Det finns någon för alla!

Är på väg hem efter Capoeira iförd svart skinnjacka perfekt matchad med blåa mjukisar nerstoppade i svarta fuggs (fejk uggs för de mindre vetande). Halvsvettig och törstg så in i helvete poppar jag in i en av alla tusen små kiosker på väg hem för att köpa mig en lemonad. 8) När jag öppnar dörren sitter en kille i femårsåldern bakom disken och skiner upp som en sol när han får syn på mig och helt (över)exhalterad gapar han Mama, Laowai! LAOWAI alltså mamma en invandrare, en invandrare! (Egentligen betyder det utlänning men invandrare känns spontant mer laddat och därför gillar jag det mer.) Han frågar mig vad jag vill ha och jag svarar uhm colan jag just ställde på disken, tack. Jag sträcker fram två spänn och han tittar helt drömskt på pengarna efter att han tagit emot dom. Äntligen någon som uppskattar mig för den jag är!

Drama i familjehuset!

ORKA DRAMA!
Efter inte mindre än sex (6) månader här har jag äntligen fått tummen ur och köpt mig ett tunnelbanekort. Efter att varje morgon bli lika irriterad då jag måste köa för att köpa mig en biljett och hinna med att missa minst ett tåg pga just detta för att sedan på eftermiddagen ha samma problem på vägen hem. I fredags var iaf den stora dagen då jag investerade hela 100 kuai för att slippa just detta. Jag han använda det exakt en gång innan det mystiskt försvann. Naturligtvis kan det inte vara jag och då återstår bara städtanten. Det är inte första gången saker bara försvinner för mig. kommer ni ihåg historien om min adrenalinspruta? Förutom det så fattades det en dag 200 kuai från mitt rum. T-banekortet var bara för mycket för min mentala kapacitet vilket resulterade i en total dampattack här hemma igårkväll. Tydligen så var det inte bara jag som saknade grejer och vi försöker nu komma upp med en gemensam plan för hur vi ska "bust the ai".
 1. Sätta upp en kamera i vardagsrummet och sedan lägga ut ett lockbete "förslagsvis" pengar mitt på golvet upplysta av en guldfärgad strålkastare. När hon plockar upp pengarna hoppar vi alla fram bakom soffan och ropar AHA (svensk version) annars busted eller nåt annat plain antar jag.
 2. Nej det fanns visst inget alternativ två. Det gjorde ju saken enkel. Jag återkommer hur det går senare.
, , , ,

Besvikelsen

När jag hör ordet Yen så tänker jag på jätte-mega-stor-och-övergiven-lokal-med-ca-1000-pers-som-alla-dansar-till-technomusik men så var visst inte fallet den här gången. Det visade sig vara ett pyttelitet ställe med typ 300 pers och i början var jag jättebesviken. Festen visade sig ändå vara lyckad och jag träffade jättemånga coola människor. (Fick visserligen det förklarat för mig i efterhand att alla där var typ arton och omogna men ändå.) Nu ska jag sooova! Gooonatt

Happy Yen Party Day

God afton!
Idag är den stora dagen av Yen White. Jag kommer att se ut ungefär såhär fast vit och utan fulfrippa
Jag har än så länge kommit såhär långt! Vita tights! Det ska nog styra upp sig det här!


"puss så länge" eller "sprechen sie bald küssen"


, , ,

*ARRRG*

E så irro för att jag inte kan se "The Ultimate Party Girl" på youtube för att internätet är föör långsamt. Det kan bero på att jag laddar ner en tv-serie (lagligt) men jag är ändå upprörd.

taktikbyte

Helt sprillans ny taktik: läraren frågar hur har helgen varit och jag svarar bra jag har inte pluggat alls för att jag druckit så mycket öl. På det viset förväntar hon sig inte att jag ska kunna svara på nånting och när jag faktiskt kan det så kommer hon uppskatta mig mer för den jag är! än så länge funkar planen utmärkt. (Öl är förresten kodord för drinkar då jag inte lärt mig det ordet ännu)

