dexter. Han är så otroligt jobbig och jag är så himla trött på honom (snäppet innan "ramla från balkongen"). Han vill bara sitta på en var man än är och var tionde minut hostar han som en gubbe och varje gång skriker man rakt ut av chock! Jag tror att det är ett sätt att straffa mig för att jag råkade köpa öl för tian som jag fick av John för att köpa lyxkattmat för på julafton. Dexter, jag ska köpa den där jäkla kattmaten så fort jag lyckas komma ihåg det när jag handlar så snälla sluta iaktta mig när jag sover!


dexter, kattmat, blommig falukorv, student

Bilden är tagen av P. Om ni vill se mer av hans bilder så klickar ni HÄR.
Om ni sedan vill köpa någon av dom så tar jag 5% provision på vinsten och alla pengarna går sedan till kattmat!

, , , ,

Panik i köket

K: P, Det luktar jättekonstigt i köket! Typ som att nånting har börjat brinna.
P: Nej det är bara bananpopcornen i mikron.

Måndagstanken

måndagstanken kattis waern peking kina Sverige svensk blogg plugg kinesiska student

Till alla läsare och stalkers där ute som hänger på min blogg, förra veckan introducerade jag Måndagstanken! Nu är det dags för the sequel. Varje måndag diskuteras ett ämne och samhällets tradiga åsikter om detta.

Veckans ämne: Varför man inte ska erbjuda en småbarnsmorsa sin sittplats på bussen. Och nej "Jag har inte mina egna barn" (läs som Cartman), men alla vi icke gravida har också känslor. Ta det bara!
 • För det första. Det är inte det minsta synd om dom. De har själva valt att skaffa barn och får därför stå sitt kast när de inte hinner först in i bussen för att snoriga Pelle slickade på en lyktstolpe eller för att Sune har för små ben för att nå upp till första trappsteget på bussen. You snooze you lose.
 • Ok att man känner sympati för det lilla barnet som säkert är jättetrött och som man gärna överlåter sin plats till men det slutar ändå alltid med att ungen springer runt och gapar och morsan som istället slår ner arslet på sitsen.
 • Om morsan sedan gör ett tappert försök att hålla fast ungen i knät förvandlas den busiga treåringen till en bakbunden t-rex som har Sunes pappa Rudolf, två decimeter i från sitt face hojtandes "luften är fri! Luften är fri!" Ett vrål hela bussen får ta del av med andra ord.
 • Förresten så har morsan oftast en vagn som hon kan klämma ner barnet i om hon vill och då är väl problemet ur världen. Eller?
 • Småbarnsmorsor är inte samma kategori som äldre. Dom har ju trots allt fått "The most precious gift of all" så varför vara girig och kräva mer?
 • Slutligen så klagar de alltid på att de inte har någon privattid sen dom skaffade barn. Att hoppa på bussen gör väl knappast saken bättre? Ta bilen istället om det är ensamtid ni vill åt.
Åsikter på det?

Två män på en häst ^^

Tack vare att jag hade tänkt ut en bra taktik på tunnelbanan på morgonen så gick testet faktiskt bra. Jag började med att placera mig efter den sämsta killen i klassen (han som typ bara kan säga sitt namn) för att försöka få min presentation att verka bättre. Min andra plan var att säga "Hej fröken" och le när det var min tur att "inta scenen" för att framhäva min trevliga person om det skulle vara så att jag plötsligt blir jättedålig på att prata kanske läraren ändå kan godkänna mig för att jag har ett så fint leende. under testet fick jag svara på frågor som om jag ska köpa en present från Sverige vad ska jag då köpa? "En Dalahäst såklart" sa jag ironiskt. Förvånande nog så visste hon vad det var för något. Jag tipsade också om köttbullarna på IKEA. Efter frågestunden var det dags för min berättelse. Jag fick ämnet mitt liv i Peking. Jag hade hittat på hela historien så jag kände mig säker ända tills läraren började ställa frågor på min historia som, "vad handlade filmen om som ni såg?" Jag blev helt ställd men klämde coolt ur mig "öööhh...(lång paus) två vänner som rider på en häst till norra Kina för att rädda en tjej".. Really? varför kunde jag inte bara sagt att det var Harry Potter så hade hon fattat själv vad det var? Var den här snuskiga handlingen det ända som fanns inne i mitt huve? Det måste vara den där 3d-filmen som har satt sina spår. Efter det lyckades jag föra samtalet in på jordnötsallergi något jag har fått kämpa med att uttala rätt ända sedan jag kom hit. Äntligen så fick jag nytta av mitt dysfunktionella immunförsvar som inte kan skilja jordnötter och cyanid åt.

Förresten så kan ni ställa in er på en ny måndagstanke under dagen 8)

Vad ni än gör titta inte in i min näsa.

Kattis Waern student svensk sverige peking blogg kina
Om bara några timmar har jag final exam i att prata! Något jag är bra på, dock inte så värst framgångsrik på kinesiska. Jag får försöka le med mina fina vita och raka tänder så ordnar det sig nog! Och hörni, sluta titta in i min näsa.

Den som skrattar kommer vakna på morgonen med ett hästhuvud i sängen!

P har valt bort mig hela dagen, och för vadå? Vad kan vara bättre än mitt sällskap? Ja tydligen awkwardfamilyphotos.com.  
kattis waern student peking kina plugg blcu
"Dad was always more of a snuggler"
Jag skulle aldrig få för mig att skratta åt det här. Inte ens lite. Det här är ännu mindre kul

Kattis Waern peking kina studera svensk plugg blcu
Vem har inte minst en sån här bild hemma på sin pappa liksom?
kattis waern peking kina studera plugga svenska kinesiska
och slutligen den här...

kattis Waern Sverige peking plugg blcu
Haha äntligen kan jag släppa ut alla mina skämt som jag suttit inne på om alla er som spelade blockflöjt i trean. Allt i en och samma bild. Det känns bra. För övrigt så om det någon som faktiskt uppskattar det här förutom P så kan ni göra honom sällskap href="http://awkwardfamilyphotos.com/" target="_blank">HÄR annars förväntar jag mig att ni som är mina fans är lojala mot mig!

mjukporr i 3D

Hej på er söndagsbarn!

