Arbetslös dag 1

Vaknade när jag näst intill fått liggsår och stapplade ner till lill-tjorren iförd pyjamas för att köpa ett paket mjölk till morgonkaffet. Kollade där efter på ett par avsnitt av Family Guy i soffan och åt pizzarester från gårdagen. Därefter sökte jag mina två jobb (dagens bedrift). Lyfte lite vikter i min pyjamas. Jag jobbar ju ändå mot female bodybuilder tom september. Duschade och spenderade sedan ex antal timmar i handduk på soffan och fantiserade om livet som arbetare och vad jag kunde köpa för lönen jag skulle tjäna. Resten av dagen spenderades med Travis och Sofia i soffan kollandes på Family Guy. Jag måste se till att börja göra White Russians och starta dagen med dessa. En vit  morgonrock vore ju inte heller helt fel att glida runt i hela dagarna. Jaja när jag nu ska hitta tiden att inhandla detta återstår att se.

, , , , , , , ,

Lägger ribborna

Söker jobb.

Ett som assistent till chefen för ett amerikanskt oljeföretag med kontor här i Peking.

Ett som engelska lärare för ett barn.

Ribborna är lagda!
, , ,

Sommarhets!

Det är nu officiellt sista dagen på min kanske sista tenta förutsatt att jag slipper omtenta, (vilket jag desperat hoppas på) och jag dampar nu loss totalt! Tanken på att det är sommarlov om ett par timmar gör mig alldeles svettig. Jag har just insett att jag har hur många val som helst att spendera min lediga tid. Jag ringde i förtvivlan upp mina päron för att få guidning genom livet och det här är mina alternativ och vad som beslutades.
  • Jag stannar i Peking och fixar färdigt med skolan slash blir en kvinnlig bodybuilder då jag kan gå till gymmet varje dag.
  • Jag åker hem till pärona i lill-Sverige och hänger med dom, träffar mina vänner och missbrukar Risi Frutti.
  • Jag reser till alla coola platser i Kina jag vill se och får samtidigt öva min kinesiska.
  • Jag flyr till Thailand, Indien eller Kambodja och slår läger på en strand och eventuellt går med i en sekt.
Pärona sponsrar en Iphone till mig och jag funderar vidare vad jag ska göra., , , , , , ,

2 cool 4 Midsommar

Just det! Det är jag det! Jag behöver bara hävda mig! Stå upp för vad som är rätt osv... Alla svenskar har varit väldigt duktiga på att beskriva på fejjan vilken fantastisk midsommar dom har där hemma i Schvedet. Själv blir man less av tjatet.. Midsommar, jag behöver minsann inte dig!

Jag kan ha roligt utan att dansa runt "stången"

Jag kan dricka utan att sjunga snapsvisor

och jag kan också... Vad mer man nu än gör en dag som denna! In your face midsommarfirare!


, , , , , ,

Höjden av lathet för vissa

Höjden av lathet för vissa är när man inte orkar skriva "grattis" på födelsedagen till någon på fejjan och man istället like-ar vad någon annans "grattis" men jag kallar det tidsoptimering!

, ,

morgonflörtar

Jag som morgonflörtar från Peking

Jag har investerat i en ny burk kaffe och kommer därför så här en 15 minuter efter konsumtion att ösa min kärlek över er! Känner ni det? Hur som helst, en uppdatering är på sin plats. Så i helgen inträffade det ökända "The No Clothes party" som spårade totalt. Jag fann mig själv klockan tre på morgonen iförd endast kjol och bh dansandes med en jätteflarra champagne och en halvnaken kille i ett par kallingar gjorda av 1 kuai sedlar. Till mitt försvar så hade jag tidigare under kvällen varit insnurrad i bubbelplast men som redan i ett tidigt stadium blev söndersmäckt. Jag måste säga att trots den tveksamma sammanställningen så var festen ändå sjukt lyckad! Morgonen efteråt töntade jag och John, (killen med pengashortsen) *host host* till det totalt och gjorde en repris på Baksmällan. Vi laddade ner låten, kopplade in kameran i tv'n och gjorde en liten sketch på hur vi kollar på bilderna en gång och sedan förstör beviset. Ni kan storyn. Och tro mig det var verkligen bäst så. Nu spenderar jag varje ledig stund med att avtagga mig från bilder på Fejjan. Allt för dig mamma ♥  Men seriöst... Herregüüd!


