Insikten

Sitter och halvsover i klassrummet till den totalt ointressanta föreläsningen om Human Resource Management. Det är bara den första klassen och jag är orolig över hur jag ska stå ut en hel termin. Så fort läraren öppnar munnen så hör jag bara ”blaaaa” och varje power point slide säger ”random text”. Jag får hela tiden påminna mig själv om att det egentligen är intressant och inte satans-as-tråkigt.


Då plötsligt slår det mig som en käftsmäll. Det är exakt sånna här situationer, samtalsämnen och människor jag kommer att ha att göra med för resten av mitt liv… Det är precis en sån torr affärskvinna som sitter på kontor hela dagarna och sätter papper i pärmar eller nåt som jag själv pluggar till att bli… *Den känslan*


 


Jag vet inte vilken av fåglarna jag identifierar mig mest med. Den vars själ just lämnade kroppen eller den som skriker rakt ut. Det är först nu jag inser vikten av att kunna matcha business och pleasure.

 

 


, , , ,

I-landsproblem

First World Probem I-landsproblem

Häpåer!

Det här är första "memen" som jag gör själv. Ganska exakt så här känns det.

, , ,

Situation Dirty Dirty

Da House: dirty
Jag: dirty (pga barbeque'n som pågick på balkongen)
Killen endast iförd Thaiboxingshorts: dirty
Lill-katten: dirty (anledning: ramlade ner i toan på festen och fortsatte sedan sitt vilda festande i det smutsiga huset)

...Så idag har vi haft en familjedag där vi städat huset tillsammans och tvagat våra smutsiga kroppar...Också tillsammans. Närå. Det var ingen som var på den idén. *stelt*

, , , , ,

Da House Goes Thailand

Så det är Thai-hus-fest hos oss ikväll. Jag är på väldigt mycket Zui bian, Whatever-humör. Sofia säger "Kattis du kan duscha före mig". Jag svarar helt ärligt att "jag är superfräsh by nature". Tio minuter senare har jag blivit intvingad i duschen i alla fall. Jag hade ju verkligen inte tänkt stå nära någon ändå.  Jag antar att om 150 personer kommer ikväll så blir det ganska svårt att hålla avstånd.

Danielle ringde just och meddelade att hon har neonfärg. Festen är räddad. Nej på riktigt festen är räddad!!

Av någon oförklarig anledning så känner jag mig lite lagom som The Terminator också. Jag misstänker att det är något tillfälligt dock. jag ignorerar impulsen att klä ut mig till robot och går istället på den här stilen för ikväll.


In i dimman, smoggen eller som just ikväll barbequeröken som drar rakt in i lägenheten..., , , , ,

Jag är hemma!

pussycat dance beijing hemma

Jag har haft min första danslektion på ungefär sex månader och det var hur roligt som helst. Jag kramade allt och alla. Receptionisten gav mig 10 procent rabatt på mitt terminskort. Ja, det var kärlek i luften på Pussycat Dance idag. *lycka*

Min skola uppmanar oss att läsa extrakurser. Man får absolut max välja två och vill man ha ännu fler måste man betala extra. Det man kan välja på är:
 • Global Cinema & Culture (...?)
 • Introduction to Sociology (bitch please)
 • Chinese Encounter With The West
Hmm det känns som att det troligen inte blir några extrakurser för mig den här terminen.

Nu är det födelsedagsferre på min roomies restaurang. Äntligen får jag användning av min jet lag som jag hoppas håller i sig ikväll också! Det känns som att det kommer bli en bra kväll :9


, , , , ,

Åh Ayi mitt hjärta slår för dig

I åtta långa veckor har vi varit ifrån varandra vår städerska och jag. Åh vad jag har saknat henne! Jag har föreställt mig ögonblicket då vi återförenas.

När det rasslar i dörren sitter jag i soffan och känner mig sensuell iförd min röda sidenmorgonrock. Jag slår upp min översminkade blick och får se hur städerskan kommer in i hallen. Hon har som ett guldsken runt sig. Våra blickar möts och vi börjar springa i slow motion mot varandra. Jag har lite svårt att ta mig fram då jag har på mig stillettklackar och just har smort in mig med lotion. När vi äntligen når varandra kramas vi ungefär såhär:

'
och jag säger "Ayi Nihao" vilket är typ det enda jag nånsin säger till henne, och hon svarar något som jag inte fattar. Som vanligt, men det spelar ingen roll för äntligen är hon här för att städa upp efter mig igen.