Höjdpunkten under gårdagen var när jag och P gled in på Megabox för att spontangå på bio. Dessvärre gick bara en film vid den tiden som var "Are you the one II". Behöver jag säga att det var en kinesisk film? Trots den otroligt intresseväckande titeln så kände vi inte för att hänga där i två timmar tills filmen skulle börja istället hittade vi en stor tv nån hade satt upp i biljetthallen på bion där de gjorde reklam för 3d film. Det fanns brillor och allt, så jag och P norpade direkt åt oss två av tre par glasögon och började kolla på filmen. Filmen utspelade sig vid en privat swimmingpool där ett tiotal näst intill nakna tjejer svängde sitt blöta hår och brottades i vattnet, allt i 3d. En gång kom en tjejs bröst ut ur tv'n, ni vet typiskt 3d aktigt. Det var faktiskt übercoolt, inte något man ser varje dag liksom. Jag väntade tålmodigt på att de två avklädda männen som man endast kunde skymta långt borta vid andra ändan av poolen skulle komma och vara med, men det hände aldrig hur roligt tjejerna än verkade ha. Jag antar att det bara fanns statistroller för män. Efter ett tag gick tjejerna upp och la sig för att sola. Vi han aldrig se slutet eftersom vi hela tiden var omringade av folk som glodde på oss och vi kände oss lite pressade att sluta titta. Jag kan därför inte säga er om det var ett lyckligt slut och om filmen var mer åt Titanic-based-on-a-true-story-kindah-trovärdig eller mer åt Avatar-WTF-hållet. Ni får helt enkelt ge er till tåls tills den kommer som hyrfilm på Buylando.

Santacon 2010


Det här klippet säger allt. Se det sa jag!

On fire, det är jag

I'm on fire!! (trots huvudvärk) jag lyckades just beställa matvaror alldeles själv på kinesiska över telefon! Jag beställde:

 • 10 ägg
 • ett halvt kilo broccoli
 • 4 tomater

Alltihop blev mitt för 14.40 spänn. Klappat och klart och leverat till dörren på en halvtimme. Det ni! Jag känner mig mäktig! Med min fyra år gamla Nokia (som dock inte kan mobilblogga) är jag oövervinnerlig!

Running of the bulls och kissekatt

kattis waern Peking kina china Beijing Student blcu plugga kinesiska
Jag och P har youtube-at running of the bulls nu på morgonen för att få lite tips på hur man bäst klarar sig. Det var dock mest tips på vad man inte borde göra. Som tur väl är så känner jag en tjej från Spanien som jag kan fråga istället.

Förresten så har jag gjort stora framsteg i utredningen om varför Dexter (en katt som bara såsar omkring här hemma utan att göra nån nytta) luktar kiss. Tänk er fredagskväll, Du och din pojkvän har dragit på er era matchande onepiece pyjamasar, poppat popcorn korkat upp rödvinet och satt på tv'n där Shi Yang Yang (kinesiska Dora utforskaren) rullar 24 timmar om dygnet. Ni har tänt ljus och kört igång luftfuktningsmaskinen. Allt är otroligt stämningsfullt och ni sitter i soffan och vräker i er snacks och klunkar vin. Så kommer Dexter. Genast sjunker stämningen från en perfekt tia till fyra. Det luktar som på squatti-toan på billig restaurang. Mysstämningen är förlorad för resten av kvällen.

Jag har länge funderat över möjligheten om det skulle kunna vara någon som på fyllan har råkat kissa på honom men den ända tänkbara kandidaten för det har varit bortrest i en vecka nu. Alltså kan jag utesluta den teorin. Jag googlade problemet och fick svaret att tyvärr är vissa katter lata och tvättar sig inte som dom ska. Jag spionerade därför på Dexter ett tag och han tvättar sig väldigt ofta så det kan inte vara felet heller. Idag kom jag fram varför. Han älskar att hänga vid zinken i badrummet och dricka vatten direkt från kranen, vilket inte är så sunt men men. Det har visat sig han då sitter väldigt nära våran golvmopp som luktar värre än döden och jag tror att det är felet. Dags för ny golvmopp kanske?

Bloggar under bordet

hej på er! Jag har just kommit hem från jul-utekväll. I hela Sanlitun var det bara kineser en kväll som denna vilket kändes lite smått konstigt då det alltid är massor av foreigners där. Kvällen verkade dock mest gå ut på att spy för många vilket inte var så kul för sanna julfirare som oss. Shabbat-firandet för dagen gick så där faktiskt. Vi satt fast i bilkö i en timme och kom lagom till middagen. Negerbollarna gick hem hos alla och jag känner nu att jag gått om ett par stycken i populäritets-stegen. Seger för den kristna svensken som firar shabbat. Lyckan varade dock inte så länge men ärligt talat så orkar jag inte berätta det nu för jag har druckit aningen för mycket i kväll. Istället kan jag meddela att jag under kvällen kommit under fund med vad jag verkligen skulle vilja göra en gång i livet och gärna så fort som möjligt "Running From The Bull" i Spanien. Det skulle verkligen vara en dream coming true känner jag just nu. Jag undrar hur jag ska kunna sätta denna plan till verket? Ska fundera på det nu ett par sekunder innan jag somnar..
puss and out...verkligen

Hjulafton

kattis waern kate waern student peking kina plugga china beijing kinesiska
Nu tar jag tag i de sista förberedelserna innan julpartyt ikväll. Jag har redan hunnit med att julplocka mina ögonbryn och jultentaplugga. Nu ska jag och P iväg och julhandla. På listan står negerbollsingridienser, julkattmat och julkackerlacksdödar-medel. Dagen till ära har jag dessutom en röd julfinne. God Jul Sverige!

