Överlevde natten!

Jag överlevde natten trots att jag hade två anledningar att tvivla.

1. "Såg döden i vitögat" i går genom att äta färdig-lagade, frysta kycklingklor och tänkte att jag kan ha vaknat för sista gången.

2. Såg The Machinist häromdagen och har nu jättesvårt att sova.

Så här sover jag när jag är mörkrädd btw. Typ gömmer mig under kudden i tron att ingen ska se mig eller nåt. Skratta ni men vi får se vem som skrattar sist när ni vaknar upp döda pga att läskig mördare från film dök upp och såg er direkt och därför helt utan ansträngning kunde mörda hej vilt.
, , , ,

Gått och skaffat ny frillaNu terrar jag er för andra gången idag pga:

  • Min student dissade mig och min klass. Ursäkt: måste "jobba"
  • mina päron svarar inte när man ringer
  • den enda som är online på skype är Skype Test Call och han svarar inte heller!

Det är okej att känna sig ensam ibland. Tänk på det ni.

Tänkte också visa er mina cornrows jag gjorde häromdagen vilket är en funny story faktiskt.

Jag öppnar dörren till den enda afro shoppen i Peking och möts av ett tjugotal afrikaner, alla med världens mest space-ade dreads eller braids i alla möjliga färger. Hälften av personerna har på sig stora svarta solglasögon trots att det ett, är hur dåligt väder som helst ute, två vi är inomhus. Alla tystnar och tittar på den superblonda tjejen som står och trycker vid dörren. Det luktar gräs, cigaretter och kemikalier i salongen. Efter vad som känns som år säger en snubbe med långa dreadlocks och solbrillor. "Come in" med jamaicansk dialekt. Jag går fram till honom och förklarar att jag skulle vilja göra några cornrows på ena sidan. Sedan frågar jag osäkert "Do you think I can pull that off?" Han svarar inte utan tittar på mig. Går sedan fram och känner på mitt hår. Funderar en stund och säger sedan "YEES". Sedan skrattar alla (inte jag). Han säger att jag kommer få vänta ett tag på min tur och langar fram en öl.

Jag spenderade totalt fem (5) timmar i salongen. Fyra där jag endast drack öl, rökte cigaretter och lärde mig att fläta hår. Mina små-braids tog endast 45 minuter. Det blev världens party-kväll och jag lärde känna många coola typer, (de flesta reggae-bandmedlemmar). Nu sitter jag här hemma och mins! Blir alldeles nostalgisk nu jö.

, , , , , , , ,

Saker du inte har tänkt på inför Pekingresan

Ditt snor blir svart från smoggen. Om du var / är den där ungen i klassen som alltid hade en lång snorblabba hängandes från näsan och in i munnen så kan du räkna med att komma till Peking inte kommer att hjälpa din situation att få vara med och bygga slott i sandlådan.

Vanor i allmänna simbassänger. Något av det första man märker när man kommer till Kina är hur otroligt mycket kineserna spottar. Riktigt högljudda snorloskor. Något som man dock inte förstår vidden av tills man kryper ner i poolen och det redan är försent. Räddningen är utom räckhåll.

Psyk-terrorn i taxibilar. Det finns en radiostation som 24 timmar om dygnet spelar någon form av kinesisk buskis. Denna never ending monolog lyssnar samtliga taxichaufförer på 24 timmar om dygnet på onödigt hög volym. Ni vet hur otroligt irriterande Galenskaparna är. Tänk er att ni varje dag tvingas lyssna på minst tio minuter av detta fast endast en persons sketcher och på kinesiska. Du kommer känna igen programmet på en gång pga att de alla har en speciell, jätte-enerverande röst.

