Adam om att flyga till Dubai:


Invandrar-kinesiska

Hej,

Här sitter jag och har ångest över det här med annuitet.. Det gör mig uppriktigt upprörd när jag tänker på att det finns ett fåtal "Sheldons" (från The Big Bang Theory) där ute som har satt sig ner och funderat ut saker som annuitet och nu måste vi mindre begåvade bara finna oss i situationen och försöka anpassa vår vardag till denna nya kunskap.


Samtidigt utspelar sig dialoger som denna på invandrar-kinesiska i huset.


Jag: Ayi! Glöm inte att städa katt-toaletten.

Städerskan: Que?

Jag: Ja men du vet grejen där katterna bajsar och sånt. Jag kan inte det rätta ordet.

Städeskan: Heh... que?

Jag: Men (för helvete) kvinna kom och titta här. Se, den här grejen inuti har mycket bajs.

Städerskan: Ja jag ser. Jag fixar.


Det känns som det kommer att bli en lång dag.

, , , , , , ,

Punktlista jag älskar dig!

 • Min bh har knäppt upp sig inte mindre än två (2) gånger idag. Jag misstänker skarpt att ninjor ligger bakom det.
 • Jag har blivit av med min översättnings-oskuld och nu håller jag bara tummarna på att få betalt för det också.
 • Mina päron undviker mig när jag ringer.
 • Vi ska gå på rysk nattklubb strax när jag är klar med att välja skor (blogga).
 • Jag har utvecklat ett beroende för Pop Tarts *mMmmMMm*
 • Christina har myntat uttrycket "FMF" (Fuck My Face) för hon som hon själv uttrycker det, ser för jävlig ut just nu med massa finnar.
 • Jag har myntat uttrycket "FCF" (Fuck Christinas Face) som vi alla säger hela tiden för att inte låta henne glömma att hon ser för jävlig ut.
 • Alex vaknade imorse på soffan helt nerkissad av lilla skräp-katten. Jag skrattade jättemycket. Han tyckte sådär om mig och situationen. Jag tror vi är vänner igen.

, , , ,

OvännerIslamiska etikuppsats jag hatar dig. Jag har aldrig känt mig speciellt upphetsad över varken religion eller etik och ändå blir man konstant medtvingad i olika religiösa kretsar och jippon. Lite som med vegeterianer. Att vara kött-ätare sticker automatiskt alla vegeterianer i ögonen och man ska ständigt stå till svars för varför man tycker att det är okej att döda andra levande varelser. Håhå jaja! Jag känner att jag nu vill passa på och understryka att jag verkligen älskar kött. Kött tar upp tomrummet som min icke-existerande religiös-itet (...) lämnar efter sig. Jag vill gå runt i filé-dräkter hela dagarna och då och då slita av en bit, slänga ner och värma den i en panna och äta den... *mmMmMm*

Det kanske låter som jag är jättebitter över denna uppsats och då kan jag bara meddela att det är jag också! Samtliga medlemmar i huset är för närvarande samlade i vardagsrummet och myser till det. Jag sitter på mitt rum och tjurar.

Nåväl jag kämpar vidare. Det får bli taktiken "låg profil" imorgon i klassen.

, , , , , ,

Bakis-söndag

Med en dunkande huvudvärk spenderades söndagskvällen lite otippat tillsammans med en kemist, en astrofysiker och pizza. Jag hade blivit tjatad ur huset och över till min kompis Felicitas. Väl på plats deckade hon och min roomie på soffan ganska på en gång. Det blev bara till att socialisera med hennes två roomies. Dom visade sig vara super-roliga och har nu blivit mina "Leonard & Sheldon" från The Big Bang Theory-vänner, något dom inte vet om ännu. Dom försökte tålmodigt beskriva processen av att bygga ett jumbo-flygplan och jag förklarade processen av att beställa pizza på kinesiska. *win-win* På fredag ska vi allihop till Chocolate, den ryska klubben och jag ska få se deras egna dans-stil. ^^


, , , , , , , , , ,

Coma Cat

Jag vet inte varför men jag absolut älskar denna låt. Igår försökte jag posta den för att beskriva mitt tillstånd men jag var i för mycket koma för att göra klart. Idag är jag inte Coma Cat längre men låten är fortfarande supertung!!Herpes -Something all the cool kids in high school have

Vad jag gör en dag som denna. Testar läääsk..Som ni ser så gick den ner. Jag han aldrig fånga själva läsken på bild. Den var orange och påminde mycket om LIDL's egna variant av Fanta. Inte helt kosher helt enkelt men för 3,50 kan man inte vara för kräsen.

Imorgon spelar Paul Kalkbrenner i stan. Jag har laddat upp under två veckors tid och är nu mer än redo!!