Vad som egentligen hände: Jag är fortfarande jet laggad och somnade inte förrän sju på morgonen. Klockan elva öppnas dörren till mitt rum. Ayi har redan kommit och undrar om jag har nån tvätt "Ja. Där. Ut" är det enda jag lyckas klämma ur mig. När jag äntligen lyckas ta mig ur sängen har hon redan gått hem. Suck. Jag får ta kramen nästa gång.

, , , , , ,

Här ligger jag och är jet lagged

Hej,

Vad gööör ni där hemma?


Första kvällen tillbaks i Peking och jag lyckades med att bli uppraggad av 2 tjejer tillsammans med en 1 styck dvärg som hade världens största gauges i öronen. Seriöst hålen måste varit typ tre centimeter. Det hela kändes väl inte riktigt som jag och jag avböjde.
Imorgon är det registrering i skolan och dansskolan. *roligt jö*

, , , , ,

Livet leker i Moskva

Här sitter jag, på det enda stället med wifi på typ hela Moskvas flygplats. Man kan tydligen inte köpa något alls heller om man inte har ryska rubler att handla med. Det har jag inte era tröga jävlar! Fatta hur många kunder de går miste om varje dag. Nu ska jag sitta här i tre timmar till och gnälla!


Hahaha Vilken kille!!

Jag känner redan att jag klickar med tjejerna som bor här.


Turn Me On

\(*O*)/,

Jag, Mimmi och kycklingen

Jag och Mimmi och random kyckling går loss i köket. Mimmi försöker göra sin matteläxa och jag stör hela tiden med annat roligt som Photo Booth.


roligt kyckling underhållande
kyckling rolig humor

, ,

Genusbussen

Här sitter man på E4:an och funderar på genusfrågor. Som liten palt hände det ibland att mina killkompisar kom hem till mig och glänste med sina "Action Man". Jag hade själv en arme av oönskade Barbies som jag aldrig lekte med och för mig var Action Man (med fallskärmen) den perfekta mannen. Jag var jätte-avis på alla mina vänner som hade den och jag försökte spara pengar så jag kunde köpa mig en egen.

En dag när Fredde och jag lekte hemma hos mig och vi roade oss med att kasta ut hans Action Man med fallskärm från balkongen och se honom snyggt sväva ner mot marken, kommer en avlägsen släkting hem till oss. Denna släkting som typ aldrig har träffat mig har ändå med sig ett paket till mig. Det är rektangulärt och ganska stort. "haha" tänker jag självsäkert, ge mig en utmaning nästa gång. Jag sliter upp paketet och stirrar ner på en fjolligt leende Ken. Jag finner inte ord för min besvikelse. Dumma, talanglösa Ken! Var har du fallskärmen du måste ha för att rädda världen? Vad kan du briljera med förutom det där löjliga Hollywood-leendet? Jag går tillbaks upp till Fredde och det dröjer inte länge förrän Ken också får vara med att hoppa från balkongen...


Stockholm

Här sitter jag och försöker peppa mig själv inför att åka till Stockholm imorgon. Jag gillar egentligen stan jättemycket det är bara det att vara i Stockholm betyder att snart åka tillbaks till Peking. Att åka tillbaks till Peking gör mig jättenervös! Jätte! Tänk om det inte alls är så fantastiskt som jag tyckte innan jag åkte hem?!!

Hjälp!

Allt skoj jag haft i Stockholm:

Stockholm

Reklamskoj *Heeh*
Haft studiocirkel på toaletten. Enda lugna stället i lägenheten.


Lindvallen

Åkt (eller i mitt fall legat på marken med) skidor med polarna.Flugit flygplan med Jonnie på fyllan vilket inte var helt lyckat.


Drottninggatan Stockholm
Druckit för mycket vin på ett random tak på Drottninggatan.


Gått hem i soluppgången.