Ingen-blöja-syndromet. Barn i Kina använder inte blöja. De får vid en tidig ålder lära sig att det som inte hamnar på gatan hamnar i byxan och därav ser man titt som tätt barn som squattar i storstan. Problemet är dock att det har gått totalt ur styr och nu sitter ungarna och lägger kablar precis utanför din dörr eller var helst de känner för det. Föräldrarna verkar vara väldigt likgiltiga inför var själva tömningen sker så länge det inte är i byxan är det inte deras problem.

Mansmodet "Den Uppvikta Tröjan". Det är sommar. Det är jättevarmt. Det är dags att vika upp tröjan, trycka fast den under brösten och blotta den bleka, feta magen. *Ögongodis*


, , , , , , , , , , ,

värsta stormy ute!

Min student dök upp efter 30 minuter och jag blev värsta besviken att han "endast" var 30 minuter sen. Efter klassen återvände jag till min fästning för att fortsätta film-maratonet som har pågått hela dagen. Vi är seriöst inne på film fyra nu. Som ni märker har jag dock givit upp och hänger med er istället.

Vad mer da? Jo Sofia har åkt till Hong kong och om allt går vägen kommer hon hem med en sprillans Iphone till mig på torsdag. Ni hörde rätt! Så många år som jag har pratat om denna telefon och nu äntligen får jag tummen ur. Och ja om sanningen ska fram så kostar den exakt lika mycket som min hyra som jag dessvärre kommer att vara några veckor sen med men vad gr det när man har en iphone va? #credit-livet-leker, , , ,

På skolan

Hej hopp.

Sitter på skolan och har just fått veta att min student är sen. "Åhh nej vad synd". Betald lall-tid för mig och mindre tråktid för mig och studenten. Win win skulle man kunna säga. Så här exalterad är jag just nu! Det känns lite som att skolka fast "lagligt" om ni hajar.
jättejag

karriärskvinna

Heejpååeerr barn.

Ni läser nu bloggen skriven av en engelskalärare... och där halverades mitt läsarantal... Närråå men seriöst dock så hade jag mina första klasser igår. Jag hade ingen aning om vad det skulle innebära och jag var superhetsig hela dagen pga min chef ger mig en ny identitet inför var och varannan ny student. Tex "den här studenten ska till New York till hösten och plugga så jag sa att du är född och uppvuxen i New York". Öhh vänta lite nu. Min kunskap jag har om New York kommer ju typ från Sex And The City. Det här känns inte alls 100%. Hundra eller inte det går i alla fall hittills i rätt riktning.


, ,

Jag. Australienare!! Man ffs!

Jag har världens bästa vän. Nika heter hon. Hon är från Ryssland och är supertuff. Hon cruisar runt jorden med sitt jobb men har nu landat i Peking för ett tag. Denna tjej hookade upp mig med ett engelskalärar-jobb på hennes skola. Det är tydligen svinbra betalt. Jag fick numret till hennes chef och tanken är att jag ska ringa henne typ nu. Den enda anledningen till varför jag småpratar här just nu är för att Nika glatt berättat för denna chef att jag är halv svensk halv australienare... AUSTRALIENARE! Av alla länder där engelska är första språk så väljer hon Australien. Jag kan absolut ingenting om detta land. Jag vet inte ens huvudstaden säkert Canberra eller Sydney. Wikipediar nu... Okej det var Canberra. Den enda Australienare jag någonsin träffat var ständigt hög och det enda han gjorde hela tiden var att introducera sig själv för samma personer. "Hi my name is Mark". "Jag vet vi pratade för en timme sedan." "Ohh Ok".. Och så fortsatte det. Jag hatar dessutom uttrycket "Down under". Ungefär alla i hela världen verkar tycka att det är ascoolt. Jag har nog inte hört en enda som rest dit som inte har använt detta uttryck alternativt tillägnat ett helt facebookalbum detta namn. *Spy Spy* Jag ser klart framför mig hur samtalet kommer att gå tillväga.