, , ,

Som En Tonårsfinne

Det är rusning och Lilla Oskyldiga Katarina är på väg hem från skolan. Hon sitter i godan ro och lyssnar på pop högst upp, längst fram i dubbeldeckaren. Plötsligt faller en skugga över den annars solgnistrande världen. Lilla Katarina vänder upp blicken och möts av en stor svart massa som täcker upp hela vyn. Samtidigt går en skarp smärta genom vänstra låret och hennes överkropp kläms som en tonårsfinne upp mot bussrutan. Lilla Katarina vrider på huvudet (vilket är i princip den enda kroppsdel hon har möjlighet att röra på) och får syn på den fetaste kinesen hon någonsin skådat som har smällt ner sitt arsle på sitsen bredvid. "Det här måste vara vad klaustrofobi känns som" tänker hon för sig själv innan det svartnar för ögonen och hon svimmar...


Näråå! Nu överdriver jag allt lite. Jag svimmade faktiskt aldrig. Jag svettades bara satan och tänkte på de personer jag kanske aldrig mer skulle få en chans att se igen i livet.
, , , , , , , , ,

Wonder Woman Trinh

Så Juns syster har flyttat in i huset. Hon går runt i korta träningsbrallor och topp och jaa tränar. Jag sitter som trollbunden i soffan och kollar på. Vi har en pull-up bar i en av dörrposterna som hon har dragit sig själv upp och ned för nu ända sedan jag började skriva. (Jag lyckades efter flera månader av träning att göra 1 pull up förra veckan och krävde då en fanfar från Christina och Alex som satt i soffan.) Hon har nu slängt upp benen över en av våra Thailand liggdynor. Ni vet en sån här:
Och ba "åh vilken perfekt situps grej"... Jag ba "Heeh det är vår XBOX-dyna som ska vara kvar på sin plats framför tv'n"...

Jag måste försöka sluta stirra nu. Det kommer bli pinsamt annars.

, , , ,

Tillökning in Da House

Jag och Alex låg imorse och drömde oss bort till ett liv där vi har råd att köpa ett XBOX.Allt skoj vi tre skulle ha tillsammans. Alla solned-och-uppgångar vi skulle uppleva... *MmMMmMm*

Under dagen tog vi en oskyldig vända till elektronikmarknaden för att köpa en tradig Ipad-kabel. Jag vet inte hur vi kunde vara så lättlurade? Det är aldrig så enkelt som "en kabel". Nu ett par timmar senare sitter vi här... med ett XBOX 360! AAAHHHHHH!
Så mycket begär och så mycket skuldkänslor!
(Ipad-kabeln kostade ca 100 spänn så vi kompromissade och valde bort den helt och hållet.)

Om ni undrar varför jag tar mig tid att blogga när jag just köpt ett XBOX så är det för att vi inte kan få igång det.. Hahaha!!?? Vi har mutat killen från el-affären som i skrivande stund är på väg hit för att hjälpa oss. (Desperata.) Alex har även ställt in sin date med tjejen på grund av detta. Haha herregüd...

Snart så!!

, , , ,

En Hora I Översättningsbranchen

Jag har gett mig in på ett karriärbyte. Ni kommer ihåg att jag gjorde ett tappert försök att jobba som Engelskalärare. Nu så här ett halvår senare har jag insett att jag skrämt iväg samtliga av mina studenter med min "Har-Du-Roligt-Under-Lektionen-Pluggar-Du-Inte-Hårt-Nog-Stil". Det var visst inte bara jag som tyckte att det var AsTrÅkiGt. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att bli översättare. Det går sådär. Folk frågar hela tiden efter erfarenhet vilket jag inte har så det enda jag kan tävla med är mitt låga pris. Seriöst så säljer jag mig så billigt att det nästan är skamligt. Än så länge är det ingen som vill ha mina tjänster men jag försöker se det positivt. Nu tillbaks till jobbsökande.

Aufwiedersehn meine fans.

, , , , , ,

Listan Om Ingenting

Häpåer!
 • Lillkatten söps bort och återfanns på vinden, total-äcklig och helt täckt av gammal smogg. Det blev badkaret för henne och klösmärken brösten för oss.

Jag har framkallat diverse dåliga vanor:
 • Att börja dagen med minst två avsnitt av The Big Bang Theory
 • Att efter fredagens KTV konstant gå runt och sjunga denna sång på jibberish-kinesiska.Detta gör mig ytterst o-poppis i huset... Men den är ju såå catchig!

, , , ,

Russia's not a country, it's a lifestyle!

Epic Babushka is epic!Min egen Bruce Lee

God kvällJag kan nu lungt säga att gårdagens hetsande är över. På morgonen hade jag Entrepreneurship och blev totalt uppshetsad av samtalsämnet "Hur man öppnar eget i Kina". Det känns som att jag är tillbaks på banan.

Jag har även provat Kung Fu för första gången vilket visade sig vara såå inte alls min grej... Jag gick ut hårt med att jag och Sofia skulle hyra pandadräkter och ha på oss dom under klassen. När det väl kom till kritan dock så orkade vi inte ta oss till partyaffären, så det blev inget med det. Klassen var ändå lyckad trots bristen på pandakläder. Jag fick en egen lärare som endast pratade kinesiska. Han var min Bruce Lee och jag var hans padawan. Jag gjorde mina tre "baspositioner" om och om igen som en boss.

Här är dagens video. Ahhhh!, , , , , ,


Bloggparaden
Humor
Blogglista.se
Personligt
Blogvertiser
Personligt bloggar
bloggar
RSS 2.0