It's mug mothafuckerz

Häpåer!

Det sägs att det är roligare att ge än att få. Jag har ännu så länge aldrig upplevt det på det viset.
Jag älskar att få! det började redan på dagis när fröknarna alltid gav presenter på barnens födelsedag. Min kompis Johan fick en ascool radiostyrd bil (med sladd) och sedan den dagen önskade jag mig en likadan av min fröken. När min födelsedag äntligen kom och jag var redo att ta emot vad som var rättmätigt mitt fick jag ingen radiostyrd bil utan istället en spretig jävla halm-ängel att hänga på väggen (fan vad trött man blir). Sedan dess har det bara gått utför. Av Christian i trean fick jag en tavla med Nalle Puh som han samma dag satte sig på så den gick sönder. I femman fick jag av Jonnie och Johan två stycken tvålar från Bodyshop. *Tack så mycket för hinten* Av IKEA när jag jobbade där fick jag en låda med ekologisk mat (en produkt de inte lyckades sälja på varuhuset) där 2/3 var totalt oätligt pga; äckligt och 1/3 pga bäst före datumet var passerat.

För några dagar sedan var det dags igen. Min skola firade 70-årskalas och skickade ut ett massmail till alla studenter att det fanns en present att hämta i personalrummet. Glad i hågen traskade jag till rum 300 och upptäckte att presenten var...

Jag fick en mugg av skolan, Beiwai universitet!

En vanlig jävla standardmugg. Nu ska det fan drickas ur denna mugg!

, , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Christina

Men du! Den muggen är i mina ögon rätt cool - säger man så fortfarande? Skulle ju gärna velat vara du. Hör av mig om en fikaträff om jag faktiskt får vägarna förbi! C.

Postat av: Kattis

Ja visst! Du är välkommen! Alla som har vägarna är härmed välkomna till mig på kaffe!

2011-09-28 @ 15:44:31
URL: http://gonetochina.blogg.se/
Postat av: Kattis

Ja visst! Du är välkommen! Alla som har vägarna förbi är härmed välkomna till mig på kaffe!

2011-09-28 @ 16:03:12
URL: http://gonetochina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0