Supermisstänksam chef: Så du är halv australienare säger du?
Jag: Öh ja det är riktigt. På min pappas sida.
Supermisstänksam chef: För egentligen så är ju ingen vit en "riktig" australienare.
jag (i falsett): MIN PAPPA ÄR ABORIGINER.

*Lång tystnad*

Supermisstänksam chef: På det viset... Vad heter huvudstaden "Down Under"?
Jag: Huuuäääähhh!
Supermisstänksam chef: Hallå vad gör du?
Jag: Öhh inget... Huvudstaden är Sydney.. Nej Canberra menar jag. Canberra för helvete!
Supermisstänksam chef: Kan jag få se ditt pass.
Jag: Självklart. *Langar fram ett fejkpass jag gått tillbaks i tiden för att hämta från när jag var i Bangkok och folk sålde alla möjliga typer av pass på gatan* (Note to self: Om möjlighet ges att skaffa falsk identitet. Ta den.)
Supermisstänksamma chefen studerar noga framsidan som är en koala och en känguru som kramas. "Jag hör av" mig.
Jag: Okej, G'day mate
supermisstänksam chef: ok whatever.


Ungefär så kommer det att gå till. Återkommer med uppdatering när jag vågat ringa...


, , , , , , , , ,

hustävling

Jag håller på att slå ett nytt rekord i huset. Jag ska bli den person som stannat inne i huset längst tid någonsin. Som tävlingen lyder så är det alltså inte okej att lämna huset även om du "endast följde dina vänner från Peru ner till gatan för att hjälpa dom att ta en taxi till flygplasten." Det är heller inte okej att springa ner och köpa läsk i lill-kiosken på andra sidan vägen. Dessa faktorer eliminerade båda mina motståndare fort. Allt måste beställas hem. Det som försvårar tävlingen en aning är att jag varken har pengar på mobilen eller i plånboken så det är hyfsat mycket av en utmaning att beställa mat och liknande. Anyways, det har nu gått 55 timmar (o_0) inne i huset och jag förbannar fredagskvällen då vi var ute och röjde till fem på morgonen. Jag var såå nära att stanna hemma i fredags men blev övertalad i sista sekund att följa med. Tänk vad många timmar jag skulle haft annars!

Jag måste gå ut ikväll dock för jag har en dansklass to die for så detta kan endast hålla på tills klockan 17.00-ish. En annan tradig sak är att folk bara gissar att rekordet ligger på 48 timmar-något. Jun som borde veta är inte hemma så risken finns att han kommer att sabba mitt rekord när han kommer hem. Jag har de senaste dygnen roat mig med att kolla på Game of Thrones... 2 gånger... vilket kan vara den fetaste tv-serien som någonsin gjorts. Den har allt man kan önska av en tv-serie som; en ond dvärg, svärdfighter, incestförhållanden, otrohetsaffärer och alla back stabbar varandra hela tiden! Serien kommer typ ta slut pga ---> alla personer i serien dödade varandra! Så brutal är den.
Nu ska jag göra kaffe och äta left over ris från i lördags!

Ack livet som arbetslös!


, , , ,

Måndagstanken

måndagstanken

Jag vet att det inte är måndag men jag har ju några veckor att ta igen om man säger så. Den här veckans tema är: Den ständigt pågående facebook-misshandeln. Oskyldiga har blivit drabbade länge nog och det är dags att bryta tystnaden!


Vaknade på "fel sida av sängen" i morse för att linda in det en aning, och insåg att jag länge haft ett enormt hat mot människor som ständigt måste förpesta facebook-livet för andra oskyldiga med totalt ointressanta statusuppdateringar. Detta måste ha stört mig jättelänge för nu bubblar alla töntiga statusar upp i mitt huvud och jag bara måste få dela med mig av detta så jag möjligen kan gå vidare med mitt liv efteråt.

Här kommer några av mina hat-statusar som jag mår illa av att höra.


"Utgång i kväll igen med bästa tjejerna" (Vem behöver killkompisar när man har "bästa tjejerna" att gå ut och festa med hela tiden? Dom verkar ju vara helt crazy!)