Dansat Kalinka på årets coolaste fest, den Slaviska Kärleksfesten


Alla random demonstrationer man passerat på Plattan.


Ögonblicket när jag insåg att jag har ett abnormt stort huvö.


, , , ,

Kalla Mig Shuffle MasterBlir så sjukt insprirerad av denna video! Vilken kille! Måste lära mig och bli *ShUfFlE mAsTeR* nu på en gång så jag kan glänsa så här mycket när jag blir gammal.

, ,

Fruktstund


how to make gif

, , , ,

Stockholm Riot

Jag fortsätter att  våga vägra Stockholm. Jag skulle ha åkt tillbaka till Stockholm i Söndags. Sedan gjorde jag ett nytt försök och bokade en bussbiljett till idag på morgonen. Det blev inte heller av och nu sitter jag här i soffan och kollar på Married With Children. Jag älskar att vara hemma själv. Man varvar ner något så otroligt.

Jag bävar inför dagens Bodyrock träning som jag just nu sitter och samlar mod till att göra. Eftersom jag är ganska ny med det här att träna hemma så vet jag inte exakt vad det innebär att till exempel göra burpees i 50 sekunders set förrän jag provar och då brukar det vara försent att ångra sig. Jag har kommit så pass långt ändå att jag insett att det aldrig är så pass skitenkelt och o-jobbigt som dom vill få det att framstå. Jag har hittills varit nära döden varje gång jag lyckats avsluta en av deras träningar.

En bild som inte har med nånting att göra.
På Lördag är vi återförenade:)


, , , , ,

Mitt Hjärta På Alla Hjärtans Dag
, ,

När man ska hålla käft #103

förseglade läppar.

Vänj er vid det här fejset för det är så här jag kommer se ut framöver. Framöver, när jag inte pratar med någon vill säga.

Min mamma och jag är på Apoteket på Samarkand och shoppar loss. Jag får p-piller i alla hjärtans dag present. När mamma som bäst håller på att betala får jag syn på den. Sedan följer en lång inre dialog om huruvida min nyfikenhet och att ta reda på sanningen vinner över en eventuellt pinsam situation. Efter mycket jiddrande fram och tillbaka kommer jag fram till att jag inte kan gå därifrån utan att veta. Fort innan jag hinner ändra mig kastar jag ur mig följande till den medelålders kvinnan i kassan.

Jag: Vad är det för blå grej du har tejpat på handen?
Kvinnan: Det är till för att täcka över min vårta.
Jag: Jaha. (försöker tänka ut något att säga för att rädda situationen) ...
Kvinnan: ...
Mamma: ...

Vi betalar och lämnar butiken (för gott).


, , , , , ,

Spela Mig

En överaskning till er!

Spela mig! Jag älskar era huvön och kommer att sitta klistrad där inne för alltid, alltid, alltid, alltid!Höhö!!
, , ,

Grinigt Värre

Har just kommit hem från gymmet. Nu kan jag knappt referera till min träning i Sverige som mygelträning längre eftersom Nordic Club låter mig gratisträna mer än en gång. Något som i och för sig är snällt men nu när det inte är en sport att träna gratis längre har jag blivit aningen avtänd på det hela faktiskt.

Tabben jag gjorde idag var dock att av misstag kalla det för gratisträning för tjejen som jobbade i receptionen. Hon blev super-aggro och blängde på mig som den myglare jag egentligen är. Jag omformulerade mig snabbt och sa "provträning menar jag ju såklart".


, , , , , , ,

På stranden i Filippinerna

Så har man äntligen fått tummen ur och börjat välja och redigera bilder från Filippinerna. Det här är från El Nido, Palawan.

filippinernafilippinerna

, , , , , ,

Festen

Hej frön!


Jag hade världens bästa utekväll i Växjö (oddsen på det?) igår. Jag har inte haft roligt på länge och just nu vill jag bara gruppkrama alla som var där. Det blev till och med efterfest på Napoli precis som förr, med kebabpizza. Fatta lyckan!

I skrivande stund snurrar dock hela världen och jag jobbar jag på att komma ur sängen. Så länge går dessa på repeat., , , , , , ,

Vad Jonnie har i gardberoben Tjejen med strutbrösten

HAHAHHA när hände det här??

