Yo mama is a belly dancer

Jag är nu på bättringsvägen och håller för fullt på att ta igen de timmarna jag missade i skolan när jag var sjuk. Jag har pluggat hela dagen och nu tar jag min första och välförtjänta paus för att...tvätta... hm inte alls så roligt kanske men jag kan ju passa på att blogga lite också. Jag fick ett infall idag på väg hem från skolan att testa på belly dancing (jag tror verkligen att det kan vara min grej) så jag svängde förbi skolans gym för att kolla när dom har klasser och ska nu bara övertyga Alice från klassen att följa med mig någon dag i veckan. Spännande!
Igår var jag och P på Lush där dom hade movie night. Vi såg Matrix tillsammans med massa kedjerökande kineser. Hur mysigt som helst <3 Imorgon är det onsdag vilket betyder quiz night på en irländsk bar i Dongzhimen. Jag brukar dock bara kunna bidra med en fråga ungefär och extratävlingen som är ölhävning. (Inte för att jag brukar vinna där heller men det viktiga är faktiskt att man ställer upp)


Kommentarer
Postat av: Schwez

Naaaa, åh vad ni är söta!!!

Bra att du mår bättre schwez! Vet du vad jag gjorde igår? Bokade o betalade (med mammas pengar...) våra flygbiljetter till dej!

P&K!!!

2010-09-28 @ 14:54:02
Postat av: jonnie

tror du skulle vara en grym bellydancer. Hur många timmar innan är du? Pussss

2010-09-30 @ 21:17:29
URL: http://jonniehj.blogg.se/
Postat av: Kattis

Jag har nu provat och jag var asbra på höftdelen sen när det kom till själva magdansen så var min helt stilla hur mycket jag än försökte hehe. Men det var hur roligt som helst!Schwez när du säger bokat som i ni har valt ett datum?

2010-10-01 @ 02:43:39
URL: http://gonetochina.blogg.se/
Postat av: Schwez

Yepp:) Vi kan skypa om det sen? Det blir lite mer privat så;)

P&K!!! Hälsa P från mej och M!

2010-10-01 @ 07:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0