"Då blire till att dra en sväng till Rålis då" (Okej, ha så kult på restaurangen!)

"Drar en vända till stan för att kolla på kök. Spännande" (mm verkligen eller vänta. Spännande att du åker till "stan", att du ska kolla på kök eller att du tycker att denna plan är spännande? Jag missade nog det som faktiskt var intressant här.)

"Nu väntar myskväll med älsk" (Say no more. Mysdressen på. Det blir tacos till middag, chips, dipp och lösgodis och några hyrfilmer på det. Sedan det obligatoriska fredags-sexet. "Älsk" och du behöver inte gå ut för att ha roligt!)

(Låt oss kalla honom John Smith). "Varit i lekparken med John Smith och lekt av oss lite"

"Cyklar med John Smith"

"När blev John Smith så stor?" (Generellt alla statusar om ditt barn är otroligt ointressanta. Något du borde märkt för länge sedan med tanke på att endast din mamma kommenterar)

"Roligast på länge när John Smith dansar framför tv'n" ( Du kanske möjligen skulle ta det som ett tecken på att du behöver skaffa dig ett mer händelserikt liv!)

"Dricker vin med girlsen <3" (Tre saker. Du måste poängtera att du dricker vin, du försöker vara internationell genom att kalla dina vänner för girls och du gör ett hjärta. Det ända som fattas är ett *LOL* och möjligen en profilbild där du ligger ovanpå en spegel från när du betalade för att vara modell för en dag.)

"ett, två, tre fanta och rosé" (Fantastiskt!
du har lärt dig att tre rimmar med rosé och du bara måste låta alla veta detta samt att du tänker bli full ikväll. Cause tonight's gonna be a good, good night! huääääh)


Gahhh så töntigt så man mår illa!! Sluta fejsbookantasta dina vänner! Tänk vad världen skulle vara ett så mycket mer harmoniskt ställe att leva på om folk bara kunde hålla sitt mediokra Svenssonliv för sig själva! Jag blir så less! Hur tänker folk? Så frågan jag funderar på just nu är. Är det okej att säga upp vänskapen på fejjan för att man helt enkelt inte kan ta dessa töntiga kommentarer?, , , , , , ,

Helt blankt jö!

Mins mitt första blogginlägg och hur skrämd jag var över att öppna det första tomma "arket" och inse att det faktiskt var just "tomt". Det låter kanske blåst när jag skriver det men jag hade hela tiden trott att jag skulle kaskad-kräkas upp orden så fort jag bara fixade en blogg. Så var inte fallet. Jag satt i timmar med det första inlägget och visste inte alls vad som var värt nog att peta ner på papper. Nu nästan tre år senare kommer jag inte ens ihåg vad jag skrev om och jag har nått stadiet där jag bara kastar ur mig mina tankar och åsikter. Transformeringen till en internörd är avslutad. Okej jag blir alldeles nostalgisk nu. Ska sluta rota i gamla minnen.

Happenings i mitt arbetslösa liv idag!


1: Sofia anordnar Peruvianskt party på Migas ikväll med free flow av pisco sour och diverse peruviansk mat.


2: Mitt "införskaffande" av Game of Thrones blir klart. (Är nu på 98%) och en tv-shows orgie kommer att äga rum.


3: Min mage är lite orolig. Misstänkt anledning: extremt shady vattenmelon. <_<

, , , , , , , ,

Det går bra nu!

Jagar personal på SU. Det är verkligen inte det lättaste då alla är på semester. Älskar att alla skickar tillbaks ett automail där de hänvisar till varandra. *totalförvirring* Har ännu så länge skickat tre mail och slutligen ringt "journumret" för att äntligen komma fram och få prata med någon.

