Discoverdose!!

 
 
Äntligen är den här! Min första egenproducerade mix! Vägen har varit fylld av tårar, gap, gnäll och svett. Jag har skällt på roomisarna, kastat vindruvor på Shitty, skrikit åt Travis och bett om ursäkt till samtliga. Jag gilarn' massor och jag hoppas ni gör det med! LySsNa!
 
 

, , , ,

Bakisdöden

 
 
 
Här är en bild från i Fredags. Jag blev asfull på gatu-alkohol och var till en början helnöjd med att jag lyckades spara pengar på det sättet. Dock kände nedsupna Kattis att pengar är till för att spenderas och köpte därför ännu mer alkohol.
 
I Lördags dog jag bakisdöden. Ni vet hur man brukar säga att det var värt baksmällan. Det var det inte.
 
Tips #1: För er som planerar att besöka Peking. 15 kronors Mojitos är inte en bra deal.
 
För övrigt, till höger på bilden är min bästa klassis Nora. Hon lämnar mig dock snart för att plugga en termin utomlands. Som om vi inte redan är utomlands! Det räcker tydligen inte för henne och jag är aningen bitter faktiskt. 
 
 
 

, , , ,

Sockerkoma och tårar av lycka?

best gif maker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nä men jag är faktiskt inte ledsen nu för jag äter chokladkex och försöker undvika att tugga på mitt hår. Sockerkoma nästa.
 
 
 
 
 
Snygg man är som ledsen förresten! Kul för de som tvingas dela lägenhet med mig under tentaperioder. Senast igår såg jag troligen ut sådär efter att jag bett om feedback på ett cover letter jag skrivit och började sedan nästan gråta när jag fick det. Jag tjurade loss totalt resten av kvällen. Först efter att ha sovit på saken kunde jag ta feedbacken som konstruktiv och göra ett nytt försök.
 
 
 

, , , , , , ,

Pardon The Swag

 
 
Häääj:)))
 
Idag är sista tentan... För den här veckan... Min skola älskar tentor. En termin består av ca tolv klasser och av dom är tre veckor tentor, inlämningar och redovisningar. Igår hade jag tenta i kinesisk högläsning. Det tog femton minuter. Sedan är det bara att ta sig hem igen.
 
Jag satte mig just ner för att så här på morgonkvisten analysera min prestatation den här terminen. Jag kom fram till att jämfört med förra terminen så blir troligen betygen inte lika bra. Jag funderade vidare på varför. Minst två lärare (varav en också råkar vara rektor) tycker inte om mig speciellt för att jag pratar och ställer frågor (Pardon the Swag). Så nu har jag kommit till insikten att folk gillar kanske mig bättre när jag som förra terminen håller käft. Jag antar att det beror på vilken person man är. Om man är rektor och har ett efternamn som låter väldigt mycket som pung kan man inte vara annat än en hater.
 
 

, , , , , ,

Chinatown i Peking?

 
Tur att någon har koll på läget och kan visa vägen för oss mindre vetande. Chinatown i Peking ligger på väg till skolan. Skönt att få det uträtt.
 
 

,

Smygbloggar


Whaddup?? Här ligger man nu ensam i sitt flickerum och lyssnar på Podcasts och anlyserar livet i punktform.
  • Shitty Kitty, vår smutsiga katt blev könsmogen vilket resulterade i ett brådskande besök till vetrinären. I efterhand har det slagit mig att det faktum att priset gick att pruta på kanske borde ha varit ett tecken på att "sjukhuset" inte var helt legitimt. Så här en vecka efteråt verkar Shitty dock helt ha återhämtat sig förutom hennes tillit då som troligen är skadat for life. Jag försökte muntra upp henne genom att köpa en enligt mig jättefräsch guldig sportjacka och sätta på henne. Det gick inte hem och min slutsats är att hon är en mycket komplicerad och svårflörtad katt.
  • Jag är mitt uppe i att skriva tentor
  • Jag, Travis och några vänner hade vin-picknick i bästa Stockholmsanda i en park i Lördags. Det var en kanonkväll och humöret var på topp ända tills vi försökte gå hem mitt i natten och porten var låst och vakten utanför inte ville släppa ut oss.
  • Min kinesiska har nått serietidningsnivå och jag läser just nu Stålmannen.
  • Jag vill spendera mitt sommarlov som en "beach bum" i södra Kina och jobba i en random bar och endast prata kinesiska. Efter det vill jag åka hem några veckor och vara innestadstjej i Stockholm. Kontrasten känns hälsosam.

, , , , , , , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0