sådär

Meh,


Reflektion över de senaste dagarna...

Bästa: Hyrde en tremanna tandem-cykel med Jonnie och Bea och drog runt Houhai. Det var as-svårt att styra ch hålla balansen i början så det blev många gap-skrik som "ah flytta på er" "hör ni inte att vi plingar!" osv...
Sämsta: Hyrde en "motor"båt i Houhai i ett försök att dra runt sjön. Båten gick typ i två km i timmen. Alla andras båtar gick mycket fortare. Vi lyckades verkligen få den absolut sämsta.
Bästa 2: Jagage en simmande and med "motor"båten och hade jätteroligt i säkert tio minuter. Vi gjorde allt för att komma ifatt den men det bästa vi kunde uppnå var att ligga ca en meter bakom under en längre tid innan vi fick ge upp.
Sämsta 2: Jag upptäckte vilka spel min nya (gamla) telefon hade och hittade brainiacs. Glad i hågen spelade jag och fick då 7% smarthet. En gubbe visades vars hjärna knappt syntes. Efteråt fick jag skriva in mitt namn och välja kön (?) WTF. Vart smått upprörd över det hela.

, , , , ,

Dumma fula unge!

Du dumma fula och asjobbiga pojke som star och hanger over mig och tjatar om att fa ta over datorn. "Det kommer aldrig handa!" ALDRIG sa jag! Jag har sa fruktansvart trakigt och den enda gladjen jag har i mitt arma liv just nu ar g-chat! Ok? Jag bryr mig inte om att dina tre kompisar redan spelar pa den andra datorn. Du kommer aldrig att fa ta over har sa lange jag inte har nagot battre for mig! For att du ska fa sitta har sa maste nagon ur hotel-personalen forst slapa bort mig fran denna dator.  och bara sa du vet sa fattar jag visst vad du ager jag ignorerar bara ditt fula lilla fejs! Sa nu kan du ga tillbaka till stolen dar dina tre vanner redan sitter och vanta snallt pa din tur!  Hao ma?

uttraaaaakaaad

Sitter i en utav Pekings alla okanda sma stadsdelar och ar utrakad som fan. Ska hanga har i fyra timmar innan det ar dags for mitt andra engelska-test. Det finns absolut ingenting har. Jag har nu smitit in pa ett business hotel och snyltar nu som bast pa deras internet men jag ar fortfarande uttrakad! jag har gjort klart alla delar av provet utom speaking som ska ta endast 15 minuter. Det hr hittills bara varit jg och kineser som tenterar men det har varit bra for min kinesiska! Jag har aven skickat Jonnie och bea till muren sa jag sipper tanka pa att ta hand om dom sma liven. Ikvall ska vi ga ut och jag ar jatteexalterad *las trott* hoppas jag hinner med en power nap.. puss hej sma barn 

Lägesavstämning ;PppP;Ppp

Vem vare som kasta?" "Ingen",så vare din kompis ;PppP;Ppp...Dags att sova nu känns det som. Natti, natti!

miracles

Har ni sett avsnittet "miracles" i "How I Met Your Mother" där Marshall, Ted och BArney sitter på baren och kastar blyertspennor upp i taket så de fastnar med spetsen. Plötsligt så faller en av pennorna ner igen, studsar en gång på bordet de sitter vid och flyger rakt upp i Barneys näsa och sitter kvar där. Detta påstår Marshall är ett mirakel. Något som är näst intill omöjligt att det skulle inträffa. Eller ja varför försöker jag definiera ordet mirakel för er. Ni kan ju faktiskt också svenska, är inte fem år eller allmänt tröga heller för den delen. Anyways varför jag tar upp detta nu är för att ett av dessa mirakel hände mig igår! Det var klockan tio-ish på kvällen...

..."Roomisarna" plus några övriga var alla på utomhus elektromusik festival. Jag och John hade hur roligt som helst precis framför jätte-mega-scenen dansandes som sjutton tillsammans med ett oändligt antal festivalungdomar. Ni vet en blandning av allt från rave-are till hippies då plötsligt en dvärg på en mini-cykel kommer ut genom grinden framför scenen där vi står. Han är så liten att han hela tiden blir omkull-knuffad med sin cykel. Det hela tar typ en minut sedan lyckas han försvinna in i folkmassan. Så himla sjukt! Vad skulle han där att göra med sin lill-hoj liksom? Nu låter det typ som att jag var hög eller nåt när jag berättar men jag lovar er att det var jag inte alls. Vi var säkert 20 pers som var tvungna att göra plats åt honom så jag var inte ensam. Efter detta mirakel skett var resten av kvällen aningen beige i jämförelse. Men sån himla sjuk grej och jag kan som ni märker inte sluta prata om det!