Revenge

Kattis Waern Student peking Sverige svensk plugg kate waern kina china kinesiska
Det här mina vänner är bilden av Pay back! (ignorera ölflaskorna). Vi har nya grannar  Det är ett företag som köpt lägenheten bredvid för att förvara möbler i. Det ända Kina har i massor (förutom ris dåra) är arbetskraft. Om man lägger ihop detta får man lika stor folksamling som ikea-anställda på personalfest på en finlandskryssning som bara skräpar ute i vårt trapphus utan något viktigt att göra. Varför de inte hänger i lägenheten de har köpt förstår jag inte men antagligen så har de tryckt in så mycket saker där att de själva inte får plats. Eftersom att kinesiska ytterdörrar inte är isolerade så hör man väldigt väl både ut och in. Detta har skapat ett stort problem för mig då jag varje dag riskerar att dampa loss totalt och förlora därmed slösa dyrbar tid på att bli normal igen. Så här as-störiga är dom.
 • De åker upp och ned i hissen var tionde minut vilket betyder piing, piing, piing, piing
 • De hänger fyra åt gången i trapphuset på en bänk de själv satt upp där och gapar till varandra istället för att prata
 • De är fula
 • De röker
 • De spelar gnälliga kinesiska balader på mobilen som förföljer mig runt halva lägenheten
 • De ställer massor av tomma kartonger i trapphuset som gör mig irriterad att titta på
 • De slår i dörren stup i kvarten (första gången jag skriver det uttrycket)

Idag låg två stycken på bänken. Den ena spelade en gnällig kinesisk ballad och den andra sov till musiken. Jag försökte plugga. Jag har verkligen jättesvårt att koncentrera mig om det är ljud i bakgrunden och jag gjorde vad jag kunde för att inte slå över. Till slut höll det inte längre. Jag och P satte på Balkan Beat Box på högsta volym (superbra band men de gör väldigt mycket oljud) och satte datorn precis vid dörren. Det var världens win ända tills vår staderska kom in genom dörren och undrade varför de konstiga svenskarna spelade jättehög musik i hallen.

Studenten studerar

Jag har tagit en paus från plugget. Det får man. Just nu förbereder jag mig inför mitt speakingtest som är på måndag. Jag ska berätta om en gång när jag hade otur. Allt är hämtat från min lärobok i skoan. Jag hoppas inte att det är för genomskinligt. Det här är det jag ska säga.
En gång skulle jag och tre vänner gå på bio. Vi skulle se en Kung Fu film. När vi kom till tunnelbanestationen var det för mycket folk. Det var trafikstockning (i Peking, nähä!) Vi gick hem igen och hämtade våra cyklar. Vi började cykla. Min väns cykel gick sönder. Vi fick gå. När vi kom fram hade filmen börjat för fem minuter sedan (min mest avancerade mening). Jag hade glömt mina glajjor. Eftersom filmen var på kinesiska fattade jag ingenting trots att subtiteln var på engelska kunde jag ej läsa utan brillorna. Mina vänner tyckte att filmen var jättebra för det går alla på kung fu (och de fattade filmen). Jag blev arg.
Tror ni det här håller i tre minuter? Jag ska försöka haka upp mig så mycket som möjligt och prata überslow. Lätt ett vinnande koncept att dra in det där med ett synfel också. Kanske känner min lärare medlidande och är snäll med bedömningen? Det är min taktik.

Motiveringen hänger i Burma

Nej hörni, det här känns inte helt okej. Vart tog min dedication vägen? Klockan är halv tio och jag pluggar från la casa idag med! Till skillnad från igår tänkte jag prova en ny taktik nämligen att inte ha datorn på så jag kan koncentrera mig bättre på plugget men hur ska jag kunna skriva en text utan min bästa vän Google Translate? (Tänk er en engelsk översättning från svenska som du översätter tillbaks till svenska igen, den nivån är min kinesiska på) Hehe! Nej plugga var det Yallla!

Smack

Jahapp, Då har man daskat upp en ny header istället för att gå i skolan. Jag är rätt nöjd faktiskt. Nu ska jag och Pe kolla på Shrek på kinesiska på min begäran. Jag har fått för mig att jag kommer fatta allt.
Tjingtjong

Future Me

Hejlo!
Jag har just knåpat ihop ett brev till mig själv i framtiden! Jag visste inte att jag hade så många förväntningar och saker på hjärtat. Lite chockad blev jag allt av vad jag i hemlighet går och funderar ut. Lite som att mitt undermedvetna redan har alla svaren på vad jag vill göra i livet och nu fick jag chansen att få ner det på papper. Om ett år kommer jag få brevet tillbaka för att se om jag levde upp till alla mina förväntningar. Jag blir nojig bara av att tänka på det. Mitt tydligen Superman-undermedvetna vs vanliga dödliga jag som lätt börjar grina när jag är trött och som blir tjurig när jag inte får som jag vill.
Här är siten för er som också vill göra't
http://futureme.org
Idag pluggar jag hemifrån förresten. Det gör jag rätt i!

