Ska vi ligga?

 
Hääpåer,
 
Klyftan här som rapporterar naken direkt från skinnsoffan. Mitt flyg hem är inställt och resan flyttades fram till nästa helg istället. Ingen, absolut ingen sympatiserar med mig. Det är ju skitobbigt att vara jag!! Jag är trött på att vara ledig och vill inget hellre än att åka tillbaka till Peking. Nu har jag istället tre extra dagar att spendera i Stockholm. *sigh* Jag har redan ringt och hetsat Jonnie till att ta hand om mig trots att han just har börjat plugga och bytt jobb.
 
Idag ska jag till tandläkaren. Har inte gått på två år och har däremellan fått en käftsmäll och råkat bita skithårt i min piercing. *håll tummarna*. I kväll åker vi på tjejresa till Braåz.
 
Living the dream
 
, , , , , , , , ,

Indien

Åh Indier!
 
Jag sitter och läser den här artikeln i DN om hur en affärsman i Indien har döpt sitt företag till "Hitler" och smäckt upp en stor skylt utanför affären som för övrigt verkar sälja "mode"-kläder. Detta upprör givetvis många människor världen över. Ägaren själv påstår att han inte hade en aning om vem Hitler var och det är någonting han fått lära sig nu de senaste dagarna. När jag tänker på min upplevelse av Indien så är det inte ett dugg förvånande för mig att detta har hänt. Det var väldigt många som hade nazistsymboler lite här och var som klistermärke på bilen eller märke på tröjan. Det allra vanligaste var på moppe-hjälmar. De verkade verkligen inte veta om dess innebörd. Min uppfattning om indier är att de generellt är fattiga och outbildade men ändå otrligt generösa och godhjärtade. Jag har svårt att se att många skulle bära en sådan symbol om de verkligen visste vad den stod för. Den sista kommentaren från ägaren i artikeln är så himla gullig också. "Bara om han kompenseras ekonomiskt för exempelvis skylten och visitkorten som redan har tillverkats kan han tänka sig att byta." Det säger en hel del om budgeten de flesta småföretagarna har i Indien.
 
Åh, nu sitter jag och blir alldeles nostalgisk igen. Här kommer lite bilder från när jag var i Indien nyåret 2008-2009. Bilderna är tagna av Adam Peleg. Hans portfolio där ni kan stalka honom finns här.
 
 

, , , , , , , ,

I väntans tider

Jag står just nu i två telefonköer samtidigt. Den ena är CSN och den andra Folktandvården i Skogås.
 
Efteråt väntar samtal till Paypal och Icabanken... 
 
 
 
 
 
, , , , ,

Good times i Peking

Nu sitter jag här i mitt rum i Stockholm och blir alldeles nostalgisk. Det börjar bli dags att återvända hem...(?) Peking hem, Sverige hem? Begreppet hem känns alltid otroligt diffust. Jag sitter och kollar på några high lights under vintern och våren.
 
1: Första dagen med Shitty Kitty. Jag vaknade mitt i natten av "miiiiiip miiiiiip" och tänkte "Åh snälla säg att ljudet inte kommer från vår lägenhet." på morgonen låg en lapp i vardagsrummet från Jun. Hey Kate, there is a kitty in my bathroom. Please play with it. Hon var övergiven i restaurangen Jun köpte och hon skulle enligt honom inte stanna hos oss. Nu har det gått sådär 8 månader och Shitty är fortfarande kvar...
 
 
 
 
2: Folk med humor uppskattas alltid! Jag önskar att jag kunde träffa personen bakom detta. Vem är du??
 
 
 
3: Da House. Älskade och hatade lägenhet ständigt full av ölflaskor. Snart är vi återförenade!
 
 
4: Jag, Sofia och random Panda på Santacon! Fint sällskap!
 
 
5: Bff's
 
 
 
 
6: Washing up med klassis på toan efter att ha fått diverse mojitos hällt över mig. Good times!
 
 
 
Åh saknar allt nu! Peking snart ses vi igen:))
  
 
 
 
, , , , , , , ,

Som att föda barn

Jag var på Ink Bash igår och genomled fyra timmars tatuerande. Jag kan nu med största sannolikhet säga att så ont som jag hade igår, går att jämföras med att föda barn. Det måste vara precis så det känns. 
 