, , , , , , ,

Ve och fasa!

Åh ångesten är total! Jag kastade just ett öga på min infotext på vänster sida i bloggen och upptäckte då att det fortfarande står att jag är 22 år. MEn jag är ju resan 23 och gammal. Jag har ju varit det i nästan 6 månader. Härreminje vad tiden går va!? Och inte blir det bättre heller...

Första Parkett i huset!

Häääj....XD
Vad göör ni?
Här är min favo-plats i hela huset!
Det kan bero på att jag har en högtalare precis mellan bena och kan pressa små-örona fulla med musik...
eller att jag kan när jag vill strecka mig efter John's Second World War dokumentär och kolla på.. Om jag skulle ha riktigt tråkigt vill säga.. XD

Att sova med en kackerlacka

Gomorr'n

Hur är er dag? Själv började min med att jag vaknad bredvid en död i kackerlacka. Så jävla v.i.d.r.i.g.t. Jag kan dock ha hyfsat med överseende med detta då jag igår införskaffade mig ett stycke Kalles kaviar från IKEA och ska nu gå och sätta i mig hela tuben själv. Japp ni hörde rätt. Efter det väntar tentaplugg till förbannelse (tre timmar) för sedan ska jag ner på stan och träffa Isabella för lunch! Isabella är min enda holländska vän som snart lämnar Peking för gott! Jag har inga planer för kvällen än förutom att jag har två av mina favo-dansklasser runt åtta snåret. Trots motgångar som denna lyckas jag dock fortfarande hålla humöret uppe och tro på att kvällen kommer vara lyckad!


skavsår i peking

Jävla kackerlacka! varför var du tvungen att vakna upp död bredvid mitt fejs?

En vis person sa en gång "If you can't beat them, arrange to have them beaten" Men den här utrotningen töjer verkligen på mina gränser...


, , , , , ,

Inlåst

Idag när jag vaknade så möttes jag av att majoriteten av huset fortfarande var hemma, detta för att låset i dörren gått sönder och ingen kunde ta sig ut. Tam tam tam! Det är det jag sagt hela tiden! Ingen får lämna Huset! Någon kom med förslaget att det här surprise, surprise faktiskt var Big Brother och det var därför det var låst. Någon annan skyllde på personen som sist lämnade huset som gjort det med flit. Själv låg man på golvet och hyper-ventilerade över tanken på att vara inlåst. Jun tog på sig rollen som man och slog på låset i bästa 90-tals anda fast på datorer då. Och nej tro det eller ej men det funkade inte. Efter ett tag kom någon med det enda vettiga svaret. Vi ringer till Lillkiosken (vår enda vän) och ber på våra bara knän att hon ska hjälpa oss. Samtidigt kanske vi kan beställa en cola? Lillkiosk-kvinnan kom till vår undsättning och hon kunde faktiskt mot förmodan öppna dörren utifrån. Du lilla lillkiosk-försäljare som förser mig med cola och öl om kvällarna och som hjälper mig när jag är inlåst. Jag älskar dig!
True Story
, , , , , ,

Hänger på ballen

make a gif


Här sitter jag och surplar cola!


Kom hem efter skolan till ett hus fullt av döende kackerlackor och en stank värre än de allmänna toaletterna i Houhai. Man blir hög bara av kliva innanför dörren. Därav har jag retirerat till balkongen. Jag hade stora planer på att laga mat hemma (Ja ni hörde rätt) för första gången på säkert två veckor, men insåg när jag öppnade dörren till köket och möttes av en armé av kackerlackor på rygg, sprattlandes med sina små spretiga ben att det inte skulle bli mycket av den planen idag. Det blev Mcdonalds-leverans istället. Efter två år av kackerlackor i detta hus blev utrotningen äntligen gjord. Yiiihaaa! Utvecklingen går framåt!