Utan att ni behöver lägga allt för stor vikt vid varför så satt jag just och spontan-googlade "strutbröst" på google images... Jag är med på hela 14 stycken och totalt så är 29 bilder mina. Hahaha!? Jag måste nog dra ner på användandet av ordet strutbröst efter detta inlägg. Herregüüd! Jag som kör på kontrollerat missbruk. När spårade det ur?

, , , ,

Så.Mycket.Gilla.Med.Denna.Låt.

BA BABABABA BA BABABABABA!!!Så.Mycket.Lyssna.

Familjefotot

Någon har fattat beslutet att det ska tas ett gruppfoto i familjen vilket inte har gjorts sedan typ 1990. Då såg vi ut så här.


Det kommer tydligen vara samma "skojiga" fotograf som för 22 år sedan som tar bilden. Då gick hans spex hem för 1/5 av famlijen men den här gången är jag mycket tveksam till att han kan leverera. Som tur är har jag och min bror planen att stå på varsin sida och räcka "fuck you" i smyg åt fotografen, (ni vet som den coola killen i fyran gjorde på klassfotot). Så nu känns hela grejen aningen lättare att leva med.

, , , , , , , ,

Inte utan min läderpung

Här är tre saker som jag inte kan hålla för mig själv längre.

1: Vad jag gjorde för ett år sedan:


Mös omkring i en random rishatt som av någon anledning fortfarande finns kvar i vår lägenhet.

2: "Åh du ljuva läderpung aldrig ska jag ta dig från min rakade bringa!" Jag har äntligen hittat Iphone-läderväskan som jag hetsat runt hela Stockholm efter. Växjö levererar!

3: Kolla adressen! Äntligen har jag gått och blivit seriös! http://gonetochina.se Ni kan dock som ni märker använda er av den gamla blogg.se-adressen också!


, , , , , , , ,

Noah!


Respekten man inger

Kolla vad jag har fått.

Faster kommer hem och en bajskorv levereras

Seriöst. Här tar man sig hem till Sverige för att hälsa på för första gången på ett och ett halvt år och så här mycket uppskattas det av en person i familjen... Denna någon har tagit sig tid att göra en bajskorv i lera som "Välkommen hem-present". Respekten man har liksom.

Den skyldiga:, , ,

Värsta grejen nånsin


Det är mitt i natten och man ligger i godan ro på mage och sover. Plötsligt händer det, överaskningsnysningen! Det händer så fort att man inte har tid att vända sig om. Resultatet: Man sträcker alla muskler i hela halsen. Sedan följer en period av okontrollerad vrede blandat med grovt svärande och känslan att någon måste betala!
arg

, , , , ,

Pervo-rullgardinen

hästarna i Braås

Här har ni en bit av rullgardinen i gästrummet i mina föräldrars hus. Kolla närmre på hästarna i bakgrunden. Jag har alltid tyckt att det ser ut som att det kommer ut en brun häst ur arslet på den vita hästen. Och att den vita hästen verkar tycka att det är hur normalt som helst och helt ostört fortsätter äta gräs. Detta har stört mig under hela min uppväxt! Det som stör mest är att ingen som jag nånsin har delat det här med förstår mig! Den person som någon gång i framtiden säger att han ser vad jag menar kommer troligen bli min framtida man.

, , ,

Är det för mycket att begära?

Här ligger jag och är upprörd

Här ligger jag och surar. Fine att jag inte har en "modeblogg" och att jag aldrig lägger ut outfit-bilder på mig själv och berättar om hur dyra kläder jag har råd med, men är det för mycket begärt att ni någon gång uppskattar eller säger nåt snällt om vad jag har på mig? Va? Ni bara tjatar och tjatar om Kina hela tiden! Inte en endaste liten kommentar som "åh vilken fin Pyjamas-tröja du har Kattis." Ja, det är L.O.G.G från H&M, skulle jag kunna svara då. Eller "men guuud är det en riktig Mulberry väska?" Ja, endast 100 kr på Yashow i Peking. Men nej så omtänksamma är ni minsann inte.

, , , , , , , , ,

Mest fantastiska presenten nånsin!!