 
 
 
Bambu tatuering och längre bort en kille som gör japansk Irezumi. (Ni vet sån helkroppstatuering som maffian och random wannabe bad boys har)
 
 
Lagom casual vid piercingarna innan det är dags...
 
Då kör vi. Det gjorde så satans mycket ondare den här gången än vad jag hade föreställt mig!!
 
 
 
 
 
 
Desperate times call for desperate measures... Det märks vem som fick betala kalaset. (Side note: Jag förstår plötsligt varför jag jämt får gå hem solo från krogen om det är så här jag ser ut när jag dricker.)
 
 
 
På att igen, den här gången fick syrran vara stöd.
 
 ...
 
 
Obs jag gråter inte på bilden! Jag vet att det ser ut så och det var riktigt nära ett tag men efter två öl, ipren, handkramande och tre timmars klagande kändes det inte så mycket längre. Ni kan kalla mig Iron Man mest för att min celebrity crush är Robert Downey Jr fast bara då han är Iron Man. Han skulle jämt få gå runt i sin dräkt om vi var tillsammans. Så här skulle det gå till hemma hos oss.
 
Robert: Kate, why can't you just love me for who I am?!
Jag: How many times do I have to tell you? I do love you Iron Man! Now be funny!
 
...Anyways... 
 
 
Bara halvvägs och jag vill dö alternativt springa därifrån! Visst passar den röda färgen ganska bra ändå, bortsett från att det är mitt blod? Det får bli under tredje passet. Om jag någonsin vågar komma tillbaka vill säga. När denna bilden togs var tatueraren på toa och jag kände skarpt för att springa hem. Jag lägger upp en ny bild där man kan se hela vid ett senare tillfälle.
 
För övrigt sitter jag här och har gåshud när jag skriver pga denna nya kärlek. 
 
 
 
Abrupt slut på inlägget. Hej då!
 
 
, , , , , , , , , , , , , , ,

Chipstutten pejlar av läget

 
Som ni ser var jag ute och spatserade tidigare idag. Enligt appen så gick jag hela två mil! Själv är jag ganska tveksam till att appen räknade rätt då hela rundan tog mig 1 timme och 40 minuter. Jag tänker på de gånger på gymmet då jag faktiskt var så duktig att jag sprang 1 mil. Mitt rekord var då typ 57 minuter eller något. Hur tragiskt vore det inte om jag helt otränad går snabbare än jag springer? Haha jag orkar inte. När jag kom hem blev jag typ sjuk också. Jag låg på soffan och kände mig febrig i flera timmar. Jag antar att "vanlig gång" är för tuff träning för en som bara tränat typ fyra gånger under sommaren. 
 
Mvh // Chipstutten
 
 
, , , , , ,

Följer med Jonnie till jobbet

Jag som typ inte lyft ett finger på hela sommaren tänkte göra lite nytta och hjälpa Jonnie att jobba.
 
Först fyller jag på godishyllan. "En till mig en till Hemmakväll,en till mig, en till Hemmakväll...
 
Sedan ger jag filmtips.
kund: Har ni den Brittiska The Office?
jag: Finns det en Brittisk version? 
Jonnie: Jag ska kolla åt dig.
jag: Jag kollar däremot på den amerikanska The Office just nu. Den är jättebra!
kund: Jaha.
 
Sedan kommer en mamma med sin dotter in och frågar "Har ni filmen tre män och en liten flicka?" Då hör jag mig själv klämma ur mig mycket högre än tänkt "Men oj vad opassande. Vad är det för en film?". Mamman visar typ noll uppskattning och blänger på mig. Stämningen blir jätteobekväm och jag tittar åt ett annat håll.
 
Vad kan man säga? Livet är en kamp.
 
Här kommer absolut bästa låten just nu! Videon är rätt fräsch också! 
 
Rizzle Kicks Mama Do The Hump
 
 
 
 
, , , , , , , ,

Samtidigt på Slidskolan...

 
 
Försöker bjuda till genom att följa med Mimmi och syrran till ridskolan. Jag har verkligen ingen kunskap om denna sport. Min hästerfarenhet sträcker sig till den gången jag var i Jordanien och skulle åka på en åsna, häst eller nåt (?) från punkt a till punkt b inne i staden Petra. Det slutade med att jag hetsade guiden till att rida med mig för jag var så okunnig (rädd). Det vore ju egentligen sjukt bra att kunna rida. Man vet ju aldrig när man måste fly från en bar och det ända som finns tillgänligt är en spänstig läder-horse som står utanför typ.
 