, , ,

MEEN vad lycklig jag blir!

man ba åh ge mig en kikare. Levererar ni till Kina?


och alldeles varm inuti!


Kvällens händelse efter att jag kommit tillbaks från dansen. Ett mail från InkClub med rubriken "få kikare på köpet"
Det känns verkligen som de träffat rätt målgrupp. Jag brukar ofta få lust att efter jag printat ut lite viktiga dokument spana på mina grannar med en kikare. Vilken tur att inkClub kan stilla mina behov! Tummen upp bah!


, ,

Man vet att det är måndag när...

  • man ser en städare hitta en pet-flaska och gömma den i en buske för senare bruk och man tänker tanken "vilket ultimat skämt att flytta den fula pet-flaskan till busken bredvid och sedan sitta ner och vänta".
  • Man knuffar tillbaka på tjejen som råkar armbåga dig på tunnelbanan.
  • Tjejen som anordnar en karaoke-kväll undrar varför du inte vill komma och du svarar helt sanningsenligt "för att jag har bättre saker för mig".
  • man nästan får tårar i ögonen när läraren kommer på en när man försöker smita hem från skolan och man tvingas gå tillbaka till sin plats.
  • ipod-batteriet dör redan innan man kommer till tunnelbanan.
  • elektriciteten har slutat att fungera men bara i ditt rum.
, , ,

Jag, en outfit repeater?


Heluuu 8)

Morgonfundering nr 1:
Nu råkar det här ju vara mitt sovlinne men om det nu är så att man somnar i sina vardagskläder, betyder det då att man är en "outfit repeater" om man inte byter under dagen? Jag har fått för mig att poängen med att sova i kläderna är väl för att man ska slippa byta på morgonen.


Morgonfundering nr 2:
Filmer som endast får ses om man är över 15 år. Barnskådisar i dessa filmer är de också förbjudna att se filmen de spelar i?


, ,

Mitt oemotståndliga jag

jag är svintrött en fredagskväll i kina


Hej på er.
Om ca tolv timmar är det festival på kinesiska muren. Jag kommer vara där och gissa vem som mer kommer vara där! Just det Fatboy Slim! Nu zZz...


, ,

Exklusivt värreÄrade! Här sitter jag i kvällssolen och avnjuter rums-tempererat is-the ur en plastmugg. Det är ju trots allt helg. I Huset pågår för tillfället en soltävling Alla tycker som vanligt att det är jätteroligt att jag är så blek. Själv tycker jag bara att det känns ytterst omodernt att klanka ner på någon på grund av dess hudfärg. Det har ju inte varit speciellt populärt på ett tag.


, , ,

Flamencokväll i SanlitunLangar en bild från lördagens festligheter. Alla barer i Nali Patio anordnade en gemensam Flamencofest. Jag och en klassis drog dit en vända för att kolla in läget. Det var verkligen hur schysst som helst!


, ,

Här ligger jag och har det mysigt!

jag solar på ballen i Liufang i Peking
Åh vad det är mysigt att sola!! NumNumNum! Egentligen är det inte riktigt sol utan bara smog. Så jag ligger alltså här och kråmar mig i smoggen. Mysmysmys! Idag har det officiella tentaplugget börjat. Jag har idag pluggat en timme efter skolan vilket alltid är något. Jag ska strax iväg och dansa (i fyra (4) timmar) så vi får se om det blir något mer tentapluggande idag! Det återstår att se!

Smärta i mitt högra hjärta!

Ack och ve,
mitt bröst är ur
Eller nåt,
så här dåligt har jag aldrig mått
Förutom när jag min svans spontanoperéra,
då ville jag inte leva mera
Jag undrar så vad som kan vara fél,
Enligt google kan det vara en hel dél
Jag klappar oroligt på mitt bröst
Jag kan hjälpa till säger en av grabbarna med hög röst
Haha jävligt kul att du ler
Men imorgon finns jag kanske inte mer!