Måndagstanken

Kattis Waern Kate waern student peking kina plugga svensk sverige måndagstanken
Till alla läsare och stalkers där ute som hänger på min blogg, nu introducerar jag Måndagstanken! Varje måndag diskuteras ett ämne och samhällets tradiga åsikter om detta. Och ja, det råkar vara tisdag idag men jag satt och fipplade med bilden och själva upplägget hela kvällen igår och han inte skriva ett ämne. Ta det bara!
Veckans ämne: I samhället gäller size zero men är det verkligen helt optimalt att vara smal? Några situationer som är värda att tänka över:
 • Tjocka får Oxgrillen i Växjö att gå runt vilket gör att medel-Svensson kan fyllekäka där efter en utekväll
 • tjocka svenskar ökar Sveriges BNP mer än andra medborgare. Hur kommer sig detta nu då? Jo för det första så genom att de lägger mer pengar på konsumtion istället för att spara pengarna hemma under madrassen så bidrar de till ökad BNP. För det andra så reser de inte lika mycket eftersom de oftast inte gillar för krävande vintersporter eller för varma länder heller för den delen, alltså så stannar deras inkomst i landet och blir inte spenderade på semestern.
 • Tjocka personer fryser inte lika lätt när det är kallt.
 • Tjocka har mycket bättre chanser att klara sig under en svältperiod än tunna, bräckliga personer då de har varit smarta innan och bunkrat upp med ett reservlager av energi som de dessutom bär med sig överallt om olyckan skulle vara framme
 • Tjocka gör bomben tusen gånger större i simhallen. De flyter också lättare, som olja på vatten ungefär.
 • Tjocka slipper tjafs. Man jiddrar helt enkelt inte med en dubbelt så stor person.
 • Tjockas hår innehåller mer näring.
 • Tjocka är bra på att planera sin ekonomi och de spenderar inte pengar i onödan. Tex så lägger de inte pengar på ett gymkort när de vet att de inte kommer använda det. Medel-Svensson däremot signar utan att blinka ett medlemsskap för hela året och går sedan 2 dagar. En gång i samband med att han blir medlem och en gång efter att sambon nämnt att han inte är 25 längre.

Morgonhumör

Jag vill också kunna mobilblogga! Du fyra år gamla Nokia. Varför kan du inte mobilblogga för?
Kattis Waern student Peking Kina Svensk Sverige

Jag gillar inte lösa trådar

Det gäller alla trådar generellt, de som finns i överflöd på alla fejkkläder man köper här och trådar i berättelser som inte är klara nog. Kollade just på "The Time Travellers Wife" och funderar över några mindre betydelsefulla men dock oförklarade punkter som tex att han alltid timetravellar naken. Varför lades denna detalj till i filmen då det ändå inte förklaras? Det känns mer som ett upplägg för en B porrfilm om ni frågar mig.
Ligger nu på soffan och ska somna bredvid P alldeles strax men innan dess tänkte jag också meddela Kattis VS halvgriniga kvinnan i rum 107, 1-0. Jag lyckades idag övertala henne att skriva ner på ett papper att jag är student i Peking och pluggar på deras universitet. Allt detta för att kunna få visum till Börm! Det kostade mig 10 kuai styck och jag behövde två ex för säkerhets skull men då skulle "Halvan" minsann ta betalt för två också. Jag bad henne kopiera istället. Det är lite så vi jobbar, vi svenska studenter som inte har stipendium. (Om ni känner av den bittra stämningen så känner ni helt rätt)

Alla håller andan

Jag jobbar på ett projekt här på bloggen. Håll ut mina fans snart är jag där.


Svensken i Peking

En stackars svensk student i Peking! Så här vacker är min kinesiska just nu!
Kattis student kina peking svensk kattis waern blogg

Potatishögen- a love story

Hallå alla sovande svenskar och icke svenskar som ändå av någon creepy anledning hänger på min blogg utan att läsa. Till er: Ni går misste om något! Den här helgen har jag och P haft tema: budget. Det har inte gått så värst bra för mig dock. Jag har köpt både el och mat. Om det är någon som undrar vad jag önskar mig i julklapp / födelsedagspresent så kan jag berätta det för er nu:
1: Lonely Planet Thäiland
2: Blue Place handkräm som finns i Chualien i Wudaokou
3: Massvis med stålar så jag har råd att resa och fortfarande betala min hyra så inte mina roomies blir gnälliga på mig.
4: En tunn, tunn rese-sovpåse som man kryper ner i när sänglakanen på hostelet har för många o-identifierbara fläckar på sig. Det ska inte vara en sovsäck utan något väldigt litet och lätt så min bräckliga rygg orkar bära runt på den. Finns på Naturkompaniet skulle jag tro.
Det var nog det...
Slutligen ger jag er kinesernas motsvarighet till pommes frites. Dom O.D-ar både salt och socker i den här rätten. Äter man den här högen behöver man inte äta något mer på typ två dagar. Jag gillar't!
make an animated gifUggs, jag älskar dig (er?)

Hon har gjort det igen, (jag alltså) beat the system. Sa till gänget i vardagsrummet att jag måste plugga på rummet, å jag gjorde det också... Ett tag, men nu är det färdigt med det! Nu free stylar jag med min blogg istället för att tråka sönder mig med kinestecken som inte vill fastna i mitt fjuniga huve. En mycket roligare sysselsättning. Jag berättade för min chef om resan och som tur väl var så var hon över lag ok med att jag inte kommer jobba på en månad. (Jag försöker att inte tänka på hur värdefull jag är för företaget utan istället se fram emot min überschysta resa till Thäi och Börm)
Annars då? Jo vars jag har inhandlat mina livs första Uggs, äkta fejk såklart. Och alla ni Svenssons där hemma kan säga vad ni vill men jag eeeelskar dom! För det första så har alla här uggs, både kineser och lawai's så det är helt accepterat av samhället och superinne så jag kan känna mig sexig i dom trots att man får jättefötter. För det andra så känns det faktiskt som att gå runt på en luddig, varm matta hela tiden, vilket gör mina fötter glada! Och om mina fötter skrattar så gör jag det också, så det så! Nu ska jag nog gå ut och joina de andra ett tag. Nu har jag gömt mig tillräckligt länge.
kyss