Det här med att visa intresse för deras hobby går dock inte jättebra för mig. Jag gick raka vägen förbi stallet och mot fiket när vi kom hit. Efter att aggressivt ha ryckt i dörren några gånger för mycket insåg jag att det inte hade öppnat än och fick pallra mig bort mot horsen för att hitta syrran igen. Mimmi blev jätteglad och tog min hand för att visa upp sin häst för dagen. Jag klagade högljutt och gick motvilligt med henne.
 
Jag inser att jag har problem att relatera över huvud taget. Man blir uppenbarligen inte arg om man måste tvätta hästen innan användning. Det verkar tvärt om upplevas som mysigt. Jag hoppade också högt när hästen fnös/gnäggade/hostade...lät och Mimmi tyckte jag var rolig eller möjligen lite töntig som blir rädd för en sån grej. Ja jag vet inte?
 
Nu har i alla fall i fiket äntligen öppnat och jag sitter här och lyssnar på musik. Dom har nybakta bullar. Det väger upp faktiskt. 
 
 
, , , , , , , , , ,

Stockholm - Rio

 
Jag och John var ute och slirade på stan igår. Vi gick på bio, närmare bestämt Batman. Jag insåg när filmen började att jag inte sett de andra Batman-filmerna. Något som det känns som att jag gör typ varannan gång jag går på bio?? Jag känner mig alltid smått senil när det gäller film. Antingen glömmer jag filmer jag sett eller så tror jag att jag sett saker jag inte har. Första steget mot alzheimers? Vem vet. Som tur väl var så kunde jag följa med i handlingen ändå. Efter filmen började jag följa Batman på Instagram. Han har än så länge bara lagt upp två bilder, där båda är på en flygvärdinna som ser misstänkt mycket ut som en man... 
 
 
 
Efter filmen gick vi till Södra Bar och drack vin och lyssnade på live-musik. Det var supermysigt... MmMmMm... John blev så kär i Stockholm att han för en sekund övervägde att flytta hit istället för till Rio som han planerar. Jag hoppas på att det bara är en fas då jag desperat vill ha någon att hälsa på i Brasilien. Just nu så spelas den här låten ungefär hela tiden och när den inte spelas så sjungs eller nynnas den av någon har fått den på hjärnan.
  
 
 
 
, , , , , , , , ,

John är häär!

 
Hej, här står jag med John från London! Han bodde ett tag i mitt hus i Peking. Igår var vi på avslutningen av sommarbion. Filmvalet för kvällen kändes väl inte helt genomtänkt (Sagan Om Ringen del 1) men vi hade roligt trots allt. Vi grillade, pratade med svenska Capoeristas, drack vin och lyssnade på dålig karaoke. Humöret var på topp ända tills hellregnet bröt ut ca tio minuter efter att denna bild togs. Vi ryckte åt oss vad vi kunde rädda vilket i mitt fall var en tre femma Norrlands Guld och sprang för att ta skydd. Vi blev totalt dyngsura och åkte hem till Jonnie och spelade "Hur Fan Visste Du Det" istället. Därför kan jag nu dela med mig av att världens tyngsta, naturliga bröst väger 16 kg (obs styck). Så sitter man där och lyfter lite diskret i sina egna och ba 0,1-0,2 kg kanske... Nåväl jag fick också lära mig att en bröstförstoring endast kostar runt 30.000. Lika mycket som terminsavgiften på min skola. Det är bara till att väga för och emot så att säga. 
 
 
 
, , , , , , ,

Och här står jag och glor

 
Jag och Jonnie är ute och motionerar. Efter gårdagens bartömning som avslutades med grekiskt fyllekäk kändes det rätt i tiden att leva lite hälsosammare idag. På vägen hem ska det köpas glass och jordgubbar...
 
Sluta döma mig!
 
3 höjdpunkter med gårdagskvällen
 
1: Det gick rå-bra att dj'a och tre olika personer kom fram och visade uppskattning!
2: Jag bondade med en tjej från Hongkong! *gRaTiS BoEnDe eLLöR?*
3: När det började bli dags för oss att dra hemåt faller Kemal ner på knä med händerna upp mot himlen och ropar "I shaved for nothing!" Jag dog typ efter det. 
 