Din satans hor-kuk

bröstsmärtor i Peking
Det här är jag just nu! Förlåt för den grova avslutningen men jag har som sagt väldigt ont! Precis just nu och det är inte rätt tillfälle att skämta. Det är lite av en cliff hanger om jag kommer leva för att se morgondagen eller inte. Det bästa med dikter är att man får bestämma helt själv! Jag inser nu att det är första gången jag skriver en dikt! Inte så illa pinkat alls!


, , ,

varför skolkande är mer värt än ledighet.

Hallå småsnäckor!


Det är måndag och det är röd dag i Kina. Det råkar också vara Sveriges nationaldag men jag tror dessvärre inte att kineserna håller koll på det. Högtiden kallas Dragon Boat Festival och för att vara tydlig, alltså inte Dragon Ball Festival som jag trott de senaste veckorna. Det blev aningen pinsamt när John häromdagen rättade mig efter ett oändligt antal felsäganden. Det är alltså inte det här som är anledningen till att hela landet är lediga...

dragon boat festival


...utan det här


dragon boat festival


Fatta missuppfattningen! Och jag vet, det känns konstigt för mig med att det här skulle vara mer värt att fira! Folk som hoppar i sina små drakbåtar och race-ar runt sjön! Det har något att göra med att driva ut alla sommarens sjukdomar tror jag. Idag har det dessutom inte firats så mycket. Allt är ju stängt för att alla är lediga. Det är ju lätt mer värt att skolka till sig sin ledighet isåfall eftersom alla andra fortsätter jobba. idag kan jag varken gå till dansskolan eller få några resultat från IELTS-testet, och inte har jag sett några drakbåtar heller.


, , , , ,

hey hey sexy back!

You got to move on up! All I wanna do is love you. I just wanna take you there.. Till Nali Patio's Block Party som börjar om ca en (1) st timme! Det är 34° c ute och solen skiner. Känns verkligen som en ölkväll! Att folk från Sverige statusar om ÖLand hela tiden ser jag endast som ett tecken! har käkat en Sport Lunch till lunch (utan att sporta) så nu känns det som ölen kommer gå rätt upp i knoppen. Det känns det dock värt! Hörs senare!

Hemmakväll Schmemmakväll

jag i min kära soffa poffa i peking

Här sitter jag och myser med mig själv! Det är lördag och det är hemmakväll för min del! För tillfället är jag själv och det känns hur skönt som helst! Idag har två stora saker hänt

1: Familjen lyckades med en gemensam prestation att äntligen betala hyresskulden vi hade på vår lägenhet av den blygsamma summan 35.800 kr. Det har varit lite av en nagelbitare om vi skulle bli vräkta eller inte. Men icke, Familjen står stark!

2: I natt födde jag gummimannen i min dröm! Man trodde att det inte skulle göra ont för man kunde stretcha honom så pass mycket så han blev hyffsat smal men precis innan förlossningsdags kom det fram att han hade slagit knut på sig själv så det skulle i alla fall göra "cp ont" som doktorn uttryckte det.

, , , , , , ,

Tittar in för att säga att jag går uthääj häjj!

Tänkte bara säga att nu går jag ut på stan! Ska träffa klassisarna och göra en barrunda! Kvällen till ära har jag världens mest avancerade frilla. Lockat hår med plattång och ett kilo hårspray därefter tvättat det för att sedan föna det upp och ned och kramat det lockigt och avslutningsvis plattat det. Den ni! Ses vi i dimman eller? Jag tror det!

pusshej mina små läsare!

På väg

Hej på er,
Jonnie och Bea är nu på väg hem och jag är på väg till gymmet. Kattstackarn fick tydligen ingen mat igår så jag klippte upp Jun's kycklingfilé som låg i kylen. Det lär väl bli ett jävla hallå när detta upptäcks! I kväll anordnar jag en klassfest i Sanlitun och det verkar som att klassen är övertaggad på detta. Jaja nu ska jag kila iväg.. Vi hörs senare!
pusshej!


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0