Jag har aldrig (helg edition)

Jag har aldrig (i helgen):
 • blivit tacklad i ryggen (troligen av misstag) av en mega-tjockis på Migas som tog upp halva funk-golvet när hon dansade
 • blivit tacklad igen (troligen med mening) av samma mega-tjockis
 • blivit provocerad till att knuffa tillbaka för att då inse att hon trots sin storlek hade ganska många vänner
 • tagit det säkra före det osäkra och flytt till donken
 • spelat fighting arkad spel med Tanya och Tavey
 • firat St.Patricks Day med ett gäng leprechauns.
 • tränat Capoeira med en Master från Mexico som ser exakt ut som Eddy i Tekken.
 • fått en crush på en lärare för första gången nånsin. (Jag och typ alla andra capoeiristas också men han hade ju dreads, jättemuskler och spansk accent! Kan ni blaima mig?)
 • crotch boxat för första gången. Förlorade med ett poäng.
 • jobbat i baren och lärt mig ungefär 15 nya drinkar. Det tar sig va!
 • fått betalt. Jag har nog aldrig jobbat så hårt för 1000 spänn förut.
 • fått ett paket från Nya Zeeland innehållandes världens tuffaste fire pois som jag nu bär med mig överallt i min classy handväska redo att tas fram när helst jag behöver imponera på någon.
 • fire poi dansat forever and a day med Travis
 • hängt utanför The Lama Temple en hel förmiddag
 • inte pluggat så mycket som jag borde.
 • fått höra att min kinesiska inte är så bra som den borde men jag luktar gott. (tolkning någon?)
 • teamat ihop mig med Tavey inför nästa lördags Yen-party. Temat är vitt och vi ska höra ihop. En ska vara Gandalf the white och den andra en spermie.
Det var nog helgens accomplishments. Högst relevanta erfarenheter känns det som.


, , , , , , ,

Heihachi kommer till stan!

Inväntar besök från EL Mexico! En Capoeira Master kommer hit och har workshop med oss hela helgen och jag är helt överspänd inför detta. Jag förväntar mig att han ser ut ungefär så här

och gör han inte det så vill jag ha mina pengar tillbaka.


, , ,

Nu är det nåt jävligt på gång!

Något skumt är i görningen! Jag sover nämligen middag tre gånger om dagen. Så fort min kropp får möjlighet att relaxa en aning så går den in i någon form av koma. Idag hände det på tunnelbanan på väg till skolan, på 20 minuters rasten och på tunnelbanan på väg hem. Något känns inte helt rätt med situationen. Jag håller er uppdaterade om utvecklingen!

Förresten så vet jag inte vad jag har lyckats göra för att få det ryktet jag har i klassen. Jag kan bara tänka på första veckan då jag sa att jag hade varit ute och druckit öl i helgen (ve och fasa) och hela klassen tystnade och lärarens redan smala kinesögon smalnade ännu mer och hon frågade om det var därför jag inte kom till skolan i fredags. Den storyn ni vet. Sedan har jag ju såklart berättat att jag börjat jobba i en bar, vilket borde signalera ANSVAR och inte fylla men efter idag är jag mycket skeptisk till det.


Bevismaterial #1: Läraren tar ett exempel på tavlan "Hon söp istället för att äta middag". En elev vänder sig om och pekar på mig och många nickar instämmande. Vad fan! Där satt jag i godan ro och försökte faktiskt lära mig något och så blir an påhoppad av några elever med gigantiska bajsfläckar i hela ansiktet.


Bevismaterial #2: Viktiga "Lotta" som självutnämnde sig till klassrepresentant (nörd) berättade att hon bokat bord för klassen på en flashig restaurang på fredag. Jag frågar om restaurangen ligger i Wodaokou och hon svarar "Om det finns Alkohol?" Vad är det för fel på folk! Jag berättade om EN (1) ute-kväll och det var nu tre (3) veckor sedan. Jäkla snobbiga klassisar som bara sitter hemma och tränar på att fjäska på sina fritid!


