Mitt true jag!

äkta jag utan photoshop och skönhetsoperationer

Jag är glaa igen! Anledning: Denna huvudboning!

Jag har aldrig burit någonting nånsin så mycket som min mössa jag hade förra höstern/vintern/våren och en gång under sommaren. Dag ut och dag in var vi två en! Jag hade precis börjat använda den igen den här säsongen när Jun en dag klampar in i mitt rum och innan jag hinner reagera drar på sig min älskade över sitt tjocka dreadlock-huvud och gör ett stort hål i den. Jag blir alldeles kall inombords och skriker med basröst "Get the hell off my property!". Jag spenderade sedan ca 40 minuter med att försöka laga den men utan resultat (trolig anledning: detta hushåll äger ingen nål och jag fick därför använda hårnål).
Idag var jag och Nath och shoppade i Yashow och där var den... Igen... älskade fejkmarknad där ingenting är "last season". Den är dessutom i ett mjukare material vilket jag dock inte är inte helt säker på om den gamla bara behövde tvättas men ändå. Jag har inte tagit av mig mössan sedan jag kom hem trots att jag är varm. Jag har fått strippa ner till underkläder men det gör inget nu när vi äntligen är återförenade! Jag ska inte ljuga, det känns aningen störigt att min andra mössa fortfarande ligger i mitt rum, ovetandes om att den blivit utbytt. Det får dock bli morgondagens bekymmer för i kväll ska det firas. Jag har helt fått tillbaka livslusten nu!

Vill också lägga till här att den fagra bilden ni ser inte är photo booth-ad alls. Det är endast min naturliga skönhet ni ser!

, , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0