Hallå jag är här! Ni behöver inte vara oroliga längre!

Hej små barn!

Jag är tillbaks från min tripp till Hong Kong *host host tre dagar sedan* men till mitt försvar så har jag gått igenom vad alla, precis alla som bor i Peking och åker på semester till Hong Kong går igenom nämligen en djup depression följt av en självrannsakan (obs första gången i mitt liv jag använder det ordet) som "Varför bor jag i Peking?, Jag kan inte fatta hur rent det är, Jag älskar Hong Kong, Räknas det här som att vara otrogen? Hur kommer jag nånsin att kunna se Peking i ögonen igen?, Hong Kong är mitt allt, Jag kommer aldrig lämna dig Hong Kong osv.

Nu såhär en tre dagar senare så känns det rätt ok. jag har kommit ut ur chockfasen för att gå vidare till förnekelsefasen. Hong Kong för mig är du död.

I lördags var vi på Chocolate. Den ryska klubben som jag berättat om tidigare. Den här gången hade vi en dance off på strippstången. Minst tre medelålders män försökte köpa sex av mig (På Chocolate antar de flesta att du är rysk prostituerad alternativt öppen för att sälja din kropp hur som helst.) Efter ett tag blev Travis utslängd från dansgolvet för att han "cock blockade" de andra spekulanterna. Tanken att dansa själv med mina nyfunna fans var ytterst avtändande så jag lämnade dansgolvet och vi beslutade oss för att gå hem.

Idag går jag tillbaks till att jobba *huuäääähh* men också till min dansskola vilket lyfter min dag otroligt mycket. Åh så här ser jag ut just nu förresten. Jag och Sofia i ett desperat försök att bevara vår ungdom!

ansiktsmask-party i Kina!


, , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: sofia

so, considering the german guy's comment from the weekend, i'll say the masks did preserve our youth ;)

2011-08-15 @ 12:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0