, , , , , ,

Undrar!

Betalade just Capoeira för en hel månad och 10 minuter senare skadar Capoeira mig så jävligt att jag inte kan träna. Vad ÄR meningen med livet?

Det här med Bartending

jag i baren ba!


Hej jag heter Kattis och jag känner verkligen att jag kan göra skillnad för människor via mitt jobb. Jag kan stolt säga att jag uppskattar chansen jag fått att jobba som BaRteNdeR:

Arbetsuppgift: Att få alkohol att smaka bra för folk som vill bli fulla.
Arbetsdagar: Fredag och Lördag då alla andra är ute och umgås med sina vänner utom jag för jag har ändå inga.
Arbetstimmar: Jag börjar mellan 20.00 och 21.00 och slutar mellan 12.00 och 01.00. Fyra hela timmar per skift alltså. Att jag inte kan gå ut och festa och ha kul med mina vänner gör inte så mycket då jag genom att jobba i en bar kan supa ner folk tillräckligt mycket så även jag kan få ligga. (I vanliga fall har jag lite problem med att träffa killar då jag är helt socialt handikappad.)
Lön: 50 riksdaler i timmen vilket ger mig hela 200 spänn per helgnatt jag jobbar. Det är absolut nog då erfarenheten i sig skulle vara ersättning nog. Jag bara älskar att lägga tre mediumstora isbitar i ett glas för att sedan mäta upp en 1.5 ounce Rom plus 1.5 ounce färskpressad citronjuice plus en liten skvätt sodavatten, röra om på ett graciöst sett, sticka ner ett vackert sugrör i glaset för att sedan slutligen med mjuka fingrar skjuta fram glaset på baren redo att serveras till en behövande själ.
Ledighet: En lördag i månaden då det är tänkt att jag ska upprätthålla något slags liv. Tur att jag har en hel månad på mig att planera vad jag ska fylla upp denna dag med för aktiviteter! Man kanske skulle våga sig på att sitta på andra sidan baren för en gångs skull och småprata med kollegorna? Höhö jag bara skojjar hörni. Klart jag har andra intressen också.


Med andra ord så var jag uttråkad till döds i helgen och helt seriöst så känns bara tanken på att behöva gå tillbaka på fredag som rena avrättningen. Får se om jag orkar hålla ut en månad så jag lär mig eller om jag helt enkelt kastar in handduken på en gång i ren förskräckelse.

, , ,

Less man blir!

Idag skolkade jag från mina två sista klasser för att istället gå och "lyfta lite vikter" (läs springa på löpbandet och stretcha. är inte jättebra det där med att bygga muskler) på gymmet. Jag kommer hem svajandes på gränsen mellan koma död efter en löptur på fem (5) km. Svettig och hostandes men dock ganska kaxigt slår jag mig ner i soffan och skryter för Tavey som är hemma om hur duktig jag varit. Han är inte imponerad. Enda sedan John sprang 46 km runt tredje ring road igår så är det som att jag och mina prestationer inte finns längre. Ingen ger mig cred för nånting. Känns ju ytterst otacksamt...

, , , ,

Vem kunde ana?

Veet ni vart jag ska nu??


Till en pizza joint som antingen heter The Crow's Nest alternativt som ligger vid The Crow's Nest eller möjligen båda två. John har idag helt solo sprungit runt hela tredje ring road vilket är längre än ett Marathon. Allt för att samla in lite slantar till barnen i Afrika. jag har inte riktigt förstått hur eller varför denna idé kom till i hans lilla fjun-huve men han lyckades ge mig så dåligt samvete för att jag inte planerade att ge bort mina små sparade slantar så till slut så gav jag motvilligt fem (5) pund. Jag förväntar mig att få återkoppling på vart i Afrika pengarna går. Om han fortfarande är vid livet när han kommer fram till pizzastället så är planen att käka middag och sedan dra vidare till ett manikyr slash massage-ställe dit vi randomly gick igår och upptäckte att de säljer Red bull vodka för 10 spänn. 10 SPÄNN!