, , , ,

Men hej

Nu är det mindre än en timme kvar tills jag skulle infunnit mig på flygplatsen för att plocka upp Vännerna. Va sa ni? Varför jag inte är där? Jo det kan jag väl berätta. Det är för att de har lyckats med bedriften att ännu en gång göra "En Jonnie". Följande definition är hämtad direkt från Urbandictionary.com


En Jonnie;


- "The highest form of fail known to man. Reaching this level of fail means only one thing: 
You must die, or the world will fail itself due to such an extreme level of failage"

- "Complete and total failure when success should have been reasonably easy to attain."

- "Someone that fail so badly, some will either sympathize that person or will not say anything, due to the fail being so large that words cannot describe it."


Den här gången, de fixade aldrig visum så de fick aldrig gå på planet...... !!! ...... WTF! Hörni! Skärpning!
Så här ser för övrigt "En Jonnie" ut *IRL* och rent praktiskt.
Bilden säger allt. I det här exemplet hade alkohol en viss påverkan men det behöver inte vara ett måste när man gör "En Jonnie". Jag och Jonnie hade jätteroligt fram tills vad som hände efter denna bild togs och leken slutade.

, , , ,

Inte helt genomtänkt va!Det har varit ett himlas tjöt på sista tiden där folk ba "ååhh men guud den här låten e så himla fin!" Jag tänkte, ok jag antar att jag kan lyssna på den da och ja den är väl inte allt för dum men det enda jag kan tänka på under hela sången är att hon sjunger " I wanna run with the wild horses". Jag undrar nu, är det bara jag eller skulle inte alla försöka springa ifrån de vilda hästarna?
Kom, vi sover över

När Jonnie och Bea kommer på lördag flyttar jag ut på soffan och joinar våra två inneboende killar som sover där. Jag skickade nyss ett mail till dom för att informera om den kommande slumber party festivalen vi ska ha tillsammans, vilket tex innebär för deras del att det dagligen kommer att ske crotch boxing matcher i vardagsrummet. Varannan dag kommer vi leka "sanning eller konsekvens" och varannan "Never Have I Ever". Jag kommer att beordra spontana kuddkrig och den som förlorar måste ta av sig ett plagg. Inte nog med detta, mellan klockan åtta och klockan tio på kvällen kommer Braveheart att visas på stor-tv'n i vardagsrummet. (Alla har redan bestämt satt sig emot denna sista punkt då Bravehear-tveckan jag och John utlyste för ett tag sedan tydligen inte var så uppskattad. Något jag inte alls förstår) Veckan kommer att vara asbra känner jag redan nu! Så här ser det redan ut i mitt huvud!

kuddkrig i peking, kina. Vi har övernattningsfest


Alla har roligt!


vi leker sanning eller konsekvens


Någon som i fortsättningen kommer välja sanning
Brave ♥
Det här kommer att bli såå bra!


, , , ,

Snel Hest!

Mors!


Nu när man gått och blivit singel på gamla dagar får man se till att hitta nya vägar för att fortfarande vara ung och attraktiv. Jag har hittills på min dans-skola provat Sexy Pole Dancing (ja det finns även en klass som endast heter Pole dancing) vilket inte var allt för upphetsande för en som provar för första gången, och chair dancing. Jag var asbitter när jag kom till dansskolan för någon vecka sedan och min favvo club dance klass var inställd och istället som "tur" var hade dom lyckats hitta en chair dance kvinna som skulle undervisa chair dance. Man ba ah visst samma sak. Tjurig som fan gick jag och hämtade en stol och satte mig i mitten av klassrummet. Men det visade sig att det var hur schyst som helst! Chair dancing är ashett. Det är sexigare än sex. Stolen kanske får bli min nya partner för ett tag. Den finns ju trots allt alltid där för mig...


Här får ni en bild som inte har med nånting att göra. Råkade bli en fail dessutom. Det ser ju inte alls ut som jag äter på hästa jöö. inte heller blev det bättre av att jag försökte rädda det hela genom att ge bilden ett romantiskt gult sken.


hästbilden i peking

, , , ,

Det ääj jiite schmått sullet

Jag har svårt att bli förstådd av folk men ni mina vänner, ni förstår. Jag måste berätta för min lärare också att tyvärr kan jag inte svara på några frågor på ett tag ^^. Jag känner mig så tuff!
// coll_girl_88

Vad fan hande igar?