Vaknade i morse och snubblade ut mot köket. Blev stoppad halvvägs av Sofia och hennes peruvianska vän som skulle till 798 (konstkvarteret i Peking) och hänga. Jag hakade på pga inget kaffe hemma... Näääråå ville ju hänga med jöö! Det visade sig vara hur schyst som helst! Jag läste några sidor i min bok (som för övrigt har potential att bli bok ett av två jag läser per år) och Sofia skickade jobbmail. Vännen blev tillsagd att gå runt och kolla på konst så det gjorde hon snällt ett tag. Dock blev hon magsjuk och hängde mest nära toan. Hon verkade dock hantera situationen bra och repade sig sedan för en shoppingrunda. Jag hittade precis allt jag skulle köpa. Smack, smack, smack... Smack, smack, smack, smack... Härregüüd kontroll! Iaf. På vägen hem ringer ölbryggeriet och bokar in en intervju på fredag. Jag rullar fram!


, , , , , ,

Rumble in the jungle

Jag innan gymmet i dongzhimen


"Jungle" som i gymmet dessvärre. Jag har en sån otrolig res-abstinens just nu. Jag vill åka till ungefär alla länder förutom HongKong. Bara för att det råkar vara den ända platsen jag måste åka till för att förlänga visum. Jag har redan bestämt att min nästa "egna" resa som jag åker till själv alltså ska bli *BrAsILieN* (obs: cool stavning för att understryka hur coolt detta land verkar vara). Jag vill skutta runt i Amazon-djungeln med mina militärbrallor pilotbrillor, slåss med ormar och leta skatter. (Något som känns as-tufft när jag säger det för mig själv men som troligen skulle traumatisera mig för resten av mitt liv och alla resor jag i fortsättningen skulle göra skulle bli till Skåne typ.) Hur som helst i mina planerade resa ska jag också trycka in Argentina och Peru. Argentina för att kött od-a och Peru för att hänga med Sofia. Det sistnämnda känns dock aningen krångligt då Sofia bor här men men vi får se vad som händer till våren antar jag.


Tillbaks till verkligheten och gymmet.


Hej hej barn!
, , , , , ,

min kött-ätande växt och jag ♥

Hej,


Kolla vad jag fick av Jun häromdan!!


I
I
V


jag och min köttätande växt

En kött-ätande växt!! Jag är nog så exalterad man kan bli över denna present! Än så länge är det bara en kruka med specialjord i men enligt bruksanvisningen ska det ta 7 till 10 dagar innan den växer upp. Nu är det endast dag tre. Varje dag spelar jag Marilyn Manson för den så den kan växa upp och bli stor och aggressiv. Den har fått namnet Hortence.


, , ,

GRADUATION TJEJ!

Så sjuukt nöjd är jag! Jag blev godkänd i  samtliga ämnen! Jag blev så förvånad att jag kramade min lilla tantiga-lärare som även går under namnet Chang Laoshi. (Som den Thailändska ölen som jag glatt informerade henne om redan första veckan. Något hon inte uppskattade alls.) Om någon nu inte skulle tro mig så fick jag denna tjusiga t-shirt i storlek XXL som bevisar mitt "godkännande" *se bild nedan*. den ska bäras varje dag från och med nu. Och mitt diplom ska tejpas upp på väggen i vardagsrummet. Alla duktiga elever (töntarna) belönades en och en på scenen där de fick någon form av diplom. Det såg jätteroligt ut för det var verkligen alla skolans nördar som radades upp en och en och fick sedan gå på led inför resten av skolan. Jag vet dock inte om någon annan uppskattade detta förutom jag då det endast var jag som skrattade.


Efteråt firade jag med att köpa en cykel. Det var jag värd!


jag tar examen från BLCU language program

, , , , , , ,

The stronghold- a place where hidden things are usually found

mitt slott där jag solar i Beijingslottet och jag solamitt slott där jag solar i Beijing

Slottet är också ett ställe där sanningar kommer fram som tex att jag egentligen inte har några ben.