Bästa presenten från ICA Braås!

Alltså seriöst!! Kolla presenten jag fick av min bror och Ida! Det syns kanske lite halvtaskigt men det är:
 • Årets ICA-kalender
 • ICA-strumpor
 • ICA-chips
 • ICA-tuggummi
 • ICA-film
 • ICA-blomma
 • 1 st personligt brev från ägaren "ICA-Kurt" plus en gåva i form av 2 st lotter!
Fatta lyckan man känner. Nu är mitt liv fulländat!

, ,

Konfrontationen

Jag har fått träningsvärken från helvetet tack vare mitt lilla Bodyrock-försök igår. Växjö Simhall får vänta tills imorgon. Istället blev jag tvungen att konfrontera *IcA-bUtIkEn*

För alla er som mot förmodan ännu inte upplevt Braås. Här är'en, medelpunkten.

Vi ses på ICA Braås!

Trots att det var helt emot min vilja funkade taktiken "gå fort och titta ner i golvet" hyffsat bra ända... tills jag kommer till fruktdisken och en medelålders kvinna närmar sig. Jag som inte har en aning om vem hon är andas ut med en lättnad och kastar fort ner resten av pärona i påsen för att bli klar. Då hörs en röst bakom mig. "Men åh lilla Katarina, är du hemma från Kina nu?" Jag vänder mig om och inser att det är samma kvinna som tidigare. Hon är precis lika random på nära håll.


Jag tar på mig mitt Poker Face...


och svarar något stelt... Sedan springer jag till min mamma och gömmer mig.

, , ,

Come Into My Life

Jag vet att jag är aningen sen nu. Jag fick den av en kompis som då lyssnade på den om och om och om igen. Just då fattade jag inte riktigt grejen men nu av någon oförklarig anledning fattar jag precis. Låten kastar mig rakt in på efterfest i Peking :)


, , , ,

Hottar till det


God afton, Här ligger jag och sexar till mig för er så här på kvällskvisten!

Alltså något som alltid har varit lite av en "deal breaker" för mig när det kommer till killar är om dom har ett sjätte sinne precis som jag för att kunna göra "blomman" med tungan. Så här.


Det eller magrutor då går väl också hem. Vem håller med mig? w(^o^)W

, , ,

Fika med gänget


Hejsan svejsan

Det känns så bra att äntligen få hänga med Braåsgänget igen!! Jag kan ju säga en sak. Det är inte saft vi har i glasen!! (Det är Rebenshopen) "Upp i topppen Rebenshopen"

,

Hej mina älskare ^^


Gör ni idag rå? Vad det än är, snälla gör det för mig också. Jag är nu i Braåz och har kvalitetstid som det kallas, det här att göra ingenting. Jag kan ha lagt ribban aningen för högt med målet att:
 • Läsa ut en (1) st valfri bok under veckan.
Efter att jag nu en hel dag envist suttit med datorn i knäet och då och då kastat sura blickar på boken har jag kommit fram till en ändring:
 • Börja att läsa ut en (1) st valfri bok under veckan.
Det händer nog i morgon känns det som! Jag har i dag även hunnit med att träna. Provade Bodyrock för första gången. Först skrattade jag mig igenom träningen och på slutet grät jag blod. I morgon kommer mygelträningen till Växjö simhall! Checka in i morgon för en update!

, , , , , ,

Haahhaa


Contracted Salmonella ella ella eck eck eck

Hehe humor!

Men seriöst kul att man lever i alla fall. Ni kan skicka blommorna till mina päron där jag för tillfället kurrerar mig.

, , ,

Road Trip

Vi lyssnar på The Voice på full volym på radion. Mamma är måttligt road. Man ba Sorry For Party Rockin'

Lärdomar under resan hittills:

1: Ica-personalen följer min blogg.

2: Min mamma gillar Eminem lika mycket som jag så nu sitter vi och head bangar till Without Me.


Mot skogen!

Kollar på Dödlig Smitta på National Geographic och känner mig allmänt nöjd över att inte vara en Malaysisk grisbonde. Det är bara jag uppe än så länge så ingen kan döma mig för att jag äter godis till frukost heller, vilket känns bra.