?


jag med piercing ba!

-"Oroa er inte! "Jag var dar mentalt hela tiden." Sager Kattis 23 som nyss skaffat en tungpiercing hemma hos en random kines i Shanghai.

Men seriost mamma, stallet var rent! Sa har morgonen efter gor det dock ont som fan och jag pratar varre an ett fyllo! Jag kan bara dricka youghurt med sugror och ata glass! Men igen hur fan tankte lillhjarnan min? Det har ju varit ett flertal anledningar till varfor jag aldrig gjort detta tidigare! Tanker tillbaka pa gardagen.

 • Jag och Sofia ater gratismat pa en peruviansk restaurang och pratar om tatueringar.


 • Vi bestammer oss for att precis just nu ar ratt tillfalle att skaffa nagot. Gar ut pa gatan och fragar forsta basta utlanningar om dom vet nagon tatuerare i Shanghai. Gruppen vi fragar sitter och roker nagila pa en uteservering. De ar sjalva inte fran Shanghai men det vet ett stalle fran en van. Det rakar ocksa vara tjejen i gangets sista kvall i Kina vilket resulterar i att hela gruppen hakar pa till tatueraren for att gora kvallen minnesvard.


 • Val framme ar det stangt. Det ar ju trots allt tio pa kvallen. (I Peking skulle det minsann vara oppet men men)


 • Vi ringer runt till alla tatuerare i stan men alla har stangt!


 • Jag sager det maste vara nagon som typ har sin studio i sitt hem som garna tjanar extra pengar.


 • Sista stallet vi forsoker har faktiskt oppet!


 • Uber-exalterade beger vi oss till Shanghai's sista tatuerare. (That's a movie titel right there) Mycket riktigt bor han i sin studio.


 • Jag borjar men min lill-percing. Han havdar att nej nej, man har inte sa mycket kansel i tungan det kommer inte gora ont alls. Han har uppenbarligen aldrig bitit sig i tungan i sitt liv. (En kommentar han inte uppskattade)


 • Alla tittar pa nar jag blir piercad. Nagon langar ol och glass till alla utom tatueraren (han maste ju anda jobba).


 • Nast ut ar tjejen Mary. Hon tatuerar in en stor spindel pa benet. Bara sadar, for hon gillar insekter.


 • Sofia har hela tiden varit valdigt skeptisk till att gora nagot och vi alla var valdigt forstaende men nar Mary ar klar med sin komme Sofia med en megaritning av ett korsbarstrad och en drake som hon vill smacka dit pa nacken och ryggen. WTF! Hon totalt snor min thunder!


 • Abel kommer med efterratt fran sin restaurang dar han jobbat medan Sofia fortfarande ar i gang.


 • Nu ar klockan runt tva och vi alla beger oss hem.


 • Alla stannar for gatumat utom jag som inte kan ata nagot forutom IPREN.

 


Shanghigh!

Shanghai aah Shanghai jag alskar dig. Camel bar med den grymma vaskaffaren mittemot vad vore jag utan er? Ingenting... Ingenting sa jag. Jag och  Sofia har det supermysigt! Vi ater gratis peruviansk mat och dricker kaffe hela tiden. Jag har idag gjort ett forsok att ga runt i The French Concession. jag hittade inte riktigt dit men istallet hittade jag H&M sa det gjorde inte sa mycket. Jag gor ett nytt forsok imorgon innan det ar dags att ta natttaget tillbaka. Sa himla oskont med tretton (13) timmar pa en hard seat kan jag lova!


Faarvääl mina små hjärtan, nu far jag till Shanghai X)

Som rubriken tydligt påpekar så kommer jag att befinna mig i Shanghai i helgen. Jag kommer att vara anträffbar på mobiltelefon men då endast inkommande samtal. Utgående samtal från Shanghai sägs vara kostsamma.
På återseende!

Vardagsdrama

Klockan tre på morgonen står en ensam 23-årig flicka och gråter mitt på bargatan i Sanlitun. Folk kommer fram och frågar om allt är ok men tårarna går inte att hejda. Det har hänt för många gånger. Med sminket utkladdat och håret som spretar åt alla håll får hon äntligen syn på sina vänner som ska ta henne hem. "Jag sa faktiskt att jag INTE ville ha mitt grillspett starkt din ignoranta fan!" Så jävla typiskt avslutning på en utekväll...

