Intoxikate fully recovered!

Väldigt rak rubrik så kan jag tycka. Den nämner två av de tre saker jag tänker dela med mig av.

1: Jag har fått ett alterego, Intoxikate. Intoxikate kan göra alla samt sig själv dyngrak endast med med hjälp av tankekraft. Det finns också Travisty som skapar allmän kaos för alla och därför inte är så poppis på fester och slutligen min klassis Pol (The Pollinator) som är en mega-player, (och en bad guy).

2: I går var Intoxikate på Boysnoize tillsammans med Sofia. Jag var dock totalnykter eftersom jag var tvungen att gå upp vid sju i morse för att gå på en döviktig lektion. Jag har nu napat två timmar och känner mig redo att möta kvällens party! 2 saker som gjorde det värt det att endast sova två timmar var.

  • Det blev bestämt att BoysNoize spelar på mitt bröllop.

  • En kille som dansade på ett bord blev totalputtad av en aggro vakt som typ inte ville att någon skulle stå där. Det var ett ögonblick där jag trodde att han skulle ramla och slå sig asmkt men istället för att slå sig så fångas han upp av partyfolket och stage divar runt klubben! Seger!! Så sjukt skön känsla. Ett lyckligt slut liksom! Som en romantisk komedi mitt på klubben!

3: Google verkar för första gången ha svikit mig! Jag kan inte alls hitta hur jag bäst fäster mitt nyinköpta skyltdockshuvud med peruk på min axel! Måste försöka vara kreativ nu! gaaah!!

, , , ,

Kungfu-förvirring

Alltså detta att kungfu-filmer är jätteinvecklade. Jag låter också så otroligt intelligent när jag försöker förklara handlingen. "killen som inte har ben vill döda den där tjejen i vitt men eftersom hon är från det där andra stället där det var vinter där alla är bra på att slåss så är hon svår att fightas med" ja herreguuud det är tur att budskapet går fram iaf.

Älskar för övrigt att iphonen föreslår jungfru nä man försöker skriva Kungfu. För det är ju säkert fler som använder det ordet än Kungfu. Det är ju klart sjöjungfru har man ju kläckt ur sig ett par gånger, oftast på fyllan men det räknas väl också antar jag...


Helloweeeen (>D)

Ser ni att det är en pumpa smiley i rubriken ellör?? Gjorde na helt själv. Vad jag inte har gjort själv däremot är min manikyr. Jag tjurade först till det på nagelsalongen då ett; jag blev kritiserad för hur mina gamla naglar såg ut. (gammal ljusrosa gel utväxt så det bara var en tredjedel kvar på nageln, allt detta sedan övermålat med ett lager totalmosat neongult nagellack som jag fick från en random partyprisse i helgen.) Sedan över att min nagelkvinna inte ville göra det totalt urspårade psykadeliska motivet jag ville ha pga "det tar för lång tid". Men av någon anledning gick hon med på att göra zombien från Zombies VS Plants så nu har jag den på en av mina naglar och det mina vänner, inger ReSpEcT. *NöJd*

Kolla bara!

snygga naglar i peking

, , , , ,

Meeeeh

Meeeh.

Tack alla ni som pushar mig att hetsa ner mina tankar här i blogga. Ni är anledningen till varför jag gång på gång kan prioritera bloggen framför plugget! Utan er skulle min blogg inte existera! 

Vad har ni haft för er på sista tiden då? (För det är det ju fan ingen som berättar för mig.) Jag har själv varit jävligt upptagen med följande:

spelar geodefense swarm i peking


Det har kommit ut en ny version av Geodefense. Swarm heter den. Det är allt som betyder något just nu.

Idag var första gången som jag skolkade från nya skolan, dock från en hippielektion så det gjorde inte så mycket. Jag vaknade sliten som fan efter endast fyra timmars sömn. Jag rullade ur sängen, drack kaffe, duschade, klädde på mig och föll sedan tillbaka ner i sängen igen. Kaffet hade gjort mig hyperaktiv och jag kände att jag inte skulle kunna somna om men vad gjorde det tänkte jag och drog fram Geodefense Swarm och spelade istället.. VÄRT

Just nu läser jag om andras strategier på nätet och lyssnar på psy trance ... Vadådå??

, , , , , ,

Vänta morsan! Kolla med Nisse först!

Alltså, vem vaknar av sig själv klockan 06.40 på soffan pga utsövd? Personen som kvällen innan blev placerad i soffan med ett täcke framför ett avsnitt av Baywatch. Misstolka mig inte. Jag älskar Baywatch! *DaViD hAsSeLhOfF 4 Prezident* och allt det där. Alltså jag blev inte ens lite aggro när jag vaknade och kände att Dexter låg och sov på min rygg. Sjukt! Nu iväg till schooly! Mors!

Uppdatering (jo det är helt sant)!