Idag har det pratats graviditeter, vilket för mig var jättetraumatiskt. Det var folk som blivit gravida trots p-piller och fortsatt mens och inte ens märkt det förrän det var försent. När konversationen var över kände jag mig också gravid. Man kanske skulle gå och spontantesta sig då och då bara för att vara på den säkra sidan? Fast å andra sidan så låter konceptet "Den Höggravida Dj'n" ändå som att det skulle kunna göra succé. Så många tankar så lite action... *bao-chicka-wow-wow* hehehe
 
 
 
, , , , , , , , ,

Sommarbio i Rålis

 
 
 
 
Hej på er fina:)
 
Här spenderades kvällen igår tillsammans med Jonnie, Bea, Sandra Gabban, några random fyllon, gratispopcorn, dricka och Edward Scissorhands. Jag var typ den enda av alla 6000 personer som var där som inte sett filmen och tyckte det var suupermysigt hela kvällen!
 
Ikväll är det fest hemma hos Jonnie och jag ska mixa musik. Eventet på fejjan är nu uppe i 30 gäster och jag är nervös! Jag bjuder härmed också in er allihop! Hör av er! Just nu "hjälper" jag för övrigt Jonnie på jobbet. Det går sådär.
 
Jag frågade just vad som är skämtet för dagen och hans svar var: Vet ni hur många göteborgare det bor i Tyskland?
 
Göööööörmany...
 
Hahaha...?

Ink Bash 2012

Hej,
 
här sitter jag och håller hårt i Mimmis hand. Hon ser till att jag inte blir uttorkad, uttråkad, getingstucken eller avsvimmad. Då och då klämmer jag jättehårt i lillhanden men hon klagar inte...
 
 
...för jag håller ju på att göra värsta mega-tatueringen jö! Här daskar jag upp en bild på min välsvarvade baksida.
 
 
Nästa gång kommer det läggas i färg och skuggor. Inti frågade mig om jag ville komma på tatueringsmässan Ink Bash som är den 24-26 Augusti och bli tatuerad direkt på plats. Attention whore som man är räckte det med gratis inträde på mässan för att jag skulle tacka ja. Jag var sjukt nöjd över det hela ända tills det gick upp för mig att jag just tackat ja till att sitta top less i flera timmar framför hela svenska folket (typ). Det får väl bli till att beställa ett par bröstvårtstofsar i den där godishalsbandsstilen ni vet så slipper man känna sig så avklädd och utlämnad.  
 
Här kan ni klicka om ni inte vet vad jag menar
 
 
 
 
Jag och syrran tatuerade oss samtidigt. Jag hoppas att hon inte har ångrat det nu när hon har tvingats till att se mig naken och hjälpa mig att tvaga min rygg.
 
, , ,

Att svimma sexigt

 
 
 
I morse drog jag på mig mina converse och min jeansväst och gav mig iväg till jordens medelpunkt Tumba för att terra Inti (min tatuerare) lite mer om vad som snart komma skall. Grabbarna på Tumba Tattoo är alla astuffa, biffiga, spansktalande och supertatuerade (såklart). Jag brukar inte vara den som är den men av någon anledning har det känts som den viktigaste saken i världen att inte framstå som den nörd jag egentligen är. Något jag hittils har lyckats hyfsat bra med att undanhålla.
 
Jag kliver innanför dörren och Inti hälsar med ett handslag. Jag hade hoppats på en fist bump men tittar ändå nöjt på smågrabbarna som sitter och väntar på sin tur. Vi diskuterar min tatuering ett tag och jag inser att vi har olika uppfattning av vad som kommer att bli snyggt. Jag går därför med på att han ritar en skiss på ryggen på hur det kommer att se ut. Där står man sedan iförd endast legins och bh som dagen till ära och aningen tanklöst råkar vara värsta monster push-upen.  Under dessa tio minuter medan han står och ritar kommer två andra killar in gör sitt bästa för att låtsas att de inte kollar. Den bjuder jag på tänker jag kaxigt. Sedan blir det svart och jag sitter plötsligt på en stol med ett glas vatten framför fejset och av någon anledning en svensk familj med två barn ståendes bredvid mig. Jag har alltså svimmat... Iförd endast monster-push up... Den ångesten. Inti ser orolig ut och jag känner ett behov av att hävda mig och rädda den respekt jag fått för mig att jag har. "Öhh alltså jag lovar jag är verkligen inte rädd" klämmer jag ur mig "Det här händer mig då och då" "Mmhmm" säger han "Jag får ta hand om dig när det är dags för den riktiga tatueringen" 
 
Haha fml! Jag ger upp jakten på respekt. Jag skulle inte överleva en enda dag på gatan så är det bara. Jag kan bara hoppas att jag svimmade sexigt. Om det nu ens är möljigt.
 