, , , , , , , ,

she said what o_0

Hej vänner små,
Nu var det ju ett tag sedan sist.

Anledning: bristande händelser i mitt arbetslösa liv.
Igår var jag på en fezt som min kompis höll i sitt "hem" vilket egentligen är ett penthouse på ett fint hotel i Sanlitun *rikemansbarn*. jag var jättebitter hela tiden då jag typ blev lurad att tacka ja.


Rikemansbarnet: Vill du komma på fezt hos mig klockan 19.00 på onsdag?
Fattigbarnet: Ja, det skulle jag väl kunna.
Rikemansbarnet: Bra då räknar jag med det. Det är "Ta med egen alkohol", det kommer vara en avgift för maten och det är dress code "uppklätt"
Fattigbarnet: *tänker* Vad fan är det för en lam fest? Du kanske skulle ta reda på fakta och kalla det för vad det faktiskt är så fler inte blir lurade, som tex en restaurang där du måste ha finkläder för att få komma in. Där du blir ihopklumpad med randoms som du förväntas kallprata med medan du försöker äta din mat som du betalat för osv.


Under gårdagen får jag sedan inte mindre än tre sms där jag blir påmind om dress coden, starttiden m.m. Vilket fick mig att misstänka att jag var den enda gästen som sagt ja till att komma.


"Fezten" visade sig dock inte alls vara så tradig som jag först trott. Jag pratade med en blyg korean som berättade om att hon varit på midsommarfest och dansat runt stången. "Penisen menar du svarade jag". Hon fattade inte alls först så hjälpsam som man är förklarade jag hela grejen för henne. Min uppfattning var att vi hade trevligt men efter detta pratade vi inte mer. Jag fick aningen dåligt självförtroende så samtliga festdeltagare var på min kinesiskanivå på BLCU. Skillnaden var bara att dom faktiskt kunde prata! Och dom kunde ju inte skuta heller. De pratade oavbrutet på kinesiska hela kvällen och jag svarade på engelska. Härregüüd nu är det dags att skaffa den där language partnern jag skulle haft för ett år sedan! Skärpning!
, , , , , , , ,

Va? Om jobbintervjun var lyckad?

Första tjejen som intervjuar mig som inte är jättebra på engelska.

Tjej 1: Hej, vet du vad jobbet handlar om?
Jag: Bara det som framgick i annonsen (daah).
Tjej 1: ok, har du vänner här från ditt land?
Jag: ööhh, njaa kanske inte från Sverige direkt
Tjej 1: ok tycker du om att gå ut och dricka kaffe
Jag: ööhh (fattar inte alls hur detta kan vara relevant och undrar om hon stöter på mig) ja, jag gillar kaffe.


Lång tystnad. Tjej 2 kommer in genom dörren. Tack och lov och presenterar kort jobbet som visar sig helt vara PR men hon kallar det marknadsföring.


Tjej 2: Så jobbet är tre dagar i veckan och lönen är 100 kr om dagen.
Jag: Du menar väl i timmen?
Tjej 2: Nej om dagen.
Jag: ! hur många timmar om dagen är det då tänkt att jag ska jobba?
Tjej 2: 8 h.
Jag: Va! Det är ju typ 12 kr i timmen! Nej vänta vi vänder på det. Det är 24 timmar i veckan för 300 kr.
Tjej 2: Ja är det inte ok?
Jag: 24h/vecka är nästan 75%, vilket är närmre heltid än deltid... Så för att jobba nästan 75% skulle jag få 1200 kr i månaden. Det är ju lägre än en kineslön!
Tjej 2: Du kan få provision.
Jag: (med en röst i falsett) PÅ VAD? Hur kan du räkna det?
Tjej 2: Du kan ta dina vänner hit.
Jag reser mig upp och säger "ööh detta kommer troligen inte hända"
Tjej 2: Men varför? jag förstår inte. Vi kanske måste tänka om lite vad det gäller lönen.
Jag: Ja det känns troligt. Adjö