Ännu en helg!

Torsdag: säsongspremiär av Jun's matlagningsprogram på Bar Blue där det dessutom var gratisdrinkar för tjejer.
Fredag: Travis dj-ade på Club Global i Wudaokou så jag och John gick dit för att supporta vilket vi insåg när vi kom dit att det inte behövdes. Det var redan 600 pers som klämt in sig på klubben vilket bara gjorde partyt ännu bättre. Det var dessutom gratisdrinkar för tjejer.
Lördag: Argentinsk bbq tillsammans med ca 50 sydamerikaner och några ryssar i världens flashigaste lägenhet. Efter detta direkt till Sanlitun för pedikyr med Sofia och Ivana, för att avsluta på Migas tak-terrass med drinkar och house musik.
Söndag: Ny hip hop lärare på Pussycat dance school ^^  vilket inte alls var nån höjdare. Har ni hört talas om koreansk hip hop nån gång? Jag kan nu meddela att dansstilen är precis likadan som en kinesisk yoghurt reklam (som jag nu letade ihjäl mig efter på you tube men inte hittade) och anledningen enligt läraren är för att koreaner inte är bra på att dansa och därför ser det ut som det gör. Vi upprepade samma steg i trettio minuter. Sedan la han på ett steg till. Slutligen övade vi sönder oss på dessa två steg och dansade dom om och om igen. Känns smått som att jag kommer välja jazz ett tag framöver.
Måndag klockan 01.30: Crotch boxing (american rules). Mötte Sofia för första gången och vann! Jag fick min identitet också vilket är Bas Wan de Wilk (tror jag han heter) Det är en av John's vänner vilket gör det hela ännu roligare. Alla andra är typ påhittade som Black Cherry, The Admiral osv. Man måste även vara utklädd. Åh nu känner jag att jag måste tillägna ett helt inlägg till denna sport. Slänger in det senare i veckan.
Ha att!


, , , , ,

Viktigt som fan skulle man kunna säga!

Jobbigt när man smörjer in händerna samtidigt som man pluggar, bloggar och dricker kaffe. Jag blir så trött på mig själv. Så uppdatering: Min helg blev den här gången fem dagar. Tre lagliga och två olagliga. I söndags var vi allihop på en konstutställning och rookie som man är hade jag ingen aning om att det skulle serveras drinkar och grillspett, helt gratis. Därav blev utställningen så mycket mer intressant, vi kom iväg mycket senare än väntat så vi missade Juns premiär, vi kom hem supersent och jag ställde därmed inget alarm för morgonen därpå. Sånt händer. Jag kommer få äta skit på sluttentan helt enkelt.
Annars då. Jo jag dansar och missbrukar tonfisk som aldrig förr och är just nu så himla nöjd med livet. Planer framöver;
 • Jag, Sofia och John åker till Shanghai över nästa helg (förhoppningsvis) för att flytta Sofias grejer hit. Känns ytterst festligt!
 • På lördag, om Juns brutna näsa och John's brutna arm är hyfsat ok har vi paintball-krig på Kinesiska muren. Jag kan ha missuppfattat detta en aning och blandat ihop vid muren med muren men det känns avsevärt coolare på muren så jag tänker leva med den illusionen.
 • Den 21 Maj kommer mina små kycklingar Jonnie och Bea hit och hänger med mig! Jag är totalt sönderexalterad över detta och kommer troligen inte tentaplugga så mycket som jag borde men det gör inte så mycket. Komsikomsi säger jag!
, , , , , , ,

Filmpremiär säsong 2

Om en timme börjar Juns första avsnitt av säsong 2 av hans matlagningsserie. Det kommer att hållas ett premiärparty hemma hos oss men problemet är bara att vi fem (hehe) som är hemma har typ blivit fett-förgiftade efter en Pekinganks-lunch och mår alla jätteilla. Jun själv är just nu på sjukhuset efter att ha blivit sparkad på näsan på Capoeira men han ska försöka vara hemma till starten. Vi andra är så där övertygade faktiskt. Vi får se. Själv har man deckat i två timmar som ett resultat av denna anka från helvetet och känner lite smått att kvällen inte går att rädda längre. Känns typ som att snittar vore på sin plats (typsikt premiärigt så) men det blir inget av det. På sin höjd möjligen en ölleverans från lillkiosken nere på gatan

, , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0