Dagen till ära är jag dessutom så här fint blå! Min Capoeira gör mig vigare för varje dag så jag kan nästan hålla i foten med ett helt rakt ben som ni ser. kolla också in mitt supersnygga nagellack med en blingbling blomma på och mitt uggelhalsband som man blir helt upphetsad av att titta på! Meeh Güüd vad fjolligt tjejig jag kände mig nu när jag tar kort på mig själv och min outfit. Ba; kramizar från KaTtiS 14 vårar..


Anyways jag har också jättemycket att berätta om mitt nya jobb men jag tar det lite senare. Palla läsa en hel bok skriven av mig på en söndag när ni borde gå till kyrkan liksom!  Af vider sen mujeres!


jag i blått Kattis waern mot stan


jag i blått igen på väg till the crows nest beijing


, , , , , ,

Svar på era vanliga frågor!

Hej godingar,
Igår gick väl ok. Tydligen så var världens coolaste DJ i stan och spelade vilket resulterade i att vi hade ca tio gäster åt gången under kvällen. Med andra ord så var det inte så värst mycket att göra plus att George ville att jag endast skulle observera första kvällen. Jag erbjöd mig att träna genom att blanda drinkar åt mig själv vilket gick bra. Efter tredje drinken kändes det inte helt lämpligt längre så jag blandade istället några åt de andra bartendersarna. Klockan ett var vi alla på topp med eller utan gäster och jag och barens egna lilla dj, Anston kände att vi hade gjort vårt för dagen och att det var dags att dra vidare... till korvmojjen next door. Efter tjorren åkte jag hem och sov "ruset" av mig och jag vaknade i morse till strålande smoggig dag!


, , ,

Gettin sleazy =€)

Jag bloggar innan barskolan

Ha ha! Ibland får man till det. Det här gjorde typ min morgon!
Rensade plånkan på kvitton innan idag och hittade det här från sakébuffén vi var på förra veckan. Jag kan se framför mig hur otroligt roligt jag måste tyckt det var då jag även nu i nyktert tillstånd roas i smyg. Det är inte ofta man lyckas dra ett skämt som man sedan glömmer bort och lyckas dra för sig själv igen och faktiskt uppskattar. Humorn måste verkligen ha varit på topp. Synd dock att ingen riktigt känner till Anton Berg. Skämtet måste ha varit värsta failen då jag drog det. Förresten om ni undrar varför jag har ett kulhål under näsan så kan jag berätta för er att det är min bartending finne. Utan den vet jag inte hur jag skulle klara av pressen att jobba första kvällen! Nu gick jag. Farväl!


, , , ,

Halvåtta hos George's!

Ok, ok läget är räddat jag har fortfarande ett jobb att gå till. Vad sa ni? Om mitt lönehöjningsförslag gick igenom? Nej men smooth som man är så tog jag jobbet ändå så dagens mission är att inhandla mina barkläder som jag tradigt nog inte fick välja själv så därför beger jag mig nu ut på stan på jakt efter en Bad Kitty leather outfit. Borde inte vara omöjligt att hitta på Yashow känns det som. Så här oemotståndlig är jag i baren förresten. Om man kollar noga till höger så kan man skymta armen på bartendern som totalt tjallade på mig för chefen. Han har läckt information om att jag inte har någon erfarenhet och jag är helt övertygad om att det är därför som jag inte fick en bättre lön. Den där armen står inte högt upp i status-pyramiden hos mig! Min hämndplan är att jag ska inleda mitt första skift med att ge honom kalla handen och inte svara när han pratar eller nej det är nog inte en så bra idé förresten, jag tar tillbaka.

så här oemotståndlig är jag i baren


kärlek!


