Måndagstanken

måndagstanken

Jag vet att det inte är måndag men jag har ju några veckor att ta igen om man säger så. Den här veckans tema är: Den ständigt pågående facebook-misshandeln. Oskyldiga har blivit drabbade länge nog och det är dags att bryta tystnaden!


Vaknade på "fel sida av sängen" i morse för att linda in det en aning, och insåg att jag länge haft ett enormt hat mot människor som ständigt måste förpesta facebook-livet för andra oskyldiga med totalt ointressanta statusuppdateringar. Detta måste ha stört mig jättelänge för nu bubblar alla töntiga statusar upp i mitt huvud och jag bara måste få dela med mig av detta så jag möjligen kan gå vidare med mitt liv efteråt.

Här kommer några av mina hat-statusar som jag mår illa av att höra.


"Utgång i kväll igen med bästa tjejerna" (Vem behöver killkompisar när man har "bästa tjejerna" att gå ut och festa med hela tiden? Dom verkar ju vara helt crazy!)

"Då blire till att dra en sväng till Rålis då" (Okej, ha så kult på restaurangen!)

"Drar en vända till stan för att kolla på kök. Spännande" (mm verkligen eller vänta. Spännande att du åker till "stan", att du ska kolla på kök eller att du tycker att denna plan är spännande? Jag missade nog det som faktiskt var intressant här.)

"Nu väntar myskväll med älsk" (Say no more. Mysdressen på. Det blir tacos till middag, chips, dipp och lösgodis och några hyrfilmer på det. Sedan det obligatoriska fredags-sexet. "Älsk" och du behöver inte gå ut för att ha roligt!)

(Låt oss kalla honom John Smith). "Varit i lekparken med John Smith och lekt av oss lite"

"Cyklar med John Smith"

"När blev John Smith så stor?" (Generellt alla statusar om ditt barn är otroligt ointressanta. Något du borde märkt för länge sedan med tanke på att endast din mamma kommenterar)

"Roligast på länge när John Smith dansar framför tv'n" ( Du kanske möjligen skulle ta det som ett tecken på att du behöver skaffa dig ett mer händelserikt liv!)

"Dricker vin med girlsen <3" (Tre saker. Du måste poängtera att du dricker vin, du försöker vara internationell genom att kalla dina vänner för girls och du gör ett hjärta. Det ända som fattas är ett *LOL* och möjligen en profilbild där du ligger ovanpå en spegel från när du betalade för att vara modell för en dag.)

"ett, två, tre fanta och rosé" (Fantastiskt!
du har lärt dig att tre rimmar med rosé och du bara måste låta alla veta detta samt att du tänker bli full ikväll. Cause tonight's gonna be a good, good night! huääääh)


Gahhh så töntigt så man mår illa!! Sluta fejsbookantasta dina vänner! Tänk vad världen skulle vara ett så mycket mer harmoniskt ställe att leva på om folk bara kunde hålla sitt mediokra Svenssonliv för sig själva! Jag blir så less! Hur tänker folk? Så frågan jag funderar på just nu är. Är det okej att säga upp vänskapen på fejjan för att man helt enkelt inte kan ta dessa töntiga kommentarer?, , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Marieh

haha ja jisses, jag håller med. Jag statusuppdaterar knappt alls istället - jag blogger visserligen om allt jag gör istället (inte riktigt kanske). Men jag tvingar ingen att läsa.

2011-07-14 @ 22:33:38
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/
Postat av: Gabrielle

Alltid lika rolig läsning K´, speciellt kl 04.12 då man sår på jobbet och väntar på att klockan ska bli 7!

2011-07-24 @ 04:17:19
Postat av: Kattis

Tack Gabbi!! Känns tryggt att veta att du följer vet vad jag håller på med;)

2011-07-24 @ 12:27:22
URL: http://gonetochina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0