Inga konstigheter

jag äter broccoli i min boning i peking
Hej=)

Vad gör ni? Jag äter broccoli och låter mitt hår fladdra i vinden från den lilla bordsfläkten i bästa schlageranda. Om jag får säga det själv så ser jag allt lite ut som Carola på den här bilden faktiskt. *stolt much* Smileyn ni ser ovanför mitt fagra huvud är från vinstället jag hittade i helgen. Varje gång någon kommer och hälsar på kommer frågan upp. "Men güüd vad retro! Varför har ni den där pinen på väggen" och då kan jag göra smygreklam för det och på det viset vinna respekt hos mina vänner. Nåväl. Nog tjatat om detta vinhak.

Odör för dagen: gammal-äcklig-rökt-korv-som-sedan-blivit-ännu-äldre-och-möglat. Jag var tidigare idag inne på vårt lokala apotek och köpte en sårtvätts-kräm.

Problem: apoteket visade sig endast sälja kinesisk medicin = all medicin är endast gjord på örter. Ännu ett jäkla hippie påhitt jag vet men vissa tror verkligen på detta koncept och jag kände att det var rätt att prova för stunden. Något jag ångrar djupt nu såhär sex timmar efter applicering och jag fortfarande luktar mögel-korv.

Åtgärd: Tvättat händer och fot med sår ca fem gånger med alla tvålar som finns i huset men fortfarande utan framgång.

Resultat: Har varit illamående större delen av dagen.

Slutsats: Inget mera hokus pokus och annat jiddrande.


, , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0