Det är nu 1.36 på natten och jag ska upp sju noll noll.. Helt cp och helt sant.. Jag sitter nu "av" tiden som vi säger i branschen. Jag har druckit inte mindre än två st öl som jag måste kissa ut innan jag somnar.. Det blir sånt jäkla hallå annars.

Adjö!

, ,

Mitt bästa tips för att undvika irritationsmoment

I dagens samhälle finns det så otroligt mycket som får en att lacka ur.

Vad som gör mig arg #59:

Att samtliga invånare i detta land måste hålla armkrok med allt som går att haka tag i på gatan så att man inte kan komma "förbi och fram".

Vi har alla svårt att behärska oss ibland. Ni som mår dåligt över vredesutbrottet ni hade tidigare som involverade att trycka upp en flottig Donut i ansiktet på kollegan eller kalsonggreppet ni gjorde på pojkvännen, eller som i mitt fall att armbåga två tjejer samtidigt för att kunna gå om dom på gatan, kan sluta tortera era samveten nu mha detta tänkesätt:

"Istället för att oroa er över huruvida ni har diagnosen ADHD eller Borderline, fundera först över om ni inte bara är omgivna av idioter." Det fungerar i alla fall för mig 10 gånger av 10.

, , , , , , , ,

Lämpar över på er! Här har ni!

Alltså denna kvinna. Jag har berättat om henne förut. Hon är min föreläsare i Organizational Behavior. Jag gör verkligen mitt yttersta för att försöka respektera denna kvinna men hon gör det så otroligt svårt för mig! Hur kan man hinna med så här mycket under endast 2,5 timmars föreläsning?

Uttalanden från henne idag:

"Han gjorde den här undersökningen för 40 år sedan, på 1960-talet."
"Han kom på en enkätundersökning med 160 enkätundersökningar inuti."
(Menar Confucius) "Confusion, har influerat kinas ekonomisystem i flera tusen år."
"I maskulina länder är det män som dominerar samhället."
Vi har även hunnit med inte mindre än två (2) dialoger under lektionen:

#1
Lärare: Kate, vad var det för statsskick i Kina för 2000 år sedan?
Jag: Monarki.
Lärare: Någon annan? Nehe, central monarki är rätt svar.
Jag: (*Satans jävla hor-skit!!* Får ett invärtes damp-anfall)
#2
Lärare: Vilka länder tror ni under 70-talet hade den mest maskulina uppfattningen?... Japan.
Jag: Och hur är det nu då?
Lärare: Jag vet inte. Det står inte i textboken.
Jag: Nehe...

, , , , , , ,

Jag söker inte bråk. Jag är bara allmänt tjurig...

Första dagen tillbaks i plugget efter lovet. Jag kör på helsvart dagen till ära.
Dagen börjar med att jag blir skedad av en tjock 14-årig tjej hela vägen på tunnalbanan till skolan. Typ vilken vuxen som helst skulle trots noll utrymme ändå vinkla sig typ lite på sniskan så denna situation inte uppstår. Dock verkar minderåriga inte ha blivit undervisade om fenomenet "skedning" från hemmet och fattar därför inte alls grejen... Anyhow, dagens klass är "business law".

Konversation med Professor Luca.

Jag: Mitt svar är A.

Luca: Nej, det är inte i enighet med merchants protection statute att stoppa en kund för att han kollar länge och väl på en produkt. Jag som kund är fri att göra det hur länge jag vill.

Jag: A men om du som kund i princip redan ligger med min produkt med dina ögon och jag riktigt kan få en bild bara genom vilka blickar du slänger på min produkt vad du tänker göra med den när du kommer hem. Då måste det ju vara okej att gripa in!

Luca: Nej.

Jag: Men om det var kvinnounderkläder du stod och slängde långa blickar på. Det skulle göra mig misstänksam som butiksägare av många anledningar.

Luca: Nej du kan fortfarande inte stoppa mig för att kolla om jag snattar.

Jag: Okej du står nu i en lekpark och...

Luca: Enough.


Jag: ok

Jag la mig mest för att vara snäll. Jag är helt säker på att jag skulle vunnit med mitt nästa argument.

jag är tjurig

, , , , , ,

Langa över hönan sa jag!

Ha-begär!! "Mamma jag vill visst ha en höna!!" Jag vet att vi redan har en katt (skitkatt) men jag är inte den som bestämde det!

vill ha höna nu

Hur mycket r.e.s.p.e.c.t är inte detta? Jag bara frågar?

, , ,

Mitt true jag!

äkta jag utan photoshop och skönhetsoperationer

Jag är glaa igen! Anledning: Denna huvudboning!