Vilken pers

Sitter på "Kliniken" och är nervös! Idag är dagen då jag måste säga till min chef att jag kommer resa till Thailand slash Burma och inte kommer att kunna jobba på fyra veckor. Det är inget bra utgångsläge då jag igår av misstag råkade skälla på henne för att hon jiddrade för mycket med mig. Det är tur att jag råkar ha världens bästa pojkvän som följer med mig hit och ska dra ut en tand. Allt för att distrahera min chef så att det jag säger inte ska chocka henne allt för mycket. Jag har redan jobbat extra hårt nu på morgonen för att ställa mig in mer, men jag vet inte om det räcker. Jag vill bara att allt ska vara silky smooth och att vi efteråt bara kan skratta bort det hela. Jag antar att den scenen kommer vara på en strand i Thailand nånstans och den som skrattar kommer möjligen vara Jonnie. Undrar om hon går runt med kaststjärnor innanför rocken som hon kommer dra fram när jag berättat? Jag hoppas verkligen inte det! Vilken pers!

Jag säger bara 3 saker

1: Som ni vet så gör jag inte fredagar. Jag skippade skolan i morse och ställde klockan på sviintidigt för att knata iväg till Burmesiska ambassaden och vara där lagom tills de öppnar. Jag körde på min vanliga taktik vilket är ta med alla dokument som behövs som de listar på sin hemsida plus några extra uti fall att. Kom dit efter mycket om och men efter en längre konversation med taxichauffören. Att prata kinesiska med mig är som att tala för döva öron om ni hajar. Jag säger något och får ett svar där jag förstår typ ett ord i varje mening. Väl framme på ambassaden fick jag vända i dörren då mina extra papper inte var tillräckligt extra. Det visade sig att de hade en helt annan lapp på ambassaden än på hemsidan om vad man ska ta med sig för att ansöka. Jag brydde mig inte om att gnälla utan gick lugnt ut ur byggnaden. Tio sekunder senare slungades en stor sten in genom fönstret med en lapp på där det stod GAAAAAAAAAAHHHHHH. I mitt huvud gick det till så.

2: Märkte nyss på fejjan att jag har en kontakt som statusar jätteseriöst om sin mens. Vem gör det? Det är ju som att face rape-a sig själv? Face-suicide.. Om man nu känner att man dela med sig av något till alla sina vänner jobbarkompisar, släktingar och övriga ytliga kontakter, varför väljer man då detta? Eller varför inte; om man nu känner att man måste prata om sina underlivsproblem varför inte välja att vända sig till sin pojkvän, sin mamma eller förslagsvis en gynekolog. Jag vill inte veta! Jag börjar fundera på vilka man delar samhället med, en fråga som nu övergått till meningen med livet. Tack för det!

3: Kinesiskt te är hur sneaky som helst. Tänk dig att du står där i affären och har hur många sorter som helst att välja på av vad som är kinesernas uppfattning av västerländskt te. Du väljer den halvdyra, fina rosa som har frukter på. Du kommer hem för att genast fixa en kopp te och mysa ner dig i soffan. Du tar en klunk men istället för att slappna av i soffan kastas du genast in i ett gammalt, mörkt och övergivet hus där möblerna fortfarande finns kvar fast de är helt trasiga och dammiga. Du går fram till vägen med en gammal blommig tapet och drar fingret över det. Fingret blir helt svart av gamma  smuts. Du slickar på fingret och där har vi det halvdyra, rosa frukt-teet exakt!
Jag gör ett nytt försök:
P ska göra te till mig. Jag är inte så sugen på det rosa teet av någon anledning så han hittar ett annat paket i ett skåp som ser lite gammalt ut men ähh tänker jag, te kan väl typ inte bli gammalt? Det kan inte vara äldre än två år så det ska nog gå bra. P luktar på det och känner... ingenting. Jag inser att jag inte vet om det är bra eller dåligt och låter P ta den första klunken. Jag väntar med spänning. Baserat på hans min verkar det inte allt för schyst. Han hade hamnat i vardagsrummet hos en gammal, gammal tant och fått slicka på ryggstödet på hennes gamla mintgröna (numera gråa) plyschfåtölj. Jag smakar också och ja, jag kan bara instämma. Vad är det för fel på teet här egentligen?

Trååångt

Varje morgon samma ångest! Ska jag eller ska jag inte lyckas ta mig av tunnelbanan på min hållplats eller ska jag tvingas åka med till nästa station, byta och åka tillbaka igen? Jag har funderat ut den mest optimala platsen i den mest optimala vagnen för att hamna så nära som möjligt till den minst befolkade vagnen men ändå så är varje morgon en kamp mot klockan. Det är såå trångt att när man stannar på vissa stationer så hoppar folk in, grabbar tag i räcket i taket och drar sig in ovanför crowden. (Okej har bara sett detta en gång) men ni fattar hur trångt det är! Nu tänkte jag dra en liknelse som jag gör då och då och jag inser att det här är det jag skulle jämföra med "som klockan åtta på tunnelbanan i Peking". Fail. Jaja sånt händer.

Om att bli tagen på sängkanten

Fick just veta att vi har en jävligt oförbered-förbered final exam nästa onsdag! Vår speaking-fröken valde att glömma bort det hela men inte var hon ledsen för det. Hon tyckte vi var löjliga som gnällde över att vi inte har tid att repetera ungefär 300 tecken på en vecka. Provet kommer ju faktiskt vara skit-enkelt. Ni ska bara prata om ett okänt ämne i 3 minuter och svara på random frågor! Lätt för den enda kinesen i rummet att klämma ur sig! Missnöje, ris och ett hästhuve i sängen för Liu Laoshi säger jag!