, , , ,

Spoiler alert eller inte?

Hej på er fanz!
Jag vet inte om jag varit tillräckligt tydlig med det här så jag känner att en förtydligan är på sin plats. Jag absolut älskar Peking. Precis allt, från den störtsköna baren som endast går att komma till om man känner till tegelväggen inne på korvmojjen som egentligen är en lönndörr till dagar då hela Dongzhimen är fylld av avloppsvatten med bajskorvar som flyter omkring överallt. Att komma hit är det absolut bästa jag gjort i mitt liv. Så här efter en massa tråkigheter finner jag mig gladare och tryggare i mig själv än jag varit på säkert två år. Det känns otroligt skönt att kunna säga att jag vet vad jag vill med mitt liv och vart jag är på väg. Att slippa oroa mig inför framtiden. Det kan vara mina för-fredagskänslor som talar vad vet jag, fast jag ska ju å andra sidan jobba hela helgen. Eller ja efter att jag idag kom med ett seriöst förslag till en 100% löneförhöjning och hittills inte fått någon återkoppling på detta så hoppas jag att jag fortfarande är välkommen i morgon. Håll tummarna för det. Håll tummarna sa jag!Saker som jag nyligen upptäckt gör mig löjligt glad:


Att våren är här och att man nästan kan gå i t-shirt och att sommaren bara är ett par veckor bort
att inse att jag alltid kunnat hjula på en hand utan att veta om det
att lära mig Capoeira
att få ett spontanmail från Mimmi (min systerdotter)
att spendera en hel lördagseftermiddag med en turnering i crotch boxing
att få en sång tillägnad mig av Tavey (Justin Bieber heter den)
Belly dancing klasserna på gymmet
att min telefon har börjat göra en massa prasselljud och allmänt oväsen istället för ett vanligt alarm på morgonen
så att man vaknar i panik när man tror att någon igen slängt in en smällare i rummet (fråga inte)
att g-chatta med P istället för att plugga
att lära mig Fire Poi dancing
att ha en all you can drink sakébuffé med roomisarna en torsdag
Selleri (mitt nya craving)
Att kunna skolka på fredagar med gott samvete
Att ha en James Brown funk battle med Jun, Tavey och en flarra Tequila
Att kunna mysa i soffan med diverse människor och se på film
att få svälta tillsammans med Jonnie två veckor i Burma. Se så fina ba!


Jonnie Hjalmarsson och jag i Burma


, , , , , ,

Caipoerrista!

Hej gullfans!

Kom just hem efter fyra (4) timmars Caipoera! Det var en dubbel-lektion som sedan hölls över tiden. Jag känner mig helt ärligt talat förstörd. Jag tappade en bit apelsinskal på golvet nyss men kunde inte plocka upp det. Mina ben verkar ha kastat in handduken, slängt sig från balkongen, tagit Ecstasy som visat sig innehålla råttgift. Ni fattar. Det kommer att vara så synd om mig i morgon. Jag tänker i så fall, så länge jag mår bra skryta om att jag idag lärt mig att hjula med en hand och gå ner i bryggan och upp igen. Stolt som fan faktiskt. Nu är det sängish som gäller. Har inte sovit där på jättelänge för den har varit överbelamrad med kläder och jag har inte haft tid (orkat) städa och har därför spenderat en vecka på soffan. Men så idag när jag kom hem så stod en ny städtant i hallen och donade. När jag kommer in i mitt rum så är det städat som det aldrig blivit städat förut. Det kändes som att jag ville bära hennes barn om hon behövde, tom mina hyllor var dammade och fint städade. Vad jag drar för lärdom av detta; Sluta aldrig med att skjuta upp saker till morgondagen. Någon annan kanske tar hand om det istället för dig!Det tycker i alla fall vi!jag och buddha hänger i Burma
, , ,