Jag har aldrig burit någonting nånsin så mycket som min mössa jag hade förra höstern/vintern/våren och en gång under sommaren. Dag ut och dag in var vi två en! Jag hade precis börjat använda den igen den här säsongen när Jun en dag klampar in i mitt rum och innan jag hinner reagera drar på sig min älskade över sitt tjocka dreadlock-huvud och gör ett stort hål i den. Jag blir alldeles kall inombords och skriker med basröst "Get the hell off my property!". Jag spenderade sedan ca 40 minuter med att försöka laga den men utan resultat (trolig anledning: detta hushåll äger ingen nål och jag fick därför använda hårnål).
Idag var jag och Nath och shoppade i Yashow och där var den... Igen... älskade fejkmarknad där ingenting är "last season". Den är dessutom i ett mjukare material vilket jag dock inte är inte helt säker på om den gamla bara behövde tvättas men ändå. Jag har inte tagit av mig mössan sedan jag kom hem trots att jag är varm. Jag har fått strippa ner till underkläder men det gör inget nu när vi äntligen är återförenade! Jag ska inte ljuga, det känns aningen störigt att min andra mössa fortfarande ligger i mitt rum, ovetandes om att den blivit utbytt. Det får dock bli morgondagens bekymmer för i kväll ska det firas. Jag har helt fått tillbaka livslusten nu!

Vill också lägga till här att den fagra bilden ni ser inte är photo booth-ad alls. Det är endast min naturliga skönhet ni ser!

, , , , , ,

Dissad av sitt egna kött och blod!

Skypade med min mamma nyss. Efter ca femton minuter hintade hon om att hon ville avsluta samtalet. Jag som för tillfället kände mig ytterst sällskapssjuk ville inte alls lägga på och informerade henne om detta. Min mamma svarade då: "Hallå, hallå?? Kattis hallå? Jag hör dig inte alls längre. Vi får höras en annan dag! Sköt om dig! Puss och kram!" och lade på... Det spelade ingen roll hur många gånger jag svarade; "mamma jag är här och jag hör dig hela tiden". Jag undrar nu vem som har influerat henne till detta beteende? Vi kommer helt klart diskutera detta under nästa samtal mor!

,

Get out of my personal space!Någon tänjer verkligen på gränserna! Snälla!Lägesrapport

Vi tar en titt på lägesrapporten:

Jun: är sponsrad av sitt tv-team för att lifta runt i södra Kina och filma för sin show

Sofia: är på ett roof top party i "fancytown" i Peking

Travis: DJ:ar för 10'000 pers i Xi'an

Jessica Simpson: är gravid

Adam: har födelsedags-BBQ-fest (som egentligen är en mottagning) på Gold Coast

Jag: har grönt snor.

, , , , , , ,

Jag rasar från sjukbädden!

Alltså folk som bloggar om foglossning måste fan ta och lugna ner sig! Seriöst. Här ligger jag på sjukbädden och läser mina forna klassisars bloggar, intet ont anandes. Hör ni det, trots svår sjukdom ligger jag här och försöker att kultivera mig! Försöker sa jag! Nu inser jag att det borde finnas ett intyg som tillåter folk att skriva saker online och utan intyget räknas det som "jidder" och är emot lagen. På det sättet kommer inte oskyldiga till skada och totalt intressebefriade personer kan inte skapa massuttråkning eller som i det här fallet även massäckling. Vem kan över huvud taget tänkas vara intresserad av att läsa om någon annans foglossning?

Kattis 23, business-student i Peking?

Hasse 45, brottsutredare?

Mona Sahlin 54, livsnjutare?

Tobbe 14, No0b?

...?

Nej inte ens "Josefine 27, mammaledig" kan möjligen vara intresserad av att läsa om någons annans uppmjukade bäcken! Fy!! Om ni ursäktar nu så ska jag nu gå tillbaks till att vara sjuk och tycka synd om mina inflammerade slemhinnor.

, , , , , , , ,

Samtidigt på IKEA

Äter lunch med Sofitta. Jag har fullgjort min plikt som världsmedborgare och introducerat henne för köttbullarna. Hennes upplevelse: so so. Trots mina försök att sjunga nationalsången varvat med små grodorna. Jaha man kan inte vinna jämnt. På min vänstra sida sitter en fet och framför allt ful bebis och gapar. Jag är ca två sekunder ifrån att sprätta iväg en sked potatismos på honom. Självkontroll och det inre lugnet var det.


Jag och Därran hänger ut


jag och därran hänger ut i peking

Tjenis!

Här händer inte så mycket som det borde. Jag och Därran hänger ut. Vi kollar på 12 Monkeys, en film vilket jag inser inte alls har något att göra med Planet Of The Apes. Jag borde just nu nästan vara klar med att göra mig i ordning då jag enligt planen ska möta upp Sofia på Migas inom en enastående snar framtid. Dock verkar jag ha dragit på mig en ytterst kronisk förkylning och anser därför att det är helt okej att vara långsam. Mitt höstlov började igår och det märks. Igår somnade jag vid elva och sov till tre på eftermiddagen. Det kan hända alla! Hör ni det, ALLA sa jag! Jag låg kvar tills sex och bestämde mig sedan för att starta dagen. Klara, färdiga, gå!

, , , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0