Rum 107

På begäran springer jag som en dåre fram och tillbaka till rum 107 i skolan. Den enda personen där som kan hyfsat bra engelska är en medelålders halvgrinig halvtant. Hon har de senaste veckorna terrat mig genom att vid upprepade tillfällen ringa och hetsa om att jag måste lämna en kopia på mitt residence permit till dom snarast. Den skulle minsann ha varit inlämnad för över tre månader sedan. Varpå jag svarar vänligt att jag inte har fixat något tillstånd än så tyvärr kan jag inte lämna en kopia till henne. Varje gång blir denna stackars kines lika frustrerad och varje gång citerar hon grinigt the chinese law. För några dagar sedan fick jag nog av allt tjat och begav mig till polisstationen för att reda ut ett och annat och förhoppningsvis få mig mig ett tillstånd hem igen. Det gick bra och idag äntligen för 10:e nånting gången gick jag in i rum 107 för vad jag trodde var sista gången. Den halvgamla halvtjuriga tanten sitter bakom sin disk och ler faktiskt mot mig när jag kommer in. Hon har vunnit kampen och hon vet om det. Jag lämnar över alla obligatoriska papper plus två andra extra, (efter tre månader här så har man vant sig). Det visar sig att det fortfarande fattas kopior hit och dit. Typiskt kinesisk byråkrati. Stämningen blir genast spänd och jag försöker hetsa henne till att kopiera åt mig. Hon har ju en kopiator framför näsan, men icke. Jag erbjuder henne tre kuai om hon bara fixar det. Då tjurade det ihop sig totalt! Rum 107 är absolut ingen kopieringsbutik utan ett kontor!! Tio minuter senare så traskar jag nöjd ut ur "kontoret". Jag är övertygad om att halvkvinnan gillar mig som ett sånt där hate/love relationship tänker jag mig.
Det var den lilla men yttest väsentliga detaljen från min dag, så det så!

Lucia

I morse på rasten skulle jag vara lite bussig mot min religiösa / tyska vän Heike och önska henne en glad Lucia. Det visade sig att hon inte hade en aning om vad jag snackade om. Jag trodde att kanske var det bara vi svenskar och italienarna själva som använde sig av just namnet Lucia och att folk i tyskland hade ett lite mer lokalt anpassat namn som tex Ludovica. Jag provade alla möjliga tyska namn jag kunde komma på, på bokstaven L vilket i det här fallet sträckte sig till ungefär "Lager" vilket jag har för mig inte ens är ett förnamn. Any ways, jag försökte förgäves att rita upp detta obligatoriska luciatåg som man i åratal tvingats delta i under hela sin uppväxt. Jag tror dock inte att hon fattade grejen? Jag kan inte alls förstå varför? Min bild säger mer än 1000 ord, så är det bara.
svensk student peking kina Sverige Chian Beijing Kattis Waern Kate Waern

Bloggarn


Hänger i köket... P gör Hummus och har bett mig om hjälp..att diska... Först så kände jag så här...
och sedan lite mer så här...
Mitt bloggande är faktiskt jefligt viktigt!! Till alla er bloggfans där ute som också blir erbjudna extraarbete av er omgivning! Stå på er! Säg nej! Nu verkar mixern ha pajat också. Jag som skulle berätta om min Lucia för er. Får göra det senare da.

en evighet...

Vi sitter samlade i soffan och väntar på Craig. Jag har själv inte pratat med denna kille men det är sagt att han ska ta med sig Nintendo Wii så det spelar inte så stor roll vem han är. En i gänget har ställt sig för att göra omelett och en extra till Craig så han ska känna sig välkommen. Vi älskar Craig! Nu är han häär! Hurra!!

Happy Santacon!
Vi förade en aning på Pyro Pizza innan det var dags att bege sig mot tianamen square!

och med vi så menar jag VI


"Arga leken" på stan. Inte helt uppskattat..

Jag och Tanya var übercoola och drog en Moon walk utan för en random MJ bar
Happy Santacon önskar familjen!

Varning för låg humornivå

Klockan är 21.17 och inspirationen flödar inte här inte! Det kan bero på att jag vid det här laget börjar bli aningen bakis. Jag pallar faktiskt inte dra allt för er nu men jag kan säga så här va
"MEEENNN ASSÅ SHIT VAD FETT DET VAR MED ALLA TOMTARNA PÅ SAMMA STÄLLE VAA"
Nej dags för mig att varva ner och kolla på en film men om ni vill så kan ni lägga till mig på lunar!
cool_girl_88

Santacon

Om några timmar är det santacon. Om jag hade tillgång till min outfit hade jag kunnat ge er ett smakprov men just nu finns den på andra sidan stan. Vi kommer dock att bli sena bla annat för att jag spenderat halva morgonen med att förklara för min chef att nej jag kan tyvärr inte gå på ett event i kväll som du har fixat men glömt informera mig om. Jag har livsviktiga planer men jag kan tyvärr inte gå in på detalj vad jag ska göra istället idag. Hela tiden ville jag bara säga "Det är ju föfan santacon idag och jag ska bli packad" men jag höll mig från att göra det. Nu off to celebrate.