Cat i Tekken

Tycker ingen av er att jag är ens lite cool som tränar samma kampsport som Eddy i Tekken? Om man kommer och kollar på mig så kanske jag inte ser supertuff ut så här i början men om man bara hör det liksom? Än så länge så funkar det precis som på Playstation för mig. Min taktik är att fega. Jag kan två sparkar som jag gör hela tiden efter varandra så motståndaren inte kan attackera tillbaka. (Och ja, det känns som att folk tycker att det är lika irriterande som när man gjorde det i tv-spelet.) Min taktik verkar dock bara fungera effektivt på andra nybörjare så fort man råkar möta en aningen avancerad person så hamnar man raklång på marken, men jag tar mina chanser ändå. Det finns trots allt en aning fler nybörjare än proffs så jag har oddsen på min sida. Nu gäller det bara att skaffa dreadsen och rent allmänt bli mer Braziliansk av mig. Jag gjorde ju vaxen i Thailand så Check på den. Vad mer kan jag tänkas göra? Undrar om Brasse-stol har något med Brazilien att göra? Det här måste ses över på en gång. Nu; iväg till trååk-skolan och mer verbal smutskastning från Chang-Laoshi.

, , , , , , ,

Utdrag ur verkligheten

Lärare Chang (som för övrigt är namnet på den superstarka ölen man häver i Thailand men som jag inte vågat informera henne om ännu) är inte på sitt allra mest strålande humör på morgonkvisten en måndag.
Chang: Så har ni alla haft en bra helg? Kujia (mitt kinesnamn) vad har du gjort i helgen?
Jag: (På spotless kinesiska) Min helg var mycket bra. Jag var på en bar och drack massor av öl både fredag och lördag.
Chang: Du var inte i skolan i fredags och inte har du lämnat in läxan heller!
Awkward silence
Jag: Det känns som en ursäkt vore på sin plats men jag är för rädd för att öppna munnen igen...Någonsin...
Bloggat från min Iphone

, , , ,

Bluffa sig till ett jobb, CHECK

Då var det spikat. På fredag börjar jag min nya karriär som bartender (för att jag ville det) slash marknadsförare för en av de bästa cocktailbarerna i Peking. Innan jag fick jobbet ställdes frågan om jag har erfarenhet av att jobba i bar och av pressen så svarade jag helt utan att kunna kontrollera mina nerver "ja", vilket i och för sig inte är helt galet då jag jobbet i garderoben ex antal gånger men jag kan absolut ingenting om bartending. Jag antar att det kommer visa sig på fredag. Tjejen jag pratade med sa att hon skulle visa mig hur de gör några få av deras specialdrinkar. Jag fick känslan av att hon trodde att jag skulle vara good to go efter det. Jag förlitar mig helt på min otroliga charm och att jag får jobba kvar trots att jag kommer blanda fejkdrinkar och häxblandingar hela kvällen...
//
Aningen oroad


, , ,

Passa mjölkish please!

Förfredagen har nu gått över till en vanlig fredag och vi går ut! Jag har gjort mig fin ba *snyggchock* för alla. Älskar att jag drog ett skämt om en burka idag när jag och Jun var och shoppade och han byggde på skriket med att skrika You work that Burka och precis då går en burka-familj förbi och blänger skitsurt på honom. Det finns typ två hard core muslimer i Peking. Nej men seriöst nästan i alla fall. Dom är inte många inte.

, , ,

Låt bråket börja!

Meanwhile i schooly! Den "ta-iga" killen från Pakistan approachar mig på rasten och vill mingla på kinesiska, (något som alltid stör mig lika mycket). Om någon vill hänga med mig under den tiden då jag vilar min lill-hjärna från all hets under lektionerna så kan man väl åtminstone vara bussig nog att prata engelska om man nu kan det. Killen kommer i alla fall fram till mig där jag är halvvägs in i en koma-session och börjar styla med sina språkkunskaper.