Intervjun började 14.27 och klockan 14.43 trampar jag ut från byggnaden så min sammanfattning av denna anställningsintervju lyder:
Den innehöll det mesta som man kan förvänta sig som;
  • problem "Jag förväntades skänka min kropp vilket jag inte kände mig bekväm med"
  • intresseväckande dialog "snabba och häpnadsväckande repliker"
  • problemlösning "Jag reste mig upp och sa adjö"
  • resultat "inget jobb för mig men jag slipper känna mig billig. Ingen anställd för dom som kan hjälpa dom att få mer kunder men dom tjänar trots allt 300 kronor i veckan.
, , , , , ,

Mina kräftbröst och jag

Jag och Sofia fattade beslutet att sola topless i slottet i vår lill-park igår. Har jag visat er slottet förresten? Jag tror inte det va? I alla fall ---> det är ett slott i vår park som om man går ner till fängelsehålorna så kommer man till en gömd bilparkering och om man går upp till taket så är det en liten yta där barnen i kvarteret ofta leker! Vi har dock kommit fram till att toppen av slottet är den mest ultimata solplatsen. Visst, folk som bor i höghusen runt omkring kan se på avstånd men det är åtminstone ingen som kan stå direkt bredvid och glo. Närhelst vi har tid så skrämmer vi iväg barnen som leker där, breder ut våra små tjocka kroppar på en filt och solar. Så åter til historien ---> Vi kände att det var dags att ta det hela snäppet längre så vi knöt glatt upp våra bikinitoppar och solade i ett desperat försök att sola bort alla linjer.

Vi lyckades minst sagt sola bort linjerna. Idag har jag istället två röda fläckar tidigare känt som mina bröst! Pekings sol var mer än vad mina små strut-bröst kunde klara av. Härregüüd och idag har jag en intervju för ett marknadsföringsjobb och allt jag kommer att tänka på är, hur gärna jag skulle vilja slita av mig bh'n och ta mig topless till frysen, slita upp dörren och fortsätta intervjun där. Hoppas jag kan kontrollera mig!


, , , , , , , ,

4 th of July party

nationl holiday celebrations in Beijing

To America and beyond!!
, , , ,

Bilder från Burma, Myanmar

Äntligen har jag fått tummen ur och fixat klart med bilderna från min resa till Burma, Myanmar i februari. Det går framåt nu! En spontan applåd för det!


Jonnie Hjalmarsson posar på en vägg i Burma MyanmarSmåpojkar vid hamnen i Burma MyanmarKattis Waern ber i Burma MyanmarKattis Waern och jonnie hjalmarsson I Burma Myanmar!en liten munk som springer i Burma Myanmarpå trekking i burma, myanmarJag och jonnie hjalmarsson i Burma Myanmar! Här är några munkarJag och jonnie hjalmarsson I Burma Myanmar!solnedgång i Burma Myanmar

, , , , , , , , ,

Arbetslös dag 2

Andra dagen in på min arbetslöshet nådde jag stadiet "Jag orkar inte blogga idag". Kändes som en dålig vana idag så jag uppdaterar lite. Igår hade jag och Sofia stora planer. Vi skulle först till ambassaden och fixa ett nytt pass åt Sofia. Det gick tydligen inte en fredag utan vi måste komma tillbaks på en måndag. Sedan skulle hon lämna tillbaks sina träningsskor hon köpt. Det gick inte heller. Jag skulle köpa nya men kunde bara få alla fula färger i rätt storlek. Det blev inget med det heller. Gick sedan till Cold Stone och dämpade vår Fail Day med jättemycket socker! På kvällen gick alla ut förutom jag. Jag är ju trots alls arbetslös och väldigt busy om man säger så. Kvällen spenderades med att kolla på Family Guy och dricka öl vilket var fint! Så det så.

, , , , , , , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0