Ändring

tillägg till förra inlägget: jag har idag klivit i kattspya två gånger. Två olika tillfällen, två olika spyor, två olika strumpor, två olika omgångar in i duschen och ut igen, en och samma kattfan!

gaaah

Började morgonen med att torka kattspya! MMM det ljuva livet som kattägare. Fortsatte dagen med att kliva i en dold kattspya. Jävla skit. In i duschen, ut igen. Försöker jobba men internet ligger nere börjar styra mina anställda via sms. Funkar bra och jag känner mig mäktig. Jag kan styra hela världen via sms. Är helnöjd med min prestation tills jag inser ett jag måste få tag i ett nummer via nätet. Så var det med det. Svär för mig själv ett tag men bestämmer mig snabbt för att hetsa i väg till polisstationen istället för att fixa med mitt "uppehållstillstånd" som skulle vara fixat för 3 månader sedan. Random folk från staten ringer och tjöötar på mig var och varannan dag så det är väl lika bra att fixa det nu så det blir tyst ett tag.
Siesta cerveza

Mona Salin utklädd till tomte

Tredje gången idag jag ger mig på att skriva här! Idag har jag åstadkommit två bedrifter:
Den första bedriften är att jag och Tanya la har inhandlat en julegran va! Vi hade bestämt innan att vi inte skulle spendera för mycket pengar men så fort vi kom innanför dörrarna på CarraFour så transformerades jag till Mona Salin med riksdagens kontokort i handen i en Toblerone-butik och övertalade Tanya att köpa allt! Väl hemma har vi nu dekorerat vår tannen baum i oändlighet och ja den är otroligt attraktiv! I morgon är det julfest här ca 20 personer kommer dyka upp inklusive P. P.
Den andra bedriften för dagen är att jag skickat en vän för att köpa en fin fin tomte-mundering inför lördagens santacon. Ett svärm av folk alla utklädda till tomten träffas klockan tolv på Tianamen Square för att bli fulla tillsammans. Detta görs över hela världen men ska tydligen vara som allra bäst i Peking. Ses där la!

mitt i natten hörs en röst som säger...

Who can? American!
Tuben jö!

Det var en för jefla go kines på tuben i morse. Jag försökte mig på att hetsplugga på väg till skolan det som jag struntade i att lära mig kvällen innan. Detta visade sig vara jobbigare än väntat då så fort jag drog fram mitt lilla papper med övningar blev omringad av iakttagande kineser. Detta stressade ihjäl mig och jag kunde inte ens läsa uppgifterna ordentligt. Ju längre tid jag satt där desto mer hysterisk blev jag. Fler och fler ögon riktades mot mitt läxpapper som nu hade börjat darra lite i min hand. Jag tänkte ut en snabb lösning som var att jag skulle försöka skriva supersnabbt vad jag trodde skulle kunna funka och så länge det såg ut som en mening skulle de flesta sluta glo. Sagt och gjort jag tog på mig ett självsäkert face och knåpade ner på pappret på kinesiska såklart, David är lång lite mer än Martin... Jag höll för handen så gott jag kunde och började på nästa. Då lutade sig killen som satt bredvid mig över mitt papper för att se bättre och sa, "Kompis, det där är fel. Så här ska det vara". Värsta bussiga snubben jö! Dess värre för honom så fick han sedan hjälpa mig med de övriga uppgifterna också. Jag blev uppriktigt besviken när han var tvungen att gå av på sin station och jag tvingas lösa det sista själv. Min slutsats är "mer studietid på tuben".

Ett konstaterande!

Noterat: Jag tror att jag äntligen förstår varför frisörer alltid skrattar lite för sig själva när jag säger att jag klippt min lugg själv. Lägg även märke till min otroligt upphetsande furugarderob i bakgrunden där man i princip får lyfta bort dörren för att nå sina kläder. Förnämare möbel får man leta efter!
Kate Waern, Kattis Waern, svensk studetn Peking Beijing, Sverige Kina Chian Sweden. Plugg

Kattis Waern

Hej folket.
Som den gulliga flickvän jag är drog jag i morse iväg ett mail till P för att stämma av läget, (han har ju trots allt spenderat en helt del tid i de kinesiska bergen för att lära sig Kung Fu). Jag skrev klart mitt lilla mail för att sedan 10 minuter senare lämna hemmet i totalförvirring. Det visade sig nämligen att Gmail rödmarkerar ordet bajsa. Utan vidare frågor på varför jag valde att diskutera ett ämne som involverade just detta ord med min pojkvän klockan sex på morgonen när jag egentligen hade bråttom iväg till plugget så vill jag ändå understryka här att det känns helmysko. Betyder detta att bajsa inte är generellt accepterat i det svenska samhället? P har inget bra svar jag har inget bra svar, Sverige håller andan. Jag googlade problemet och första träffen är en annan stackars bloggande tjej som har samma funderingar kring ordet päron. (de andra var en ett tips om att inte bajsa i besticklådan. Det tackar vi för). HUr som helst, vad är det för mening med att förtränga dessa två superväsentliga ord som bajsa och päron ur det svenska språket? Någon skum konspiration på g?
Senare på vägen hem från skolan satt jag på tåget ihoptryckt bland massa kineser och kultiverade mig själv genom att lyssna på en P3 dokumentär om Nelson Mandela. Jag vet inte hur, men de lyckades i alla fall med att nämna ordet könsumgänge (som för övrigt inte är ett rödmarkerat ord) i denna dokumentär. Det måste vara det absolut fulaste ordet i det svenska språket! Under vilka omständigheter skulle man någonsin när man är ute och raggar, föreslå ordet könsumgänge? Vissa ord blir helt enkelt inte bra om man direktöversätter dom från engelska.
Sluta jiddra med det svenska språket!