 
, , , , , , ,

Heeey Sexy Ladyy!!

Hur mycket want är det på denna koreanska version av Günther?!  Alltså vilken kille!
 
 
Den dansen! "opp opp opp oppa Gangnam Style"
 
Fatta man skulle få status om man lite casual skulle dra på sig ett par brillor och poppa runt så här på krogen. Älskar allt med videon; kläderna, brillorna, musiken, dat ass, sångtexten, dansen och till och med spam-reklamen med Mastercard Gold som någon tycker är ett passande val till folk som väljer att kolla på just detta klipp. Det tycker jag också. Haha vilken skön snubbe han verkar vara egentligen! För honom måste livet verkligen vara en fest!
 
 
, , , , , , , , ,

Första Gigget!

Se upp Stockholm! Jag har mitt första dj gig nästa helg! Jag följer nu maniskt eventet på fejjan. Det är en privat "jag säger upp mig för att börja plugga" "välkommen till arbetslösheten" fest. Än så länge är det elva gäster som kommer. Elva! Det är ju jättemånga! Shit just got "real"
 
Föresten hörni kolla! 
 
 
Årstaberg vet vad som är viktigt! Någon har tagit på sig ansvaret att se till att Dwight Schrute och kommentarer  som "I am faster than 80% of all snakes" kommer ut i samhället. Bra spelat Årstaberg. bra spelat.
 
Gaah nu är det en till som kommer! 12 alltså! Den pressen...
 
 
 
 
 

, , , , ,

Love Hearts

 
Love Hearts. Jag fick dom av Syrran och Mimmi. Jag gillar't. De är roliga att tugga på eftersom dom blir till typ skum. Sen har dom också olika ljupa budskap som My All, True Love och av någon anledning även Blue Eyes som alla får en att tänka över livet lite extra. De hamnar helt klart i kategorin "godis man blir glad av"! Alltså lååångt ifrån "godis man inte blir glad av" som till exempel Ahlgrens tråk-bilar och Marmeladkulor. Alltså sånna här.
 
 
 
 
 
 
(Obs inte en överdrift)
 
 
 
 
, , , , ,

Det högst underskattade skämtet

Samtidigt i stugan på Öland.
 
Hela tjocka släkten sitter inklämd i stugan och har just ätit färdigt när Mamma säger "Emanuel verkar verkligen gilla de tjockare korvarna""Men Mamma, phrasing!" svarar jag och tittar lite förebrående på henne. Tystnaden breder ut sig i stugan och ingen verkar ha fattat vad jag menade. Jag känner att jag måste förtydliga och säger "Men var det bara jag som hörde sexreferensen?". Det blir tyst igen och det går upp för mig att forumet inte är optimalt för ett sådant skämt. Jag hinner också att reflektera över att personen i fråga endast är elva år vilket verkligen inte gör saken bättre. Ingen säger nånting och jag börjar fundera på att gömma mig under bordet när plötsligt barnets mamma bryter tystnaden med ett långt och hjärtligt skratt. Hon är den enda som uppskattar mitt försök till att höja stämningen. Min svägerska, en hjälte!
 
 
 
, , , , ,

Indianer utan cowboys

Hääääj!
 
 
.
.
.
 
 
 
Jag (min mamma) har smäckt på en indian på min jeansväst! Kolla! 
 
 
 
 
Hej då
 
 
 
 
 
, ,

Terrorn

AAAAHHHHH!!
 
Terrorn av att i lugnan ro glida runt på gatorna i lilla Växjö och plötsligt springa på sina ärkefiender "Panflöjtbandet"!
 
 
Jag har haft en biff ouppklarad med detta band ända sedan "incidenten" som hände för flera år sedan då jag oskyldig som ett litet lamm krockade med en av dem när vi båda kom springandes från varsitt håll runt hörnet av Linnégallerian. Jag fick mitt livs chock och han ett gott skratt. Nåväl mötet idag gick relativt smärtfritt trots allt. 
 
Annars då hörni, ta och lyssna in min senaste mix! Det är Electro. Det är Swing. Det är House och det är AMAAAZING! 
 

 
 
Massa spontan internet-kärlek till er!
 
 
, , , , , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0