Låt mig presentera...


MiN sYrRas gULa LäDeRsOfFa!

Det framgår inte riktigt på bilden men den är enorm! Sju platser har den fast varje plats kan typ rymma två personer. Den tar upp hela vardagsrummet. Jag gillar den skarpt.

Den har fördelar såsom om du spiller läsk eller nåt i den så ligger det bara kvar ovanpå istället för att sjunka in i, typiskt skinnsoffor så. Bara det att den är gul gör en gla'. (Fatta kulorna man måste ha för att göra ett sånt köp!) Den går även att bygga om till en gigantisk bäddsoffa med förvaring(!).

Det finns faktiskt bara en dålig sak med denna soffa. Nackstödet. Jag har aldrig riktigt fattat grejen med en stor kudde längs huvudet så man tvingas sitta lite framåtböjd hela tiden. Det skulle dock kunna vara jag som är felkonstruerad sen födseln. På Pekings flygplats inför "the-never-ending-journey hit så var jag inne presentshoppen där en försäljare försökte tvinga på mig en res-nack-kudde i sidentyg.

Försäljaren: Den är ju jättefin som present.
Jag: (Skrattar henne i ansiktet) mm fast nej så roligt ska vi inte ha.
Försäljaren: Nehe. Du skulle ju kunna använda den på vägen hem.
Jag: Langa hit kudden!

Jag trodde jag gjorde värsta klippet men insåg så fort jag satte mig i flygstolen med den satans kudden att det skulle vara mer avspänt att häfta fast nacken i flygstolen än att behöva vara inklämd i kudden hela vägen hem. Nu ligger den fula kudden här och väntar på min mamma. Hoppas hon blir glad!

, , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0