über-religiöst

Hej söndagsbarn!
Fråga mig vad jag har gjort idag!
-Well the usual. på morgonen var jag och John på en ultraseriös kristen mässa i Donzhimen. Det var precis som på tv. Om ni någon gång har kollat på God channel så vet ni vad jag pratar om. Som ni vet så är jag inte religiös nånstans men jag gillar däremot att ifrågasätta de utsatta troende. Jag var väldigt skeptisk när vi kom dit och höll ett krampaktigt grepp om min plånbok då min erfarenhet av sånna här tillställningar är att det i slutändan bara vill ha dina pengar. 20 minuter passerade utan att någon hade försökt röra mina slantar och jag började bli riktigt misstänksam. Jag behövde vänta ända tills efter prästen gråtit en längre stund på scenen innan han klämde ur sig att gud behöver våra pengar. Ju mer pengar vi donerar de mer älskade blir vi. Kyrkan var hur stor som helst med en musikanläggning som troligen kostar mer pengar än jag spenderat i hela mitt liv. Jag undrar verkligen om gud verkligen behöver mina pengar så mycket? För vad? Så han kan köpa nya 200 kilos högtalare? Eller utöka orkestern med 20 nya medlemmar? Nej förlåt nu känner jag mig lite bitter men det finns väl ändå andra viktigare saker att lägga donerade pengar på. Eller? Efter denna upplevelse i kyrkan hade jag tusen saker jag ville terra John med. Det gjorde jag också. Jag tror att han hanterade det bra. I kväll ska jag och Tanya baka. Jag ska göra negerbollar och jag har försökt hela dagen med att övertala de pryda britterna att det faktiskt heter negerboll och inte chokladboll och om de vill smaka så måste de faktiskt embrace-a detta faktum!

Rubriken är ju viktig med!

Förtydligan: Mitt förra inlägg verkar ha skapat totalförvirring hos mina läsare så det är bäst att vi reder ut det hela. Det är alltså jag som skapade den otroligt sensuella hästbilden i det förra inlägget. Jag som vände min kreativa sida till och skapade denna skapelse. Modern konst när den är som bäst. Jag kallar den "In i dimman ut på ängen".
Dumpling Party: Nu när vi rett ut det kan vi övergå till dagens ämne vilket är Dumpling Party som jag och P var på för ett tag sedan. Jag orkade inte jiddra så mycket i PS så ni får köpa att bilderna ser aningen udda ut.
Student blcu Beijing Kattis Waern
Jag är minst sagt ofokuserad (dubbel innebörd?) men ack så vackra kreationer jag skapade denna kväll. Se bara!
Student blcu Beijing Kattis WaernStudent blcu Beijing Kattis Waern
Och ja det ser ut som att jag kom till festen direkt från att ha spenderat en tid på gatan på bild tre men sanningen är att jag faktiskt var den som såg till att alla tvättade händerna. Inga magsjukdomar här inte.
Feedback på arkitektfesten: Den var faktiskt oväntat bra. Jag fick till och med med mig en en liten arkitekt hem (frukta inte mina läsare. Det var min roomy) På vägen hem i taxin så försöker John sitt allra yttersta för att få taxichauffören att förstå vart vi ska och efter mycket om och men lyckas han förstå stackars John's dåliga uttal och börjar köra. Jag säger då till chauffören en av de få saker jag kan på kinesiska. Det är ok, hans kinesiska är verkligen urdålig varpå vi båda skrattar hjärtligt åt John för ett tag och jag känner mig för en sekund som världens kinesiska proffs. Den lyckan varar inte länge. Chauffören börjar så klart fråga mig tusen frågor på kinesiska som jag inte fattar ett skit av. Men men vad gör man?

Häst!

Hej bloggbarn!
I kväll är det HÄST!! Det är gratis drinkar i baren om man känner en arkitekt vilket jag gör! Hurra för mig! Vi ska dock börja vårt hästande här hemma! Hörs senare alla barn!

Jag känner mig sensuell

Jag är missnöjd! Helt plötsligt verkar alla hemma i Schwedia jiddra om lussebullar hela tiden! Det finns ingen hejd på hysterin! Nu har jag ett enormt craving för just lussebullar. Vanliga tråkiga lussebullar. Måste ha! Jag har aldrig gillat dessa torra fula bullar tidigare i mitt liv men nu bara för att jag inte kan få tag på några så blir jag genast jättepå! Typiskt... Jag som är helt ofunktionerlig i köket kan omöjligt baka egna. Jag lyckades inte ens sätta på spisen idag för att göra (göra?) ägg! (skojar inte dessvärre) men till mitt försvar så var det en avancerad gas-spis. Undrar om IKEA säljer? Förmodligen inte.. Mamma, kan du förutom att ta med ett gäng adrenalinsprutor när du kommer, också ta med dig en trupp lussebullar till mig?? Det är all I want for christmas. Det och mycket pengar. För övrigt så har jag mans-parfym på mig idag. Jag är övertygad om att det är en unisexparfym men Adam håller verkligen inte med. Nu sitter jag här och känner mig sensuell i min träd-doftande unisex-parfym...

woop woop

Fan vad Akon är flummig. Nu har han hittat på den ultimata lögnen för att bli poppis. Han gjorde en duett med MJ innan han dog. Och hur less blir man inte på alla där ute som köper det hela! Jag är inte en av dom. Igenom hela låten är det bara Akon som hörs och det är helt och hållet hans stil på låten. Om vi sen ska gå in på låttexten sen. Är den inte aningen bögigt att det sjunger de här till varandra?
"So if you just hold my hand
Baby I promise that I’ll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us if you just hold, hold my, hold my, hold my hand."
Jag kan se framför mig hur de i musikvideon hur Akon tiitar MJ djupt in i näsan ögonen. För att sedan ta hans näsa hand i sin och sjunga denna refräng tillsammans. Akon jag köper inte det här!
För övrigt så kom det fram en kvinnokines till mig idag på stan och sa "ursäkta din kjol har fastnat i strumpbyxorna". Jag skämdes och tittade ner. "Nej" svarade jag "jag har bara en extremt kort kjol. By now!" Det kanske finns något som heter för kort ändå?
Over and In again


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0