Störot: "Oj du verkar trött."
Jag blir genast störd av att jag känner mig tvingad att svara på kinesiska men gör't ändå.
Jag: "Ja, jag vill sova"
Störot: "Nej, du skulle vilja sova".
Båda är lika rätt och jag ser framför mig hur jag ger honom en pimp-slap (ni vet med baksidan av handen) och säger "Ingen gillar ett smart ass!" Tystnad följer men efter en kort stund lyckas jag återta kontrollen över situationen.
Den extremt störiga killen: "Så varför är du trött?"
Jag: "Jag var på en bar igår och kom hem sent."
Störot: "Var du där med vänner eller gick du själv?"
Jag: "Det var många där. Vem skulle gå till en bar själv?"
Den mest störiga personen jag nånsin träffat: "A, a, a. Nu lyssnade du inte på min fråga. Jag frågade om du gick själv eller med vänner!"
Det blir nu världens dampfest i mitt huvud där alla gäster iförda träskor står och diggar till dansbandsmusik. WTF!! Vem är den här killen? Andra gången han är ett smart ass under vår precious tio minuters rast. När festen i mitt huvud är över så  ser jag framför mig hur jag tar tag i hans hår och dunkar ner hans fejs i bänken för att sedan ställa mig upp och ta emot applåder från resten av klassen. Jag är nu så störd av denna kille att jag gör det ända rätta. Jag börjar spontanrätta hans engelska som btw är riktigt, riktigt dålig. Man hör knappt vad killen säger. Så jävla rätt av mig! Jag lyckades tydligen träffa en öm tå (ordspråk lr?) för killen blir sjukt aggro och pratar inte mer med mig på hela dagen.
Det är iaf en sak som är säker: I'll correct the shit out of that guy för resten av terminen! Det ska bli schysst att se vem som bryter ihop först! Ha, Ha, Ha!!


, , , , ,

En el Mexico!

Tre ups med dagen!
 1. Jag har tydligen en egen version av Chandler Bing i min klass som gör min skoldag hysterisk. Han är lätt skönaste snubben i klassen och mitt nya mål är att sitta bredvid honom. Sorry mina andra klassisar.
 2. Jag är tydligen en Caipoera master! Tog min första klass idag and I rocked it.
 3. Slutligen blev jag biten i tummen av min roomie. Jag skulle vara bussig och langa en pommes och blir då huggen jättehårt i lill-tummen. Vem gör så? Tur att det inte blev pinsamt efteråt!
Jaja imorgon är det "fredag" för min del så sista rycket innan helgen!
Adios Hombres!!

Palla äta andras hals-slem! Vad less jag blir!

Jag fattade det mogna beslutet idag att signa ett gym och då komplett offra mig själv genom att avvakta med att köpa en Iphone. Som när den äldre brodern (namn?) av bröderna Lejonhjärta tog den yngre på ryggen och hoppade ut från ett brinnande hus ni vet. Jag betalade tom lite extra för att få använda poolen och redan idag invigde jag den (dock inte genom att kissa i den om det var någon som tyckte det lät så). Jag har aldrig varit den som klagat på kineser som spottar jätte-mega-hulkenliknande-snorloskor på gatan hela tiden, men aldrig tänkte jag så långt som att även de simmande kineserna har ett behov av att spotta. Jag som inte är en jätte-erfaren simmare sväljer typ havla poolen under en spenderad pool-timme tycker inte att det hela är jättekul faktiskt. Mitt pooldrickande är så illa att jag aldrig är törstig efter att jag simmat. Även om det råkar vara en och en halv timmes hets-simning. Men jag är en stark karaktär och ska inte låta detta besegra mig! Nä nä inte jag inte! Jag kanske dock håller mig till löpbandet ändå ett tag. Palla få herpes eller klamydia i munnen liksom. Tror inte att min försäkring täcker det!

, , , , , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0