Om ett par timmar åker jag och mamma till Braåz för att ta del av en veckas vilt festande på Ica: Torghallen. Jag vill inte ens tänka på hur mycket spex jag måste missat efter nästan två år i Peking! Snart är jag tillbaks på banan.


Then I'm Gone, Then I'm Gone, Then I'm GoneHääääjjjjj!

Här på bilden ser ni en lycklig överlevare av vintern 2012 i Stockholm. 20 minusgrader var det i kväll... (20!!) Vad fan Sverige!! Skärpning! Vi lyckades ta oss till Gamla Stan för tjejkväll och jag trodde jag skulle dö innan vi kom fram men som tur var gjorde jag inte det!

Lite otippat så, så tänkte jag dela en låt jag lyssnar och lyssnar och lyssnar och lyssnar och...
, , , , ,

2 saker som jag tjatat om hela kvällen!

1: Min jättebebis med ögonslem Corragio!!2: Skämtet som aldrig blir tråkigt.

- Ska vi trolla?
- Trolla?!
- ja, först ligger vi som fan.
- Sedan?
- Sedan försvinner du!!!


, , , ,

humorkollen


Haha för jeffla kul..., ,

Låt mig presentera...


MiN sYrRas gULa LäDeRsOfFa!

Det framgår inte riktigt på bilden men den är enorm! Sju platser har den fast varje plats kan typ rymma två personer. Den tar upp hela vardagsrummet. Jag gillar den skarpt.

Den har fördelar såsom om du spiller läsk eller nåt i den så ligger det bara kvar ovanpå istället för att sjunka in i, typiskt skinnsoffor så. Bara det att den är gul gör en gla'. (Fatta kulorna man måste ha för att göra ett sånt köp!) Den går även att bygga om till en gigantisk bäddsoffa med förvaring(!).

Det finns faktiskt bara en dålig sak med denna soffa. Nackstödet. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med en stor kudde längs huvudet så man tvingas sitta lite framåtböjd hela tiden. Det skulle dock kunna vara jag som är felkonstruerad sen födseln. På Pekings flygplats inför "the-never-ending-journey hit så var jag inne presentshoppen där en försäljare försökte tvinga på mig en res-nack-kudde i sidentyg.

Försäljaren: Den är ju jättefin som present.
Jag: (Skrattar henne i ansiktet) mm fast nej så roligt ska vi inte ha.
Försäljaren: Nehe. Du skulle ju kunna använda den på vägen hem.
Jag: Langa hit kudden!

Jag trodde jag gjorde värsta klippet men insåg så fort jag satte mig i flygstolen med den satans kudden att det skulle vara mer avspänt att häfta fast nacken i flygstolen än att behöva vara inklämd i kudden hela vägen hem. Nu ligger den fula kudden här och väntar på min mamma. Hoppas hon blir glad!

, , , , ,

Myglaren

Nä men ok nu ljög jag faktiskt i förra inlägget! Jag ser mer ut så här efter träning...


Det vill säga typ otränad. Jag failar alltid när det kommer till styrketräningen. Ljuger för mig själv att jag orkar både kondition och styrka och lovar verkligen att lägga ner min själ i styrkan efter att jag sprungit. Så springer jag en timme och sedan orkar jag typ inte stå upp längre. Det slutar alltid med att jag gör några halvhjärtade Sit-ups och sedan går jag hem.

Nåväl. Det jag ville hetsa om idag är att jag har ända sedan jag kom till Sverige blivit värsta stor-myglaren med att träna gratis på gym. Jag har hittils "provtränat" på Flex en gång och på SATS två gånger. I helgen tänkte jag prova Friskis och Svettis och 24/7.

En fråga jag funderar över typ varje gång jag tränar är varför man väljer "SATS" som namn på sitt företag. Allvarligt. Pikarna man måste få stå ut med dag ut och dag in.

, , , , , , , , ,

TESTO-FEST!!!HÄÄJ!!

JAG HAR VARIT OCH GYMMAT OCH SITTER NU OCH KÄNNER HUR TESTOSTERONET FLÖDAR!!!!! AAAHHHHHH!!!

, ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0